Daha 2 gün önce müdürün doğum gününü kutladık bugün de ofisten arkadaşımın bizimkini bakalım kutlayan olacak mı 😕

Daha 2 gün önce müdürün doğum gününü kutladık bugün de ofisten arkadaşımın bizimkini bakalım kutlayan olacak mı 😕

Hayır bana sürpriz doğum günü yapılmadı hiç. zaten istemiyorum pek. kutlamadığım için yokluğunu hissetmem böyle şeylerin. Şimdiden mutlu yıllar bro
Evet birçok kez yapıldı.. Ama ben genelde her şeyi bir şekilde anlarım.. En değerlilerim genelde ağızlarından kaçırırlar bende bilmiyormuş gibi yaparım.. 😅
Yapılmıştı baya önceden. Ama bir şekilde bana belli ediyorlar.. Kimse benden gizli kolay kolay sürpriz yapamıyor. Anladığım an darlarım..😂
O zaman belli etmesinler 🧚🏻♀️
Senin doğum gününde de bi parti düzenleyelim bari 😂
Mesaj alındı 😂😂
Benim 2. ve son doğum günü partisi yapılalı 20 yıl olmuş 😮 Hiç hesaplamadım yıllardır 😃 Senin doğum günün yakın mı dostum? 😊
Cevap
9Cevap
Yapıldı ama sevmiyorum böyle şeyleri sevinmeyi bile beceremem çünkü milletin hevesi kursağında kalır
Doğum günüme son 9 gün kaldı, bilmiyorum artık sjsjsj.~😃🤷🏼♀️
😃😃
Birak süprizi, bugün doğum günüm dediğim halde kutlamadı bile jsjsjs
Yok o gün için "bugün doğum günüm dedim " jxjsjs İkizler burcuyum ben Haziran doğumluyum
Kardeşine yazık he jsjs
Yok abisi sensin ondan dedim🤪
Benim abimde beni tekli koltukla döverdi jwjsjs aklima geldi şimdi kırıldım jsjs
Ben bu konuda hep enayi oluyorum. Herkesinkini organize edip kutlayan ben, tek başima kalsam da gidip pasta yaptiran ben, ama benim doğum günümü hickimse kutlamiyor
Geçen doğum günümde patronum müdürüm ve ekip arkadaşlarım sürpriz doğum günü yaptılar hiç beklemiyordum ama çok mutlu oldum.
Sürpriz yapmayı beceremediler hiç ben hep anladım shjsjsks Ben sürprizi iyi yaparım ama karşı taraf hiç anlamaz😌
Evet hayatımda ilk defa çalıştığım yerde sürpriz yapıldı. Öyle organize etmişler ki gözlerim doldu o an..
Doğum günümü kutlayan bir arkadaşın var mı diye sor bi 🥺
Doğum günü kutlamaktan nefret ediyorum ve kutlamıyorum lo
Evet İngilizce kursunda yapmışlardı ve hâlâ unutmam, çok mutlu olmuştum
Yapıldı ama öyle abartılı biçimde değil. Öylede zaten sevmiyorum
yapıldı ama o gün doğum günüm olduğu için tahmin etmiştim böyle bir şeyi
Yapıldı arkadaşlarım canlarım
Evet yapılmıştı...
Yapıldı evet.
Yapılmadı lanet olasi hayat
Evet okul zamanındayke yapılmıştı
Yapıldı ama hoşlanmam
Sağolsunlar her sene yapıyorlar
Olmaz nerden biliyorsun diye sorma://
Yapıldı
Sürprizleri sevmem.
Aynı anda 10 kişiyle flörtleşen erkekleri de sevmem ne tesadüf
Yapanlar utansın
İki gün önce yürüdüğü kızın arkadaşına yuruyemler daha çok utansın.
Oysa. kendilerini her yerde belki ederler bilmemene çok şaşırdım
Hayır yapılacağını da sanmıyorum
Yapmadılar zalımın cocukları 🚬🚬
Nice yıllara kardesım
Evet, yapıldı.
Yapılmadı...
Evet.
İvet yapıldı
Cokkkkkkk
Evett
Hayır
Hayir