Evet yapıldı. Birincisi üniversite 1. sınıftaykendi. Devamlı takıldığım arkadaş grubum süpriz yapmıştı.5 kız, 6 erkekti. Bir gün oda arkadaşım dediki " İkimizde güzel giyinelim. Bugün gezelim moralim bozuk " dedi. Bende ne olduğunu hiç anlamadım. Moralim bozuk dediği için hazırlandım onunla. Sonra beni sahile doğru götürdü. Uzaktan kendi arkadaş grubumu gördüm. Bir masa hazırlamışlar ve denize yakın bir çardağa geçmişler. Çardağın çevresi bir sürü balon doluydu. Balonları severim. Sonra oda arkadaşıma dedim ki "Galiba ben olmadan kutlama yapıyorlar "dedim. Haha Çünkü arkadaş grubumu bir araya getiren benim ve bensiz bir şey yapmazlardı. Ve doğum günüm mayısta değil , hazirandaydı. Onlar mayısta kutladılar erkenden kutlayalım diye. Sonra oda arkadaşımda "Gel selam verelim arkadaşlarına " dedi. Gittik oraya doğru. Pastamın üzerinde komik bir yazı. Haha Herneyse ne olduğunu demiycem. Ve yanlarına geldiğimde en yakın arkadaşlarımdan burak konfeti patlattı arkamdan. Ve hepsi birden "iyi ki doğdun iyi ki doğdunnnn" diye bağırdı . Ben o an güldüm ve bir şey demedim. Burakta dediki "Sizi tanımıyorum diyip gidecek " dedi.😅 Sonra hepsine teşekkür konuşması yaptım. Hepsi tek tek sarıldı. Muhabbet sohbet derken eğlenceli gündü. Sonra bir yerlere gittik falan filan. Haziran ayında da annem bulunduğum şehirden bana pasta siparişi vermişti. Süpriz pasta akşam saatlarinde öğrenci evine geldi . Annemede teşekkür ettim , aradım güzel konuşmalar yaptım. İkinci sürprizim üniversite 2. sınıftaykendi. Yine Mayıs erkenden kutladılar. Oda arkadaşım yoktu artık, tek kişilik oda tutmuştum ama eski oda arkadaşımla aynı evde yaşıyorduk. 6 kız aynı evde kalıyorduk.1 tanesi tam bir 🐍dı. Onu hiç sevmezdim. Kızlar hazırlık yapıyorlardı. O yılan yoktu tabii. Kızlarda sevmezdi onu. Sarmalar, börekler, rus salatası vs. bir sürü şeyler yapıyorlardı. Sormadım neye kime yapıyorsunuz diye. Umrumda değildi. Balkonda kahve ve sigara içiyordum. Sonra en yakın arkadaşlarımdan fatma bana dedi ki " kızlar bizsiz birşeyler yapıyor " . Bende dedim ki "Yapsınlar bende sana sonra yaparım aman boş ver " dedim. haha Sonra kahve fincanımı yıkadım. Sigaramın paketinin sonunu getirdim. Yeni sigara almaya gittim. Aldım geldim. Odama geçtim ve odayı kilitledim. Bunu her zaman yaparım , rahatsız edilmeyi sevmem. Kızlar geldi kapıyı açamadılar. "Yine mi kilitledin , çabuk gelmen gerek , kahve fincanını balkonda unutmuşsun " dediler. Bende "Eminim yıkadım bebekler " dedim. Ve balkona doğru yürüdüm ki evin ışığı söndürdüler. Arkamdan eski oda arkadaşım konfeti patlattı. Mumlar falan." Çok romantik neyi kutluyoruz " dedim gülerek. Ve arkamdan " iyi ki doğdun..." ismimi söyleyen bir youtube doğum günü müziği sesi. Haha Videodaki sesi duyunca "Bu sal*k niye benim adımı diyor ya " dedim. O sırada diğer arkadaşım videoya çekiyormuş. Bayağı gülmüşlerdi. Ve bana bu videoyu instaya atmak için yalvarmıştı. At gitsin dedim. Makyajsızdım ve ev kıyafetleriyleydim. Ama yine her zamanki gibi güzeldim. haha Ve sonra hepsi "İyiki doğdun iyi ki doğdunnnnn " demişlerdi. Sarıldılar falan filan. Sonra yedik içtik. Teşekkür ettim. Yine bir konuşma yaptım. Sonra yedik içtik kaçtık gibi oldu. haha Sevgilim aramıştı. Onunla buluştuk. Bir yerlere falan gittik falan filan. O gün takım elbise giymişti. Sonra bir anda evlenme teklifi etmişti. Ve ikinci kez "hayır " demiştim. haha
Diğer doğum günü partileri ise hiç süpriz olmadı. Çünkü kutlanacağını biliyordum haberim vardı. Mutlaka doğum günlerim her sene kutlanır. Çocukluğumdan 19 yaşıma kadar hep partilerim oldu.19'dan sonra kutlamadım. Üniversite 2. sınıftan sonra bir daha asla kutlatmadım kimseye. Aileme ve arkadaşlarıma yasakladım kutlamalarını. Soran olursada doğum günü tarihimi söylemiyorum gerek duymuyorum. Ve kutlamayacağım hiçbir zaman. Sevmiyorum doğum günlerini...
İçimden geldi yazdım gitti. Haha Evet severim balonları. Ama güzelllerdi. Oynamasıda eğlenceliydi. Onları patlatmasıda eğlenceli 😅Yok o zaman meksika yoktu. Pastada ne gezsin meksika yolları. Haha Eskişehirli berkay vardı.😅
Berkaydan sonra biri daha oldu. Ondan sonra meksikalı. xd Meksikalıyla geçen sene tanıştım. Haha
İlk kez ciddi manada bu sene eşim kutladı. Lisede arkadaşlarla kutlamamız o gün daha sağlıklı beslenmemiz veya anlattıklarımı dinlemeleri şeklinde oluyordu. Bir de 10 yaşıma girdiğimde uzak bir akrabam anne ve babamın bir fotoğrafını göndermişti. Benim için sanırım en değerli hediye o..
Parti gibi değildi. Sade bir pasta kesmiştik arkadaşlarla o kadar. Doğum günü partisi yapmamış olmanın eksikliğini yaşamıyorum. Zira özel gün kutlamalarını sevmem zaten.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 557 cevap paylaştı.
Sadece 30. yaşıma girerken mesai arkadaşlarım sürpriz parti yapmışlardı. Bunun dışında tek bir sürpriz partim hiç olmadı. Kutlamalar genellikle evde ailecek veya akrabaların evinde yapıldı.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı.
Doğum günümü hep sakladım. Ailemi de tembihlediydim sakın böyle bir şey yapmayın, yapılmasına da müsade etmeyin diye. Bana yapılmasını hiç istemedim. Çok şükür yapılmadı da.
Hep takildimiz bi Cafe vardi arkadaslarim orada bana supriz bi dogumgunu yapti gece carden cikarken cafe sahibi bana dedi ferhat pastalarin parasini sen vercekmissin oyle dediler sok oldum picler pastalarin parasini vermemisler 😁
yapıldı, tarihten habersiz evi süpürüyordum bir anda pasta ve konfetiyle eve daldılar, geçin salona masada kesin pastayı mutfağı da süpürüp gelirim ben dedim 👎🏻