AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
258Cevap
el yapmı el emeği olsunda taştan gül yapsan bile paha biçilemez bence
Kırmızı kazak ya da atkı-satın almış olabilir ya da el yapımı
Kim bir kavme benzerse oda onlardandır. Buyruluyor. Bizim yilbasimiz hicri takvime goredir lutfen yilbasi kutlamaktan kacinalim...
Kırmızı ya da siyah açık ten çorap alır sonra ince topuk ayakkabı önce giydirip koklarım sonra ayakkabısınndan öper yüzüne bakıp tek taşı verip alnına öpücük 🙈☺️
valla hediye falan boş iş. boşuna masraf. bir arada geçirin yeterli. zaten erkekler yani bizler çekiyoruz hesabı falan. bırak hediyeyi. ye iç dolaş geçsin gitsin giren bize çıkan bize
Kırmızı don yeterli :D şaka bir yalana iphone 6 plus almayı düşünüyorum aslında aklımda altın baş altın yüzük vardı şöyle iri bişey bak caz artık ikisinden biri
kutu al kutunun içine küçük not kagitlarıyla sözler yaz aranızda kullandıgınız güzel sözler yap çikolatalar doldur en alta bir mektup yaz koy bide foograflarınızı :) güzel olur yanı ben yapmıştım
Birbirimize çok benzeyen 2 tane oyuncak yaptırırdım.
hediyeye gerek yok, ekonomi alt-üst :)
isteme benden buz gibi soğurum misali :D
Bence sehir disinda gormedigi farkli bir yerde gecirilecek zaman en buyuk hediye olurdu :-)
Renkli , kalpli ya da diger sekiller. Kurabiye yapilabilir. Kalpli bir kutuda sunum isini gorur :)
Niye 'Olmayan sevgiliye hediye mi alınır?' seçeneği yok? :(
Onun doğduğu gün olan güncel olayların yazılı olduğu bir albüm.
Aynen bence en iyi fikir bu. Doğduğu günün gazetesini de bulabilirsin bir yerden bununla uğraşan net siteleri vardı
yılbaşı, aybaşı noel moel gibi sikindirik kavramlara inanmadığım ve asla uygulamadığım için...
aslında hediyeleşmeye çokta gerek yok ama bnce el örgüsü bir atkı caziptir:)
Biz sevgililer gununde bile hediyelesmioruz. Dogumgunleri ve yildonumu yetiyooooor artiyor bile
Ben sevgilimden kirmizi ic camasiri takimi isterdim kucuk bir notla versin bana tabi nerde o dusunce
Geçen sene atkı ördüm bu sene de oyuncak vosvos almayı düşünüyorum görünce hoşuna gitmişti :)
Canım hediye almak istiyorsa normal ve basit bir günde içimden geldiği için alırım. Mecbur hissettiğim ya da kıytırık yılbası için değil
Bence hediye işi çok saçma. Yani belirli günlerde almak yerine alakasız günlerde almak bence daha önemli
Hediyeleşmeye gerek yok : Belki kıro diceksiniz ama düşüncem bu o yanımda olsun bu en büyük hediyedir benim için. :))
müslümanların yılbaşı
Hicri Yılbaşı 2014
24 Ekim, Cuma
akşamı başladı ve
25 Ekim, Cumartesi
akşamı bitti
kardeş biz zaten eski bir yılı bitirdigimiz ve yeni bir yıla geçiş yaptıgımız için seviniyoruz ve bunu kutluyoruz kapiş?
24 Ekim 2014 de yeni yıla girdik zaten kapiş ¿
Yeni yıla girince ne oluyo sanki hediyeyeye gerek yok bence ama alınacaksa da illaki internetten alınan enteresan hediyeler güzel olur
Bir adet 70 lik Jack Daniel's ve 2 adet bitter çikolata yeterli :D ufak şeylerle mutlu olmayı nilmek lazım :)
allah aşkına jack daniels ufak bişey mi :) sevgilim bana jack daniels alsa evlenirim l*n çocukla :)))
Bana göre ufak bide onun kankası var chıvas onuda alsın 2 senelik yılbaşı hediyesini istemiyorum :D ama soda da olsun ltfen :)
Hediyenin cok onemli oldugunu dusunmuyorum.. yılbası gecesıne lıskın hos bir eglence planı daha mutle edebilir..
günün anlam ve önemine binaen hediye olarak yar rak veriyoruz ya. ona ondan büyük hediye mi olur? :))
El yapımı daha güzel, işim gereği mobilyadan birsürü şey yapabilirim. . Kumbara maksat gemi duvar saati, anahtarlık vb.
sevgiliye hediye almayı bazı gunlerın dayatmasına bırakmak ne kadar da acı
sevgiliye hediye almak ancak içinden gelen sesle alınır
başka türlü değil
onunla yaşadığın güzel ya da kötü ne varsa yazacağın bir yazı ama en ufak ayrıntısına kadar. emin ol çok şaşıracaktır.
+1...
Vay beee dwnwywcem
Hırıstiyanların kutlaığı bir gün. Dünya bu muhabbete kitleniyor, müslümanların bayramından haberleri bile yok. Bizim müslüman olmayan bir kesimin bayramını kutlamamız cidden garip geliyor bana..
kırmızı don tabiri ne arkadaş :D bunu hesabı yöneten kim acaba tarzına hasta oldum :D
el yapımı hediye tercihim beceriksiz adamım ama yaparsam hatunun gözlerinden yaş akar :D
don evet :P
@aylindeniz sana kırmızı Tanca alsam :p
Tuttuğu takımla ilgili olan bir kahve kupası alırdım😀😀
Daha kullanışlı, hediyeyi eve kapatmak çok saçma geliyor bana göre.
aralik ayinin ilk haftasi. 2015. vay babayin düşmanlarini
Kar küresinin içine ikimizin fotografını koyup vermiştim
onu nerden yapiyorlaar
Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer sevdiği yemekleri yap kölen olur :)
Hiç bir s. k. mi almayacağım. Hristiyanların her b. kunu kutlama sevdanız nereden geliyor.
Bence bir erkekte saat önemli. Onu anlatan pahali bir saat alirdim.
Ben kuzenim için birlikte olduğumuz bir fotoğrafı yapboz yaptirmistim
vajina seklinde veya penis seklinde kulot :D nihaha ne olacak kirmizi olan kalpli ı love you azan hervsey olur
conconluga gerek yok eger arada ozel bı durum yoksa en ıı hedıye şık bı aksesuardır bence
el yapımı ve duygularınızı ifade edebileceğiniz bir hediye iyi olur bence.
Dostum sevgilisi olan insanlar hediye alır i m forever alone.
illa alacaksa aksesur alsın ama almasın o gün öpsün beni öpsün
En son adama hediye aldım diye bir dövmediği kaldı, en mantıklısı bence kırmızı don, donu alınca da gitsin anasına hediye etsin.
Vay arkadaş bizim memleketin çoğunluğu hediyeleşmeyi sevmiyor :D
Açınça patlayan gül yapraklarıyla dolu bir kutu içine sabitlenmiş muhteşem bir kolye😏😏
El yapımı gümüş kolye veya bir ciceciden smbityum orkide ile süslenmiş bir arajman veya bir sukkulent
Canım hediyeyi lüzum yok bence kutllanmalıda tabii kişiseldir o senin düşücen karışmam ama yine de kendiniz bilirsiniz
Eski sevgilim bu Yılbaşı için kırmızı iç çamaşırı almamı istemişti artık karalar bağlar ya da alması için Başkasını bulur :)))
İlla yılbaşı diye hediye alınacaksa alınmasın kardeşim vıcık vıcık bence içten olmalı hediye faslı değeri daha büyük olur
Özel bir kitap bastirabilirsin.
İnternette sevgili kitapları başlığı altında çok güzel şeyler var :)
Tavsiye olarak her an her yerde tasiya bilecek küçük eşyalar alarak seni hatirlamasina ve anilarini kiprastirmasini sagliya bilirsin boylece sevgi bagini guclendirirsin. ^_^
şu günde hediye al bugünde hediye al hiç cepteki parayı soran yok
Tabi ki BEŞİKTAŞ forması..
Not:Yılbaşı kutlamayan biriyim. Hediyenin de günü olmaz ayrıca.
Bir erkege uygun en guzel aksesuar saattir. Saat olabilir
Yok ki alayım ve neden dinimizde olmayan bir kutlamada alayım ki?
G - hediyeleşmeye gerek yok; hatta kutlamaya bile gerek yok.
Polar kazak türü atabilirsiniz ya da sık bir saat ;)
https://hizliresim.com/EzzRNq bence boyle bisi yapa bilirsin