AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
258Cevap
Maddiyatın doğrultusunda al, bir saat ile don aynı fiyat değil sonuçta :)
sorunun cevabı çok basit en sevdiği en istediği şeyi alıcaksın olay budur :D
Muslumanlarin yilbasisi Hicri yilbasidir, Ondada hediyelesilmez kuran okunup dua edilir,
hediyeleşmeye gerek yok
bence hediyeye gerek yok, ama illa alınacaksa bedelli askerlik satın almak güzel bir hediye olurdu
Kredi kartını ona verirsen ondan mutlusu olmaz bence en iyi hediye :D
Kıçımıza donu zor alıyoruz daha ne hediyesi icat çıkarma icat çıkarma noel baba versin ona hediye
Neyi eksikse gidip ondan alıcan veya ver parasını ihtiyacı olan bişey alsın. Her özel günde parfümdür saattir gelio dükkanmı açıcaz :D
Sevgilisi olan düşünsün bence benim olsa sevgilim sadece birlikte girmek isterdim süslerdim evi loş ışık mumlar çicekler o ve ben sadece
Geyikli atkı geyikli kupa geyikli herşeyi alabilirsin sonuçta sembolik bir hediye olacak ben ped aldım çünkü hastalanıyor sembolik :)
sevgili başlı başlı başına yanlış bir şey hediyeyi düşünemiyorum
Mesela fotograflarinizi cikarttirip bir deftere yapistirarak bu fotografi cekindigimiz gün sunlari yapmistik gibi seyler yazabilirsin sözler falan yazabilirsin. Böyle bir şey çok özel olur bence. :)
kucak dansı hediye edin. bu işin profesyonelleri var adam güzel vakit geçirsin.
Böyle günler sadece alışveriş merkezlerine kar ediyor.:):):):)
Kırmızı don
Yeterince sağlam
Esprisi var mesajı açık
Yılbaşı için hediyeye gerek yok. Ki zaten sıradan bir gün. 14 Şubat için düşünülebilir :)
G çünkü o hristiyanların adetidir
Nedense bizede bulaşmıştır
Ben bişey almam ama bana piramitlerin birini alsa yeter fazla bişey istemem ^^
Harbi kerestesin:)
Kış geldi atkı orebilirsiniz kızlar benim gibi d şıkkı
Hiç bir şeyr gerek yok en güzeli beraber mutlu olarak yeni bir yıla girmek
Gerek yok hediyeye ne hali varsa görsün diyorum ben.
Vah zavallıcık.. Yazık olmuş adama :-)
bir tşhort de ikimizin resmi yeterli bence en güzeli buu birini o birinide sen giyersnn :(
El yapimi kolye bileklik tarzi seyler olabilir toka yapilir bir suru alternatif var
hediye alma bişiyler yap... organizasyon.. birçok adımdan oluşan son adımı saat 12 e ayarla
gereksiz bir şey
hristiyan bayramını müslümanların da kutlaması
Hristiyanlar 24 unu yani Hs. Isa'nin dogumunu kutlar. Biz yeni yili kutluyoruz ki 24 unu de kutlayabiliriz cunku Hz Isa'da Kuran-i Kerim'de adi gecen Allah'in peygamberlerindendir. Tabi ki kulturel olarak yeri olmadigi icin bunu yapmiyoruz.
katolik ve ortodokslar farklı günlerde kutlar ama genel olarak yılbaşı dediğimiz gün kutlanır.
ben kutlamadım neye göre kime göre hz isanın doğumu bilinen bir tarihi var mı doğumunun yok bildiğime göre
İnternetten alınabilecek enteresan hediyeler (Örneğin, yılın en iyi sevgilisi oskarı, sevgilinin adının yazılı olduğu kahve kupası vb)
Kavanoz kavanoz Nutella alsın diyecem de sevgili yok ki ortada
Bana bir tane kamera lensi alsa birileri ya çok makbule geçer
Herzamn senin hediyeni taşır baktıkca seni hatırlar tobetobe :)
Saat olabilir veya yuvarlak camli sarki calan bir süs esyasi var ya karlar yagiyo o da tatli bence
Kirmizi don al iste adattendir tuketim olsun ulke kalkinsin
Hediyeye gerek yok bence onunla kalite eğlenceli zaman geçirmek ona en büyük hediyedir
Senin yapacağn size özel anılarrı biriktirdiğin küçük bir sandik mesela :-)
Ona verilecek en güzel hediye sadakat ve sevgidir bence. ..
Don yeterli
Ne çok fakir var l*n hediyeleşmeye gerek yok demişler :D
Sevgilinin fotografini kara kalem cizdir bir ressama. Sonra cerceveletip hediye et ona. Hayati boyunca unutamayacahi bir hediye olur :) :)
Kendi ellerinle yaptığın herşey olabilir tabii ki içindeki en temel malzemesi sevgin olması kaydı ile... saygılarımla. ..
Bence tişört yaptırsın. İkisinin sarıldığı bir fotoğrafları olabilir. ya da el ele tutuştukları bir fotoğraf falan :)
kurban bayraminda kurban kesen hrirtistiyan varsa bende yılbasinı kutlamazsam namertim
Öğrenciyik biz öğrenci * I look like business man derim len :))
Gitmek istediği bir yerde özel bir reze vasyon ve altın bir set.. Kadınlar özel ve güzeldir..
hediyeleşmeye gerek yok
hediye sadece yılbaşında alınmaz
kendi çizdiğim bir resim, romantik bir anı yansıtacak
Aslında bir şey almaya gerek yoktur. Bir sakso + Analdan vererek tüm yıl boyunca hediye ihtiyacını karşılamış olursunuz.
ben gömlek yaptırmıştım heryerine mesajımı yazdırdım :))
Kupa veya termos bu soğuk kış günlerinde en iyi hediyedir bence 😊
yılbaşı hediyesi olmaz ama güzel bir gece hazırlık yapabilirsin
Hos bir hediye olur parfum falan degilde bardak ve türevleri gibi küçük anlamlı birşey :D
bence ikinizin resminden karikatür yaptırabilirsin internet üzerinden :)
Uzerinde beraber çekilmiş bir fotoğraf olan telefon kılıfı alınabilir =)
El emegi yapilan hediyeler daha anlmli ve kalici olbiliyo
kendi elimizde bir kar küresi yapabiliriz meselaa 😊
Her şeye de hediye olmaz yanağa bir buse kondur yeter
Gs deplasman formasını beğendiğini bildiğim için bu sezonun forması
Yılbasinda hediye gerekli degil kii :D al bir kirmizi don yila oyle girin nsnsjdndjsjsj
Süslü bir çam agacı , ağacın üzerine de seni seviyorum yazardım
sizin için özel günlerin olduğu bir takvim hazırlayabilirsin
ikiniz içinde büyük anlamı olabilecek bişey olabilir hediyeni görünce seni hatırlamalı
El yapımı hediye ddaha iyidir emek var işin içinde diğerleri gibi para v. s gosteris yok.
Bence kendin güzel bir yemek hazırlasan ve bazı eklemeler yapsan çok güzel olur.