Sevgiliye yılbaşında ne hediye alınır? Yılbaşı yaratıcı hediye önerileri neler olabilir? Erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınabilir? Yılbaşı hediye önerileri kadın neler olabilir? Kısacası yeni yıl hediyesi ne alınır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınır?
Öncelikle merhaba, şimdiden 2022 yılı herkese mutluluk, sağlık ve aşk getirsin dileklerimle birlikte sevgiliye yılbaşında ne hediye alınır? Sorusuna bende yılbaşı yaratıcı hediye önerileri bulunmak isterim.
Hediye seçmeden önce düşünmemiz gereken şeyler var bunlardan en önemlisi karşınızdaki insanı yani sevgilinizi ne kadar tanıyorsunuz? Nelerden hoşlandığını biliyor ve anlayabiliyor musunuz? Eğer onu tanıdığınızı düşünüyorsanız erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi seçerken çok zorlanmazsınız.
Eğer sevgiliniz fanatik ise hediye almak daha kolay bir hale gelir mesela çünkü takımı ile ilgili bir obje onu muhakkak mutlu edecektir. Örneğin;- İmzalı forma
- Çanta
- Gece lambası
- Saha maketi
- Takımına ait bir bere dahi
Taraftar sevgiliye neler alınır daha detaylı açıkladığım bir bencem var ona göz atarak fikir sahibi olabilirsin. Fanatik sevgiliye fanatik hediye tavsiyeleriAynı keza yine eğer sevgiliniz teknolojik ürünlere ilgi duyuyor ise teknolojik hediyeler ile yılbaşı hediyesi elde edebilirsiniz. Çokta mutlu olacağını düşünüyorum. Bunlar içinde örnek vermek gerekir ise;
- Tıraş makinesi
- Akıllı saat
- Bluetooth kulaklık
- Pc donanımları
- Sanal gözlük gibi ürünler olabilir
Yine teknolojik ürünler ile ilgili daha detaylı fikir elde edebileceğin bir bencem var. Okumak istersen Erkek arkadaşa anılabilecek 5 harika teknolojik hediyeler önerisi tıklayarak bakabilir ve inceleyebilirsin.Eğer teknolojiyi seviyorsa muhakkak o hediyelerde yılbaşı için mükemmel seçenekler olacaktır.
Yılbaşı hediye önerileri kadınları ilgilendirdiği gibi aslında erkekleride ilgilendiriyor. Genel anlamda kadınlara hediyeler geniş bir skalaya sahipten erkekler için hediye önerisi biraz kısır kalabiliyor. Teknolojiden hoşlanan kadınlar için de hediye arıyorsanız muhakkak Kız arkadaşınıza alabileceğiniz 5 harika teknolojik hediyeler adlı benceme göz atabilirler.Kimi için anlamsız gelen bu gün bence hediye vermek için çok güzel bir bahane ve hediyeler insanları mutlu etmeye yeter. Sevdiğiniz insanı mutlu etmek bu kadar kolayken bu günü değerlendirmekte de fayda var. Peki her şey pahalı diyorsanız ve maddi durumunuzu yormayacak bir hediye arıyorsanız da pek çok seçenek var önemli olan ne aldığınız değil onu ne kadar değerli görüp düşündüğünüzdür. Mesela düşük bir maddiyat ile kahve seven sevgilinize yeni yıl hediyesi ne alınır? Diye soracak olursanız bunada Kahvekolik insanlara mükemmel hediye fikirleri adlı bencemden fikir yürüyebilirsiniz.
Siz yeter ki hediye almak isteyin pek çok çeşit üzerinden hediye fikri yürüyebilirsiniz. Örneğin yılbaşı olduğu için yılbaşı temalı ürünler tercih edebilirsiniz.
Küçük ama etkili yılbaşı atmosferi içeren hediyelerde muhakkak hoşuna gidecektir.
Bunun yanında şu tarz hediyelerede bakabilirsiniz;- Tekstil ürünleri (kıyafet, bere, atkı ve mont vb.)
- Takılar (kar tanesi kolye, çam ağacı kolye ucu vb.)
- Aksesuarlar (çanta, ayakkabı vb.)
Bu tamamen onun nelerden hoşlandığı ile ilgilidir. Ben sadece fikir vermek istedim. Tercih tamamen size ait olacaktır çünkü onu en iyi tanıyan yine sizsiniz.
Herkesin 2022'e girerken en sevdiği insanlardan en güzel hediyeleri alması dileği ile ❤22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
62Cevap
Merhaba
Sevgililerimiz özeldir. O kişiye karşı beslediğimiz duygular, ona karşı sevgimiz, onunla geçireceğimiz güzel günler veya onu mutlu etmek için çabalayışımız. Bunların hepsinin bir araya gelmesiyle oluşan hisle, o sevdiğimiz insana, aşık olduğumuz insana özel bir hediye alma ihtiyacı duyarız. Bu hediyenin ikimize özel veya ona bir anıyı, bir hissi uyandırması amaçlanmak için verilir. O kişiye değer verdiğimizi göstermek amaçlanır aynı şekilde. Bu zamanlarda aslında kişi kendi istediği şeyi almalı bence ve içine sindiği şeyi vermek her zaman için daha iyi olur. Başkasından fikir almak tabi önemli ama karşındaki kişiyi en iyi tanıyan sensindir sonuç olarak. Onun neyi sevdiğini, neyi sevmediğini veya o aldığın hediyenin onun sana olan sevgisini arttırıp azaltacağını sen bilebilirsin. Bu özel günlerde ben kendi kararlarıma güvenirim. Karşımdakinin ne tarz şeylerden hoşlanacağını çözmeye çalışırım çünkü bu günler gelmesi ileriki zamanlarda hiçte uzun değil. Zaman gelip geçiyor. Sevgililer günüdür, yılbaşıdır veya doğum günü gibi...
Ben genelde zarif, anlamlı takılar almayı hedeflerim. Benimle ilgili bir şeyi üzerinde rahatça ve neredeyse hergün taşıyabiliyor olması bana mutluluk veriyor. Hediye olarakta öneri alıyorlarsa benden ben bu tarz hediyeleri öneriyorum. Kadınların geneli takıları sefer, özellikle zarif olanları. Bir erkek olarak bende severim takıları ama kadınların takıları kullanma oranı daha yüksek. Anlamı açısından da iyi bir hediye oluyor kesinlikle. Bunun dışında aklıma gelen bir kaç şeyi yazıcam. Umarım yararlı olur bu yazdıklarım. Alınması mümkün ve anlamlı güzel hediyeler bence :) .- Birkaç farklı dilde ''Seni Seviyorum''Kolyesi
- Konser Bileti (Denk gelirse sevdiği bir sanatçının)
- Couple T-shirt ( Çift Tişörtü, İkinize Özel)
- Baskılı Yastık
- Bitireceğinde çok mutlu olacağı ''Baskılı Puzzle''
- Üç boyutlu LED Lamba
- Fotoğraflı Yılbaşı Ağacı
- En çok zaman geçirdiği yerle ilgili hediyeler (Spor salonu, İş yeri...)
Bu tarz hediyeler herkes için sevindirici hediyelerden bence. Bunların alternatif olduğunu unutmayın. En güzel hediye bazen bir düşünce bile olabilir. Hep mutlu olmanız dileğiyle :). <3
10 Yorumla- +1 yıl
Bu sene kış sert geçecek battaniye alın
30 Yorumla - +1 yıl
2022'ye girmemize sayılı günler kaldı ❄️ Öncelikle huzurlu, sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum 💫 ❄️
Zaman nasıl da hızlı geçiyor. Bir insanın bir insana verebileceği en güzel hediye ona ayırdığı zamandır, sadakattir, güzel anılardır bence..
Sevgili en özelimiz olan kişidir.
Sevgili birçok şeyi kapsıyor.
Sevgili arkadaş demek, liman demek, dost demek, sığınacak bir omuz demek, geleceğe dair içinde yer verdiğimiz kök salmak istediğimiz bir ömrü paylaşmak istediğimiz kişi demek sevgili..
Adı üstünde sevgili, sevilen demek..
Sevgilim kelimesini çok seviyorum ben 😊
Herkese söylenmeyen bir kelime, sadece sevgiliye has..
Sevgili olan, nişanlı olan, evli olan çiftler de birbirine sevgilim diyor..
Anlamını yitirmeyen, anlamlı bir kelime 💜
Güzel seven herkes sevgilisini mutlu etmek ister, onun mutluluğuyla mutlu olur..
Aşkı yaşamak bir mucizedir.
İşte insan kendisine bu mucizevi duyguyu yaşatan kişiyi mutlu etmek istiyor.
Sebebli sebebsiz hediyeler alarak, hatırlayarak, ilgilenerek, kaliteli zaman geçirerek hayatımızdaki insanı mutlu etmek isteriz..
Madem yeni yıl yaklaşıyor erkek sevgiliye/bayan sevgiliye/hem erkek, hemde bayan sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak neler alınabilir konusunda fikirlerimi belirtmek istiyorum..Erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak ne alınabilir?
1) Saat, cüzdan, kemer, parfüm, dedorantErkekler de aksesuarları severler.. Erkeğe en çok yakıştırdığım akesuardır saat.. Sevdiği bir markanın/kokunun parfümü, kol saati, cüzdan, dedorant, kemer güzel bir hediye bence.. Cüzdanın üzerinde ismi ve soy ismi yazılı olabilir. Şık bir kutunun içinde bu hediyelerin olmalı diye düşünüyorum.
2) Gömlek, çakmak, kol düğmeleri, termus, tesbihVe yine kol düğmeleri de erkeğe çok yakıştırdığım bir aksesuardır.. Kol düğmesi kullanan erkeğe yılbaşı hediyesi olarak alınabilecek bir hediye bence.. Hediye seçerken hediye aldığımız kişinin ilgi alanına yönelik hediyeler alırsak bu durum o kişiyi daha çok mutlu eder. Ayrıntılar önemlidir.. Yine bir kutu içinde sevgilinin isminin ve soy isminin baş harflerinin olduğu kol düğmeleri, ismi ve soy isminin yazılı olduğu termus, isminin yazılı olduğu çakmak, isim ve soy isminin baş harflerinin yazılı olduğu tesbih
📿 olsa harika olur..3) Atkı, kazak, eldivenEn güzel hediye el emeği, göz nuru dökülerek yapılan hediyedir.. Çünkü o hediye emek var.. Sevgiliye ilmek ilmek işlenen örgü kazak, eldiven, atkı yapılabilir..
Malum havalar da soğuyor, gayet güzel bir hediye..
Saatlerce, belki günlerce, emek verilerek yapılan muazzam bir hediyedir bence..
Her erkeğin hoşuna gider bence böylesine düşünülmek.
Küçük bir kağıdın üzerine de "ısındıkça beni hatırla, mutlu yıllar sevgilim"notu yazılabilir.Kadınlara yılbaşı hediyesi olarak ne alınabilir?
1) Çiçek 💐İlk olarak aklıma çiçek geldi. Çiçekleri sevmeyen kadın yoktur heralde.. Bence erkekler de sever çiçekleri. Hediyeler konusunda cinsiyetçi yaklaşmamak lazım 😊 Erkeklerde sevgilisine atkı, kazak örebilir 😊 Nitekim kızlar da sevgilisine çiçek alabilir 💐
Erkek sevgilisine kız arkadaşının en sevdiği çiçeği alabilir ve güzel bir not yazabilir küçük bir kağıda..
"Yeni yılımız kutlu olsun sevgilim, nice yıllarımız olsun hayatımın anlamı"
Böyle romantik bir not her kadının hoşuna gider.
Papatya, gül, lale, manolya, orkide..
En çok hangi çiçeği seviyorsa o çiçek alınabilir.
Kaktüs seven kadınlar da var 🌵 Kaktüs de güzel bir çiçek.2) Takı..Küpe, kolye, bileklik, yüzük gibi takı da hediye edilebilir. Hayatımızdaki insanın zevkine ve ilgi alanına göre takı hediye edilebilir..
3) Mumlar, sabunlar, tütsüler...
Şayet mum, tütsü, sabun seven bir kişiyse böyle şirin bir hediye de alınabilir.Hem erkek, hemde kadına yılbaşında hangi hediyeler alınabilir?
1) Pikap 💖
Ben çok severim 😊
Buna istinaden sevdiği şarkıların yer aldığı plaklarda alabilirsiniz..
2) Kar KüresiŞahane bir hediye bence.. Teraryum da hediye edilebilir tabi. Yılbaşına has güzel, anlamlı bir hediye kar küresi ❄️🔮
3) Sinema bileti/Tiyatro biletiSevdiği bir filmi izlemek herkesi mutlu eder. İnce düşünülmüş bir hediye olur bence..
4) Yağlı boya tablosu ya da kara kalem tablosu..Kişinin resme yeteneği varsa kendi resmedebilir, tadınmaz yenmez bir hediye olur bence, emek verilerek yapılmış muazzam bir hediye olur ya da özel olarak yapılabilir.
Sevgilinin kendi resmi ya da sevgiliyle birlikte olan bir resim yapılabilir karakalem ya da sulu boya resmi olarak..5) Yeni yıl dileklerinin yazılı olduğu çikolatalar
Çikolatayı kim sevmez.. Kaldı ki böyle üzerinde güzel dileklerin yazılı olduğu çikolatalar bir ayrı sevilir. Şık bir hediye kutusunun içinde yılbaşı notlarının yazılı olduğu kare çikolatalar, kalp ❤ fıstıklı çikolatalar, konseptli şapka çikolatalar kişiyi mutlu eder 😊
Hep diyorum en güzel hediye bir kutu çikolatadır 💝
6) Fotoğraflı yılbaşı ağacıEn güzel ve en özel hediye iyi birikmiş anılardır ve resimler de bunun kanıtı..
Gülümseyerek hatırlanacak bir hediye olur bence..
Umarım faydalı olabilmişimdir.. Tüm güzellikler sizinle olsun.. Huzurlu, sağlıklı senelere 🌷🥳 Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun 🌺20 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Merhaba,
Yılbaşı hediyesi aslında her yılı iyisi kötüsüyle devirdiğimizde çevremizde bulunan insanlara verdiğimiz bizden anı kalması, uğur getirmesi, adak gibi amaçlarla yakınlarımıza verdiğimiz hediyelerdir.
Yeni yıl hediyeleri insanlarla aramızda bağı güçlendirir, hediye verdiğimiz kişileri mutlu eder, yüzlerini güldürür. Bu yüzden hediyenin maliyetinin pek de önemi yoktur. Mühim olan hatırlanmaktır. Sevdiğiniz insanlara vereceğiniz küçük bir çiçek bile onan mutsuz olan insanı mutsuzluğundan kurtarabilir.Yeni yılda kimlere hediye alınır?
Sevgiye, iş arkadaşlarına, okul arkadaşlarına, kardeşlerine, kuzenlerine, komşularına, proje arkadaşlarına herkese hediye alabilirsiniz. Ancak biz bugünkü yazımızda sevgiliye ne alınır, kız sevgiliye ne alınır ve erkek sevgiliye ne alınır konularına değineceğiz.
Sevgiliye yeni yılda ne alınır?
Sevgiliye hediye almak çok zordur. Hem farklı bir seçim yapmak isteriz hem de seçimimiz çok da abartı olsun istemeyiz. Klasik bir hediyenin sevgilinizi pek mutlu etmeyeceğini düşünürüz. O yüzden hediye konusunda yardıma ihtiyaç duyarız. Sevgilimiz çok önemlidir ve onun kendisini değersiz hissetmesini istemeyiz. Umarım bu yazımda fikir verebilirim sana. O zaman önerilere başlamaya ne dersin?
Resimli kitap ayracı
Sevgilinizle en sevdiğiniz resimlerin olduğu güzel bir kitap ayracını ona hediye edebilirsiniz. Soğuk kış günlerinde kitap kahve ikilisiyle keyif yapan sevdiğinize aldığınız bu kişisel hediye onun çok hoşuna gidecektir. Bu hediye hem erkek hem kadın için alınabilir.
Ledli çerçeve
Yine hem erkek hem kadın sevgiliye alınabilecek kişisel bir hediye önerisiyle geliyorum. Ledli, ışıltılı ürünlerden hoşlanan bir sevgiliniz varsa bu vereceğiniz hediyeyi çok beğenecektir. Güzel bir resminizi gönderin onlar siparişi hazır teslim ediyorlar :)
Şık bir yılbaşı kupası
Hem erkek hem kadın sevgiliye verilebilecek bu hediye sevgiliniz için küçük ama çok şık bir hediye olacaktır. Bir de bunun renk değiştiren tarzda kupaları oluyor. Çiftlerin resmi değişiyor içerisine sıcak sıvı konulduğunda o da şık bir hediye olabilir.
Kırmızı çikolata kutusu
Özellikle kadınlara verilebilecek güzel bir hediye olarak düşünüyorum. Çikolataları kaliteli ve lezzetli ünü güzel bir yerden kalp kutulu çikolata hediyesi mükemmel bir seçenek olacaktır. Konseptimiz yılbaşı olduğu için kutu rengimiz: Kırmızı olsun mutlaka.
Kalın, yünlü bir kazak
Kışlık kazakHem kadın hem erkek sevgiliye alınabilecek türde bir hediyedir. Sevgilinize kışın soğuğunda alacağınız bu güzel hediye oldukça işlevseldir. Hem görsel hem kullanışlı bu hediye için fiyat skalası da oldukça geniştir. Yünlü ve sıcak tutanlar bir tık pahalı olabilir. Buna dikkat edin seçim yaparken.
Zarif bir takı
Zarif bir takı Sevgiliye her özel günde alınabilecek yegane kırtarıcılardan bir tanesi olan takılar bu özel günde de fikirsizlere yardım olabilecek türden. Özellikle kar tanesi simgeli şık takı sertleri ve kolyeler oldukça güzel bir yılbaşı hediyesi gibi durmuyorlar mı?
Akıllı bileklik
Teknolojik ürünleri seven sevgililer için harika bir ürün olduğunu düşünüyorum. Nabız, tansiyon, uyku düzenini ölçen, adım sayan, fotoğraf çeken bu şık akıllı aletler sevgililer günü için uygun alternatiflerden bir tanesi.
İç giyim takımı
İç giyim takımı
İç giyim ürünleri de yılbaşında bir erkeğin bir kadına hediye edebileceği güzel ürünler arasında yer alıyor. Özellikle nişanlı, evli çiftler için bu hediyenin daha uygun olacağını düşünüyorum. Olabildiğince özel ve şık bir hediye muhakkak.Parfüm
Yine hem erkek hem kadına hediye olarak verilebilecek bir ürün. Biraz klasik hediye olabilir ancak herkesin sevdiği koku farklıdır. Sevdiğinizin en sevdiği yavdaczevjletinden yıla çıkarak sevebileceği bir parfümü ona hediye edebilirsiniz. Edt değil unutmayın edp hediye edeceksiniz daha kalıcı ve daha kaliteli bir hediye olsun istiyorsanız.
Dizüstü battaniyesi
Hem maliyeti düşük olsun hem de işlevsel bir hediye olsun istiyorsan yine bu alternatif hediyeyi çok seveceksin. Kırmızı çizgili yılbaşıyşa özdeşleşmiş bu şık battaniyeler tam sana göre. Hem kız hem erkek için oldukça tasarruflu bir hediye olduğunu düşünüyorum.
Polar pijama takımı
Kışın vazgeçilmezlerinden olan ve üşüyenleri sıcacık tutan bu pijama takımları hem erkek hem kadınlara hediye olarak tavsiye edebiliriz. Yılbaşı konseptli, geyikli, yılbaşı ağaçlı, kar figürlü bu pijama takımları yeni yıl hediyeleri için oldukça güzel bir alternatif sunmaktadır. Ben geyikli, kırmızı pijamaları kadınlara, kar motifli pijamalarıyla erkeklere daha çok yakıştırıyorum.
Yurt dışı seyahat bileti
Bence en güzel hediyelerden biri de kesinlikle yurt dışı için seyahat biletidir. Sevgilinle İtalya'da aşk çeşmesinin yanında sevgililer gününü kutladığınızı düşünün. Ya da aşıklar şehri Paris'te güzel anlar yaşadığınızı ve bu anları ölümsüzleşirip sosyal medya hesaplarınızda tüm sevdiklerinizle paylaştığınızı hayal edin!
Çanta
Bir kadının en çok hangi eşyaya ihtiyacı olduğunu sorsalar aklıma ilk gelen ürünlerden biri kesinlikle çanta olur. Kocaman çantalar biz kadınların vazgeçilmez eşyalarından bir tanesidir. Derisi kaliteli içinde bol gizli sekmesi olan çantalar kadınların işini görür. Yine şeffaf dış yüzeyli çantalar da gündelik kullanım için özellikle genç kadınlara alınabilecek harika bir hediye seçeneği oluştururlar.
Cüzdan, tespih, kemer kutusu
Erkekler cüzdan gibi eşyalara aşırı derecede önem verirler. O yüzden sağlam ve şık bir cüzdan bir erkeğe verilebilecek en faydalı hediyelerden biri olur. Bir de kültürümüz gereği tespih hediyesi erkeklerin olmazsa olmazları arasındadır. Şık ve serisi sağlam bir kemer de, takım elbiseyi kombinlemek isteyen erkeklere güzel bir hediye olabilir.
Atkı, bere, eldiven
Kış hediyesi deyince akla ilk gelenlerden olan atkı, bere ve eldiven üçlüsü burada da alternatif bir hediye olarak hediye kategorimizi zenginleştiriyor. Kadınlar takım olarak ünlü markalardan alınmış setleri severken, erkekler daha ziyade kadınların onlar için ördüğü el örgüsü ürünleri seviyorlar. Erkekler her zaman emeği seviyorlar özetle, peki kendileri aynı emeği veriyorlar mı orası tartışılır :)
Sevgililere verebileceğiniz ürünleri kadın-erkek olarak kategorize ederek tek tek inceledik. Bence bu değerli günlerde sevgililerin hediyeden ziyade birbirlerine verebilecekleri daha güzel şeyler var.- Birlikte yürüme sözü
- Dürüstlük
- Sadakat
- Güven
- Zor zamanda yanında olma
Gibi eylemlere sadık kalarak yeni bir yılı kucaklama dileğiyle. ❤️❤️❤️Tüm sevgililerin yeni yılı şimdiden kutlu olsun ❤️❤️❤️
Küçük bir not: Sevgiline bu hediyeleri verirken hediye yanına içinden geçenleri en güzel şekilde aktarabileceğin mümkünse kendi el yazından güzel bir yazı iliştirmeyi lütfen ihmal etme (!)20 Yorumla - +1 yıl
1-Maç seven erkekler için : Öncelikle fanatiği olduğu takımın 1 adet forması, eşofman takımı veya onunla ilgili bir kupa, kar küresi, saat vb. bir şey olabilir. Bunu 2
yapan 1-0 önde başlar arkadaşlar. 😄
2- Anılarınızın olduğu fotoğraf albümü kendiniz yapabilirsiniz veya satın alabilirsiniz içine tarihlerinizi ve yaptığınız şeyleri hatırası olmak adına yazabilirsiniz.
3-Mutluluk, aşk kavanozu veya kutusu yapabilirsiniz onunla ilgili anılarınızı ve fotoğraflarınızı bir kutuya, kavanoza koyup abartmadan dışını süsleyerek hediye edebilirsiniz ki bu bence çok anlamlı bir dokunuş olur.
4-Tesbih, çakmak, kemer saat set halinde satılıyor öyle bir hediye seti alabilirsini
5-Malum kış ayı geldi kayak merkezine 2 bilet alıp deli gibi eğlenebilirsiniz karı seviyorsanız.
6-Bir ev tutup önceden hazırladığınız atıştırmalık veya yemekleri hazırlayıp, bir film seçip böyle güzel şarkılar dinleyip karaoke yapabilir mükemmel vakit geçirebilirsiniz ondan habersiz bu planı hazırlamanız güzel bir sürpriz olabilir.
7-Atkı, eldiven seti alabilirsiniz.
8-Müzikli kar küresi olabilir.
9-İmkan var ise doğu expres yapabilirsiniz şahsen bana yapılsa mutluluktan ölürdüm. 😄
Aklıma gelenler şu an bu kadar. 😊🌼20 Yorumla - +1 yıl
Ona kendi çizimimi hediye edecektim ama beni birakti
10 Yorumla 100 $
100 €
ya da Çeyrek Altın all
ya da götür bir yere beğen ne istersen dicem ama onu sakın yapma zararlı çıkarsın
Artık eskisi gibi basit seylerden mutlu olan yok
Parasal değerine bakıyorlar10 Yorumla5 litre ayçiçek yağı alıcam😂
10 Yorumla- +1 yıl
Apple Watch seri 6 istendi alınacak artık 🙀
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
En basitinden kitap al geç
00 Yorumla - +1 yıl
Kırmızı bir kolye veya elbise ya da yüzük
00 Yorumla - +1 yıl
Kitap ufku açılsın
00 Yorumla Neye ihtiyacı varsa
00 Yorumla