AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
258Cevap
Çıtayı iyice yükseltin yakında hediye almadığınız gün kalmayacak baktık öyle olmuyor komple 365 günü hediye alarak geçirmiş oluyuruz 😊 sevgilim yok şu an birşey alamam
ona sıcacık bir sarılma ve ona kocaman bir öpücük yeterli olacaktır zaten. adet yerini bulsun diye kişiden kişiye değişir dikkatini çeken ve ömür boyu anısı kalacak ufak bir hediye :)
Sevgilim yok olmadı olacağını da düşünmüyorum çirkinim. Benim sevgilime alacağım hediye eldiven olur soğukta üşüyor kendisi.
Aylar öncesinden başlayıp İçimden gelen ne varsa yazdığım fotoğraflarla süslediğim güzel bir defter hazırlardım
D şıkkı... ne gibi dersen dikiş kursuna gittim ve patolon bluz falan dike bilirim ona uygun kendi ellerimle bir şey yapardım
Yılbaşı yabancı geleneği olduğu için, yılbaşında hediyeleşmeye gerek yok. Ama normal zamanda hediye almak istersen, parfüm al, derim.
Yilbasi aksine bir Turk gelenegidir. Biraz tarih okuyalim. Turkler yilbasinda agac susler ve kutlarlar. Agac'in gok tanriya ulastigi varsayilir bu nedenle suslemek icin en uzun agac secilir. Hristiyanlikla alakasi yok kulturumuzun bir parcasidir.
Peki. Öyle olsun.
Doğru söylüyor adıda nardugan
Yeni bir şey öğrenmiş oldum. Bundan sonra bu konuda daha dikkatli olacağım. Beni bilgilendirip, yanlışımı söylediğiniz için teşekkür ederim.
potresini yapabilrim mesala ya da tesbih yapabilirm ozel taslardan ikimizn harflerini detay yapabilirm
Hedıye olarak yenı yılda daha cok huzur ve mutluluk v ermek olur illa elle tutulan bır madde olucaksa usulen kendı yapacagınız bısey olabılır heryerde satılmayan
Günlük hayatta kullanabileceği ve ihtiyaç duyuyor olduğu birşeyler olmalı bence. Ofis çalışanıysa ofis hediyeleri olabilir.
yılbaşı konusu değilde hediye konusu güzel olur. bence el yapımı özenle yapılmış küçükde olsa el değmesi yeterli.
ben sevgilim yok ama sevdigim bir insana guzel bir gomlek ya da o tarzdan seyler almayi dusunuyorum giydikce hatirlasin diye
D) el yapimi bir hediye. Digeri cok siradan ve ozel degil bence. Atki veya bere orulebilir. :) her ikiside elimden gelir.
bı erkek bır kıza buyuk bı ayıcık alabılır :) ustunede yenı yılda yanında ben olmasam bıle benı ozledıgınde buna sarıl :) gıbı bı not hos olur bence :D
diğer şıklar çok klasik, belki el yapımı bir şey olsa orijinal olabilir ama ilgisi olduğu alandan bir hediye, güzel olur.
Butun kız arkadaslarıma kırmızı don aldım, hepsi boynuma sarılıp optu lakin, hicbiriyle sevgili degilim :'(
bayankurukafa diyorki: bir çocuk geşimci olarak tabikide el yapımı bir hediye dahaçok dikkat çeker ben kavanoz süslemiştim doğum gününde bide kazak aldım kavanoz daha çok hoşuna gtti :D
çocuk gelişimci olarak mı? sana da yılbaşında hedayi vericem :))
bayankurukafa diyorki: terbiyesizleşmenin anlamı yok ! çocuk gelişim bölümünde hep kendimiz oyuncak falan yapıyoruz. işte bende senin niye böyle bir insan olduğunu öğrenmek için okuyorum bu bölümü.
Yilbasi bati adeti. Onlar bizim bayramimizi kutluyor mu? Boyle bir durumda bizim de onlarin ozel gunlerinde ozel bir seyler yapma zorunlulugumuz yok.
onun bana lacoste dan aldığı gömlek ve saate uygun bende ona aynı markadan lacivert ve beyazdan oluşan bir kombin oluşturmuştum.
Yılbaşı bahane hediyeleşmek şahane.. : )
Kıymetini bilecek sevgiliye, el yapımı hediyeden yana kullanıyorum oyumu.. : ))
Aćıkçası yılbaşında hediyeleşme olayını pek sevmem ćünkü ne alacağımı bilemiyorum ya beğenmezse diye...
Elde dokunmuş yünlü kazak alırdım ben. Anadolu köylerinde bu işi yapan kızlar var. Biraz pahalı satıyorlar ama ömürlük dokuyorlar, kazak çok sağlam oluyor.
x, y, z hediye almak bir uzmanlık alanıdır. yalnız parfüm ne olursa olsun en alınmayacak şey bence. Bana parfum alınması ilişkiyi bitirme sebebi bile olabilir.
Ben fotoğraflardan işıkli bir duvar olusturmayi düşünüyorum onun odasina boyle kalp seklinde internetten görmüştüm :) hem yilbasi için güzel bir ortam olur bu :)
eger hediye alacak san G şıkkını neden koydun ki saçma neyse bu siteye bir göz at hoş güzel hediyeler var
Aslında hediyeleşmeye bence gerek yok ama benimkinin doğum günü 1 ocak mecburen alıyorum ikisini bir arada cıkarıyorum. :D
ve ben saat aldım gecirdigimz zamanla ilgilide bir yazı yazmayı düsünüyorum.
ahahaha aynen şöyle bir şey https://divine-interventions.com/religioustoys.php
Armaniden ya da dieselden mont alicam zaten ona bide calvin klein dan yeni sezon bir ayakkabi begenmisti ona bakicam sanirim
Bir agac parcasini yontarak isminin bas harfini yapmak uzerine sevgi dolu iki kelime yazmak gibi mesela.. Emek hicbirseyden kiymetli degildir.
kalbimi gönlümü hediye etmişim ona vermişim her sene hediye almama gerek duymadım en güzel hediyeyi verdim bir ömür boyu geçerli hediye :)
Bögghh klasik erkek lafi
yoo muhteşem erkek lafı sen erkeden anlamazsın :D
bir buket çiçekde güzel olur kalbimin gönlümün yanında daha ne veriyim zatende istemiyo sen varsınya hediyede neymiş diyo yengecin :)
anket sorusu bile benden yana hediyeleşmeye gerek yok diyenler %26 :)
geçen yıl beraber oldugum erkeğe yılbaşına muhteşem bir gece düzenledim hayati boyunca unutmaz herhalde :D
Çiftler genelde eşinin onlar için bir şeyler yapmaya çalıştıklarını hissetmek isterler. O yüzden kendi uğraşıyla hazırlanan hediyeler daha büyük bir önem taşır çoğu zaman..
bir kandil bile bu kadar söz konusu olmamıştı ama haram olan herşey on planda malesef
Gereksiz bisi hediye almak. İçten bir sarılma ve guzelce hazirlanmis bir aksam yemegi yeter.
Vıcık vıcık olanlardan değil de, gerçekten hoş ve dışarda arayıp bulunamayacak garip ve güzel bir şey alınabilir bence internetten.
Bize özel anımız vardı. Hatırlatacak özel bir hediye buldum, aldım. Sevecek bence.
Prezervatif 😅malum gece çok lazım olucak bazılarına
Kolye ya da parfüm gibi hediyeleri saçma buluyorum, git ayıcık al daha samimi
Hediye almak ya da vermek için belirli günlere ya da anlara göre davranılması taraftarı değilim.
İçinde öpüsen çiftlerin olduğu kar kuresi
Yeni yil melodisi calanindan
Hedyeleşmeye gerek yok çok ta özel bir gün değil bence
Şarjlı yeşil lazer erkekler için güzel bir oyuncak..
yılbaşı muslumanlara göre bır gun değil.. gereği yok. sadece para tuzağı. almayın gerek yok.
Polar battaniye alıp isimlerinizin bas harflerini islettirmek olabilir
hayrani oldugu bir seri varsa (lotr, hp vesaire) onlarla ilgili bir sey olabilir
Atkı örebilirsin onun yanında da minik minik tatlı yapabilirsin abartmaya gerek yok
Hediyeleşmeye gerek yok çünkü yıl başı Müslüman işi değildir.
daha önce kendi zevkine göre aldığı kışkırtıc çamaşırlarından busefer ben ona alıcam :)
Hediye aldigim sirada neye ihtiyaci varsa ona yönelirim
Hiç bişey alma en kral dönerciye götür çok hoşuna gider ;;)
kızlar çiçektir ona yapay çiçek alın zaten onun kokusu yeter :)
parfum alsın en iyisi kolye saat maat çirkinse vallaha takmam :D
Sevgilim yok ama elizabeth var :ADa
o yüzden böyle bir derim yok
Babamda bankörya zaten her daim herşeye hediye alırız :)
Kurban bayramını kutlamayanlar şimdi hindi ve ağaç kesip gülüp eğleniyorlar :)) yeni yıl iyi hoş.. noel kutlamaksa amaç bizim bayramlarımıza laf etmesinler.
Sevgili? O neydi ya bak biyerden cikaracam ama nerden dur şimdi Heh tamam incir ağacının suyu olacaktı sanırsam
Hediye almaya ne gerek var :)) ama bana hediye alınsın isterim.
@nedenbenn ben alırım sana
Sana açınca içinden yumruk çıkan paket almak lazım :-)
Hahahhaha :))
Ne gerek var hediyelesmeye. Bunlar hep müsriflik hepp... 😝
çooook haklısınız
Aklınıza gelen bir hediye varsa yazın neden boş konuşuyorsunuz..
Sürekli kolye alıyorum çok bayağı ama bu yıl başı farklı bir şey bulcam
Bence güzel bir altın Yüzük ya da kolye çok hoş
Bu kırmızı dön diyen kızlar erkek arkadaşlarına kırmızı donmus hediye etmeyi düşünüyorlar :)