Alışveriş & Hediyeler Hangisi için daha çok para harcamaya hazırsınız? ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor hepsi ahşap işi.. Ahşap kesme tahtaları Ahşap yemek servisleri Tuval (yağlı boya resim için) Ahşaptan minyatür biblo, heykel veya maket Ahşap sehpa, masa gibi büyük eşyalar Diğer (yorumda belirtiniz) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Diğer kısmında da ahşap ile ilgili bir şey bekleniyor farklı şeyler yazmayınız Hangisi için daha çok para harcamaya hazırsınız? Cevapla İş Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Ahşap kesme tahtaları 1 0 Yorumla
andy5686 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Ahşaptan büyük biblo ve heykeller zaten hepsinden daha pahalıdır. Bende ahşaptan büyük bir heykele para harcardım. 1 0 Yorumla
Approved Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Benim genelde param ya kıyafete ya da ayakkabıya gidiyor 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 462 cevap paylaştı. Ahşap masa , kesme tahtası ve yemek servisi 1 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 364 cevap paylaştı. en son 3 lü ahşap baykuş heykeli almıştım 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Ahşaptan minyatür biblo, heykel veya maket,🤩 çook hoşuma gider 0 0 Yorumla
Tilki_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl ben elektronikçiyim kanka pc ekipmanları gaming ürünler vs bunlara harcarım tahtayı napayım 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı. Ahşap bir şeyler mi satmayı düşünüyorsun 1 4 Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Hobi amaçlı kültür merkezine tuval yapıp orqdaki kursiyerlere satıyorum zaten ama başka neler yapabilirim siye sraştırıyorum. Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl hmm güzel o zaman hobi değil artık bu. ahşap sehpa falan daha çok ilgimi çeker. böyle oval, alçak, büyük orta sehpa. biraz eski pusku görünsün Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Esas mesleğim olmayıp sadece boş zamanlarımda yaptığım bir uğraş olduğu için hobi dedim :) Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl ama satış yapıyorsan hobi olmaz bence. işleri yetiştireceğim diye strese sebep olabilir Yorumla
readyforfucuk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yemek servisi olabilir güzelse eğer ve kesme tahtası zaten herkesin tercih ettiğidir 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 348 cevap paylaştı. Ahşap kesme tahtaları diyorum 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 604 cevap paylaştı. Ahşaptan minyatür biblo, heykel veya maket 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Hiç biri 1 1 Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Niçin Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 393 cevap paylaştı. ahşap ev 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ahşap kesme tahtaları
Ahşaptan büyük biblo ve heykeller zaten hepsinden daha pahalıdır. Bende ahşaptan büyük bir heykele para harcardım.
Benim genelde param ya kıyafete ya da ayakkabıya gidiyor
Ahşap masa , kesme tahtası ve yemek servisi
en son 3 lü ahşap baykuş heykeli almıştım
Ahşaptan minyatür biblo, heykel veya maket,🤩 çook hoşuma gider
ben elektronikçiyim kanka pc ekipmanları gaming ürünler vs bunlara harcarım tahtayı napayım
Ahşap bir şeyler mi satmayı düşünüyorsun
Hobi amaçlı kültür merkezine tuval yapıp orqdaki kursiyerlere satıyorum zaten ama başka neler yapabilirim siye sraştırıyorum.
hmm güzel o zaman hobi değil artık bu. ahşap sehpa falan daha çok ilgimi çeker. böyle oval, alçak, büyük orta sehpa. biraz eski pusku görünsün
Esas mesleğim olmayıp sadece boş zamanlarımda yaptığım bir uğraş olduğu için hobi dedim :)
ama satış yapıyorsan hobi olmaz bence. işleri yetiştireceğim diye strese sebep olabilir
Yemek servisi olabilir güzelse eğer ve kesme tahtası zaten herkesin tercih ettiğidir
Ahşap boyama olabilir
Tuval yaglı boya resin için
Ahşap kesme tahtaları diyorum
Ahşap masa sndalye
maket olabilir
Nedir bu ahsap sevgisi sende
Ahşaptan minyatür biblo, heykel veya maket
Hiç biri
Niçin
Biblo süs eşyası
#Hükümdar
Biblo ve süs eşyaları