iPhone sevmiyorum onu geç, tatil bana göre değil çalışmayı seviyorum, Fransa'ya gitmem birisi bayrak yakar falan cinayet işlerim, takı alacak kimsem yok
Abla çevrem var ama herkes çok yoğun benimde işlerim var iyi değilim işte depresyondayım gidip bı motor alıcam onunla oynayacağım ölmeden bırakmayacağım hem zevkli olur hemde ben gidince etrafımdakiler yokluğumda nelerin değiştiğini görürler iyi fikir bak oluru var bunun
Fransa ne farelerin memleketi boş. Muğlaya giderim. Mis gibi deniz manzara. Iphone boykot malı gereksiz altin da yatirim ani yasamak gerek olmaz. Son kararim muğla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fransa turu
Muğla'da evimiz var.
Fransa'ya 4-5 kere gittim.
iPhone 15 Pro kullanıyorum.
Altın bilezik alayım bari.
Maşallah
iPhone sevmiyorum onu geç, tatil bana göre değil çalışmayı seviyorum, Fransa'ya gitmem birisi bayrak yakar falan cinayet işlerim, takı alacak kimsem yok
Niye böyle negatifsin
Moralim bozuk. İyi değilim huzursuzum yalnızlık boğdu
Ailen arkadaşların yok mu
Varda, yok gibi bir şey öyle diyim
Yeni arkadas edin
Abla çevrem var ama herkes çok yoğun benimde işlerim var iyi değilim işte depresyondayım gidip bı motor alıcam onunla oynayacağım ölmeden bırakmayacağım hem zevkli olur hemde ben gidince etrafımdakiler yokluğumda nelerin değiştiğini görürler iyi fikir bak oluru var bunun
Aferin sana
Babam gibi davranıyorsun, "aferin sana" ne ya sende vur abla sende vur
S
I
E
M
K
Un ergeni
Susma hakkımı kullanıyorum
Fransa ne farelerin memleketi boş. Muğlaya giderim. Mis gibi deniz manzara. Iphone boykot malı gereksiz altin da yatirim ani yasamak gerek olmaz. Son kararim muğla
Gezintiye çıkarım
Bir hafta Muğla tatili
Yatırım amaçlı altın 👍🏼
Fransa turu tercih ederdim.
Ben milliyetçi bir kişiliğim var
Takı alırım ama yatırımlık.
Aslında hiçbirini fakirlere dağıtırım
Hiç inandırıcı gelmedi
Fazladan para olsa dedinizya bende fazlasını fakire dağıtırım dedim beni taniyormusun nerden biliyon paragöz değilim olmadimda
Paragozlu olmakla ilgisi yok herkesin fazladan parası olur dönem dönem ve herkes zevkine harcar