Alışveriş & Hediyeler Yılbaşında Türkiye'ye gideceğim. Size ne getireyim? BΣЯKΛП Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hediyeleşmeyi severim 😅 Almanya'dan bu arada Güncellemeler+1 yıl Tek şart hediyeyi elden teslim etmem Yılbaşında Türkiye'ye gideceğim. Size ne getireyim? Cevapla Hediye Soruları Sevgi Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl HH- Harburg da yaşıyorum10 adet burma bilezik1 altin kemer 1 kg Pastirma10 çuval Findik1 adet tadelle istiyom 1 9 Yorumla BΣЯKΛП +1 yıl Geri dönüş için bir söz vermedim 🤣 Almanya'dan Türkiye'ye gidecek hediyeler için bu mesaj. Hem sen altına bu kadar düşkünsen evlensek ya biz annem çok biriktiriyor benim çeyizim için kemer bilezik halat falan 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlaştık tatil dönüşü istemeye gel bekliyorum Yorumla BΣЯKΛП +1 yıl Tamam istemeye pastırma fındık ve tadelle ile gelirim fındık bizim köyden. Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Almanya bizi kıskanıyor Yorumla BΣЯKΛП +1 yıl Ben seni kıskanıyorum abi Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Niye yaff 🤔 Yorumla BΣЯKΛП +1 yıl Bu kadar pervasızca özgür ve kendini kabul etmiş bir birey olmayı isterdim Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Senin gibi pic olmaktan iyidir.Türkiye'ye gelirken de kız kardeşini getir Yorumla BΣЯKΛП +1 yıl Kız kardeşim yok ama kurtulsun istiyorsan seninkini yanımda yolla dönüşte Yorumla
Alyssa_vf Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Limitimiz var mı? :D 1 1 Yorumla BΣЯKΛП +1 yıl Tek şart hediyeyi elden teslim etmem 😅 Yorumla
Nicki-umarsiz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Çikolata getir 0 6 Yorumla BΣЯKΛП +1 yıl Tabi kardeşim ne demek ne kadar istersen ama elden teslim ederim ona göre Yorumla Nicki-umarsiz +1 yıl Düşünmen yeterli saol ☺️ Yorumla Nicki-umarsiz +1 yıl Eldense olur Yorumla BΣЯKΛП +1 yıl Vala bir Türkiye turu yapayım diyorum rotamdaysan gelirim Yorumla Nicki-umarsiz +1 yıl İstanbul herkesin rotasinda Yorumla BΣЯKΛП +1 yıl Olur anlaştık Yorumla
Hayat_Kızı Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl çikolata 0 1 Yorumla BΣЯKΛП +1 yıl Tek şart hediyeyi elden teslim etmem 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
HH- Harburg da yaşıyorum
10 adet burma bilezik
1 altin kemer
1 kg Pastirma
10 çuval Findik
1 adet tadelle istiyom
Geri dönüş için bir söz vermedim 🤣 Almanya'dan Türkiye'ye gidecek hediyeler için bu mesaj. Hem sen altına bu kadar düşkünsen evlensek ya biz annem çok biriktiriyor benim çeyizim için kemer bilezik halat falan 🤣
Anlaştık tatil dönüşü istemeye gel
bekliyorum
Tamam istemeye pastırma fındık ve tadelle ile gelirim fındık bizim köyden.
Almanya bizi kıskanıyor
Ben seni kıskanıyorum abi
Niye yaff 🤔
Bu kadar pervasızca özgür ve kendini kabul etmiş bir birey olmayı isterdim
Senin gibi pic olmaktan iyidir.
Türkiye'ye gelirken de kız kardeşini getir
Kız kardeşim yok ama kurtulsun istiyorsan seninkini yanımda yolla dönüşte
Limitimiz var mı? :D
Tek şart hediyeyi elden teslim etmem 😅
Hiç bir şey
Çikolata getir
Tabi kardeşim ne demek ne kadar istersen ama elden teslim ederim ona göre