Tatil & Seyahat İstanbul'a tatile gideceğim, yanıma neler almalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar çabuk olun kdkfd Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler Canersu🍫 İstanbul'a tatile gideceğim, yanıma neler almalıyım? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl biber gazı al bol bol... surılerden afganlardan nefes alamadıgında sıkarsın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha😂 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl tadını kacırdılar buraların... fırsatın varsa akdenız ege taraflarına kac Yorumla Soran +1 yıl Suriler her yerde var ya Yorumla
xomerfarukyavuzx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bol Giysi Almalısın Gerisini Bilemiyorum Çünkü Çok Güzel Fotoğraf Çekilecek Yerler Var 0 7 Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Kankam Soru Sorma Şeklin Yanlış Adam Diyecekki Lan Onu da Ben mi Söyliyeyim Diyecek ! Haklı Olarak Bak Ben Bile Sadece Bir Şey Söyledim Yorumla Soran +1 yıl Ya neler almalıyim işte kişisel bakım her şeyi mi mesela Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Tam Adamına Sordun Kişisel Bakım Olarak Cımbız Sakal Makinesi , Saç Pudrası , Gömlek , Tshirt , Pantalon , Diş Macun Ve Fırça, Çorap, Eşofman Takımı Pikachulu Başkada Birşeye Gerek Yok ! Yorumla Soran +1 yıl Sakal makinesi 😂 Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Pardon Sen Şey Al Ee Kızlar Bıyıklarını İple mi Alıyordu Sen Onu Al Ben Sakal Makinesini Kendime Yazdım He Birde Ağda Al Bro 😝 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 teşekkürler Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Ne Demek 🙃 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Gelme anacığım gelme, bir mok yok burada. Zaten kalabalığız :D 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Gelicem😁 Yorumla Jagras +1 yıl Gişelere adını verecem almasınlar :D :D Yorumla Soran +1 yıl Puu😂 Yorumla Jagras +1 yıl Avruğa yakasına gelme bari :D Anadoluda takıl :D Yorumla Soran +1 yıl Peki Avrupaya geleyim ozaman😂 Yorumla Jagras +1 yıl Anadoludaydım ben işe yarayacağını biliyordum 😁😁 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Beni al ben her ihtiyacina derman olurum bu arada istanbuldayim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ah bu KS erkekleri çok iyisiniz😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkes bizimle dalga gecip gururumuzla oynasa bile şu vicik vicik esprileri deniyoruz ya orasi da çok iyi değilmi Yorumla Soran +1 yıl Evet iyi sifkd Yorumla
müminkadın Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Arapça türkçe sözlük arapça öğrenme kılavuzu çakı biber gazı 0 0 Yorumla
fatoşistbenim Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl insan neden İstanbul'a tatil için gelir ki 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Tatil için 😂 Yorumla fatoşistbenim +1 yıl tatillik bir şehir değil, gelme bence. daha önce gelmediyse kafayı yersin bu dönemde Yorumla Soran +1 yıl Aşkım orada yaşanılmaz ama gezilecek çok güzel yerler var fotoğraf çekmek için falan Yorumla fatoşistbenim +1 yıl gezmek için de yanlış zaman. en kalablık dönemlere giriyoruz. sen nerden geliyorsun bu arada Yorumla Soran +1 yıl Siirt skfkdkf Yorumla fatoşistbenim +1 yıl şaka mıydı Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla fatoşistbenim +1 yıl güldün Yorumla Soran +1 yıl Yok şaka değil Yorumla fatoşistbenim +1 yıl ha okdir Yorumla fatoşistbenim +1 yıl ne giyip giymeyyceğn önemli değl ama kaç gün kalacaksın ve nereleri gezecek sn onu planlamnı tavsiye ederm Yorumla
erkan4734 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Giye bileceğin elbiseler 😂😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😂 Yorumla erkan4734 +1 yıl Rıca ederim unutma önemli 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha Yorumla
Coloney0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Nerden gitxeksin bende gelim ankaradaysan 0 10 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Coloney0606 +1 yıl Yaa kotu kotu gulme Yorumla Soran +1 yıl Sen niye geliyorsun ailemle gidiyorum ben😂 Yorumla Coloney0606 +1 yıl Bende aileden sayilirim babanin damadiyim :) Yorumla Soran +1 yıl Tamam gel😂 Yorumla Coloney0606 +1 yıl Nerde bulsucaz Yorumla Soran +1 yıl Havalimanında skfks Yorumla Coloney0606 +1 yıl Ben ucaktan korkarim ben otobusle gelim Yorumla Soran +1 yıl Olur, 😂 Yorumla Coloney0606 +1 yıl Bir tkp atarmisn rica etsem Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 973 cevap paylaştı. Sarz aleti telefon al yeter 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Bavul 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah'ım ya😂 Yorumla karamelizeaşk +1 yıl 😁😁, biraz şakacıyımdır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tanga 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Skdkkskfd Cevap sahibi +1 yıl Ne zaman gelicen Soran +1 yıl Bu hafta içinde Cevap sahibi +1 yıl Tek mi gezelim Cevap sahibi +1 yıl Sorunu begendim takip at
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
biber gazı al bol bol... surılerden afganlardan nefes alamadıgında sıkarsın
Ahahaha😂
tadını kacırdılar buraların... fırsatın varsa akdenız ege taraflarına kac
Suriler her yerde var ya
Bol Giysi Almalısın Gerisini Bilemiyorum Çünkü Çok Güzel Fotoğraf Çekilecek Yerler Var
Kankam Soru Sorma Şeklin Yanlış Adam Diyecekki Lan Onu da Ben mi Söyliyeyim Diyecek ! Haklı Olarak Bak Ben Bile Sadece Bir Şey Söyledim
Ya neler almalıyim işte kişisel bakım her şeyi mi mesela
Tam Adamına Sordun Kişisel Bakım Olarak Cımbız Sakal Makinesi , Saç Pudrası , Gömlek , Tshirt , Pantalon , Diş Macun Ve Fırça, Çorap, Eşofman Takımı Pikachulu Başkada Birşeye Gerek Yok !
Sakal makinesi 😂
Pardon Sen Şey Al Ee Kızlar Bıyıklarını İple mi Alıyordu Sen Onu Al Ben Sakal Makinesini Kendime Yazdım He Birde Ağda Al Bro 😝
😂😂 teşekkürler
Ne Demek 🙃
Gelme anacığım gelme, bir mok yok burada. Zaten kalabalığız :D
Gelicem😁
Gişelere adını verecem almasınlar :D :D
Puu😂
Avruğa yakasına gelme bari :D Anadoluda takıl :D
Peki Avrupaya geleyim ozaman😂
Anadoludaydım ben işe yarayacağını biliyordum 😁😁
Beni al ben her ihtiyacina derman olurum bu arada istanbuldayim
Ah bu KS erkekleri çok iyisiniz😂😂
Herkes bizimle dalga gecip gururumuzla oynasa bile şu vicik vicik esprileri deniyoruz ya orasi da çok iyi değilmi
Evet iyi sifkd
Arapça türkçe sözlük arapça öğrenme kılavuzu çakı biber gazı
insan neden İstanbul'a tatil için gelir ki
Tatil için 😂
tatillik bir şehir değil, gelme bence. daha önce gelmediyse kafayı yersin bu dönemde
Aşkım orada yaşanılmaz ama gezilecek çok güzel yerler var fotoğraf çekmek için falan
gezmek için de yanlış zaman. en kalablık dönemlere giriyoruz. sen nerden geliyorsun bu arada
Siirt skfkdkf
şaka mıydı
Neden
güldün
Yok şaka değil
ha okdir
ne giyip giymeyyceğn önemli değl ama kaç gün kalacaksın ve nereleri gezecek sn onu planlamnı tavsiye ederm
Giye bileceğin elbiseler 😂😂
Teşekkürler 😂
Rıca ederim unutma önemli 😂😂
Ahahaha
Nerden gitxeksin bende gelim ankaradaysan
😂😂
Yaa kotu kotu gulme
Sen niye geliyorsun ailemle gidiyorum ben😂
Bende aileden sayilirim babanin damadiyim :)
Tamam gel😂
Nerde bulsucaz
Havalimanında skfks
Ben ucaktan korkarim ben otobusle gelim
Olur, 😂
Bir tkp atarmisn rica etsem
Kağıt 200 lira..
Sarz aleti telefon al yeter
Bavul
Allah'ım ya😂
😁😁, biraz şakacıyımdır
fazla fazla para