- Eşimin durumu iyi ve zaman zaman birlikte olduğumuzda ya ertesi sabah ya da bir iki gün içinde hediye veriyor çanta, takı vs yani evliyiz benimle olduktan sonra hediye vermesi tabii ki de mutlu ediyor ama garipsedim de biraz özellikle birlikte olduğumuzda vermesini özellikle. Bu arada aşk evliliği değil görücü usulü gibi bir şelilde evlendik ve 4.5 aydır evliyiz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBirlikte olduğu kadını seviyor ve değer veriyor. Cinsellik bence değerli ve önemli. Sana kendini daha değerli hissettirmeye çalışıyor ve duyduğu minneti senin de seveceğin bir şeylerle karşılamaya çaba gösteriyor olabilir. Kendini nasıl hissettiğin önemli. Obje veya hediyelik bir paket gibi hissediyorsan, sana duyduğu minneti daha duygusal çaba ve göstergelerle karşılamasını isteyebilirsin. Her şey para değil. Sana her sabah kahvaltı hazırlıyor olması da bir şeydir. Çiçekler alıyor ve sevgisini sözleriyle, beğeni destek ve iltifatlarıyla içten şekilde dile getiriyor olması da bir şeydir. Para, altın, gümüş hepsi dünya malı sonuçta. Belki ihtiyacımız olan biraz da duygularımızın içimizin hislerimizin sarıldığını hissetmektir. Aranızda ki ilişki efendi köle, kul tanrı tarzına dönmeden belki durumu değiştirebilirsin. Ama çokta tavsiye etmem. Genelde bir şeyleri insanlar değiştirmeye kalktıklarında bin türlü başka şeyi de bozmuş olmaları gerekiyor. Demek ki adam sana ve yaşadığı cinselliğe tapıyor. Hediyeler sunuyor. Sen bu motivesini bir iki sözle değiştiremezsin. Onun bu davranışlarının motivesi, güdüsü ve kökeni çok çok derinlerde O yüzden bilmiyorum. Bence senin açından çokta sakıncası olmayabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani sözleriyle belli etmese bile ihtiyaçlarımı hep öne koyuyor istediğim şeyi iki kere söyletmiyor ve beni güvence altında hissetmemi istediğini söyledi maddi olarak anlatmak istediğim sizin yorumunuz gerçekten şuanda bir çok şeyi farkettirdi ve bunlardan biri sevgi dilinin hediye olduğu teşekkür ederim ayrıntılı yorumunus için ☺
- +1 yıl
Evet kesinlikle, bir davranışın birden fazla motivesi, kaynağı olabiliyor. Onun özelliği daha çok duyduğu minnet ve şükran. Hayatında olduğun için sana değer veriyor ama duygusal becerileri sizin kadar gelişmiş olmadığı için bunu daha çok maddi imkan ve özelliklerle sağlayabiliyor. Herkesi dört dörtlük bulamayız maalesef. Karşımızda ki insanların bazı yanları daha iyidir bazı yanları daha az gelişmiş kalabilir. Önemli olan ilişkiye duyulan güven, karşılıklı bağlılık, yakınlık ve birlikte emek vermek. Bence eşinizle ilgili olan her şey normal. Ve onun normlarında sağlıklı gidiyor. Ben teşekkür ederim, yorumumu beğenmeyi ihmal etmeyin yalnız, malum beğeniler de benim burada yazma motivem.
En İyi Cevaplar
+1 yılNe güzel adamı mutlu ediyorsun o da seni. Ve parası varsa normal. Ben sevgilime her ay altın bir takı alıyordum ve ayrıldım hepsi onda kaldı umrumda değil
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte kalbimi rahatlatan yorum 🥲
- +1 yıl
Daim olsun 😘
- +1 yıl
Öpücük yanlışlıkla oldu pardon
+1 yılİnsanlar konuşa konuşa diye bir deyim var. Eşinize sormanız daha sağlıklı olandır. Size çok güzel açıklama yapabilir. Sürekli böyle kurmak yerine konuşun. Evliliğinizin madem başındasınız size naçizane tavsiyem eşiniz artık sizin hayat arkadaşınızsa her şeyi onunla paylaşın ve ona da aynı fırsatı verin.
00 Yorumla
+1 yılSen onu mutlu ettiğin için o da seni bu şekilde ödüllendirmek istiyor. Ne mutlu sana ki sana değer veren bir eşin var. Mutluluğunuz daim olsun🙏
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
28Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u +1 yılnormaldir garipsemen evet
00 Yorumla
+1 yılBen hayatımda çöp bile almadım benim için hiçbir şey yapılmadı hep ben yaptım... Bazı şeylerin kıymetini bilin
30 Yorumla
+1 yılBunun tek sıkıntısı şu olur. Bi gün bu hediyeyi kestiğinde sen noluyor diye sorgulamaya başlarsın. Sürdürülebilir değil aslında. Bi zaman sonra değeri de olmaz senin gözünde. Çok sıradanlaştırmamalı bu hediye işini bence
00 Yorumlaİçinden geliyor ve size değer verdiğini bu yolla göstermek istiyor olabilir. Altında bir şey aramadan sizde onu memnun etmeye devam edin. Saadetiniz bol olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçkten eski alışkanlığıdır yorunlarımdan sonra iyi geldi bu 😅
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani eğer ilişkiniz güzel gidiyorsa alması anormal gelmedi..
Sonuçta artık evlisiniz belki senin biraz daha isteklenmeni onu sevmeni ona daha tutkuyla yaklaşmanı istiyor olabilir. Bunun içinde teşvik ediyor olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir ilk başta biraz çekingendim belki ondandır
Cevap sahibi+1 yılOlabilir tatlı bir dille onunla da konuşabilirsin
Soran+1 yılYani yaptığım imayı anlar beni ne yerine koyuyorsun imasını o zaman hevesi kırılır dedim yani bunda yanlış bir şey yok gibi sonuç olarak evli bir çiftiz ve hediye vermesi iyidir herhalde, ayrıca ciddi bir kişiliği var belki sevigisini bu yolla gösteriyordur diye düşünüyorum bilemedim ehdmdgsi kafamda deli sorular
+1 yılÇok memnun olduğunun gostergesi diyeyim bari olumlu bir yorum olsun. bir nevi teşekkur takdir belgesi 😀
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙂 yani sevinsem mi yeni takılarım vs olduğu için yoksa garipsesem mi bilemedim
+1 yılPardon, eşinin kardeşi ya da akrabası var mı jfhfjffh
05 Yorumla
Soran+1 yılErkek kardeşi var ama o da nişanlı 😅
- +1 yıl
Aman beee hdjdjdjd
Soran+1 yılYani ama ailesinde de babası annesine çok değer veriyor el üstünde tutuyor. Böyle birini bulmak için yetiştirilme tarzı ve ailesi de çok önemli
- +1 yıl
Evet ama bizi böylesi bulmaz. Artık gaylere de görücü usulü yapsalar belki şansım yaver gider
- +1 yıl
:')
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa mnk bir erkek olarak ne yapacağımı şaşırdım ne yapsak inanmak güvenmek sorunu yaşıyorsunuz. Kıvırıp kendimi zkicem hayatımdan kadını komple cikarcam. Beyniniz yok sizin
01 Yorumla
Soran+1 yılSakin ol ben de zaten eşime bir şey demedim teşekkür ettim öptüm ve hediyeyi kabul ettim ddhdksbsn
+1 yılSeven adam küçük sürprizler yapar art niyet aramayın
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler pozitif yorum görmek gerçekten mutlu ediyor daha önceden hiç romantik anlamda ilişkim olmadığı için pek çok şeye alışmaya çalışıyorum yardımcı oldu
- +1 yıl
Adamına denk gelmemişsin , şimdi gelmişsin,, ne demek erkek sevecek gerçekten o kadına çiçekde alınır sürprizler de yapılır, gözlerine bakılıp şiirler okunur, başını göğsüne koyup saçıda okşanır,, daha neler neler, bizede nasip olsun onlar kolay
+1 yılİlk geceden sonra ya da ilk gece takılır kolye ya da bileklik yüz görümlülük olarak adlandırılır
05 Yorumla
Soran+1 yılBunu duymamıştım daha önce nerenin adeti tam olarak
- +1 yıl
Her yerde vardır bu
- +1 yıl
Eve çıkarılan gelinin duvağı damat tarafından açılır ve hediyesi takılır. Bu olaya yüz görümlüğü denir. Gerdek günü
Soran+1 yılBen Balıkesir'de büyüdüm ve akrabalarımın hepsi buralı ama böyle bir şey duymadım
- +1 yıl
Adettir olması gereken
ne güzel. senin adına sevindim. eşini gece gayet mutlu ediyor olmalısın. belki söylemek yerine hediye veriyordur. eşin şanslı bir adam demekki
00 YorumlaKadınların istediği eş adayı 😂😂 sürekli hediye sirkülasyonu
03 Yorumla
Soran+1 yılBence de mutlu oluyorum ama garipsedim de rheksusk ama yorumlardan bazı kadındların da mutlu olmayacağını anladım
- +1 yıl
Biz kadınlar ne kadar memnuniyetsiz varlıklarız ya 😂😂 hediyenin altında da bir şey aranmamalı bence. Artık evlisiniz sonuçta onun olan her şey ikinizin. Ve arada sürprizler yapmak istemesi çok güzel ve doğal bence. Maddi durumu da elveriyor diyorsun adam eşine harcıyor işte, başka birine değil.
Soran+1 yılSonunda pozitif bir yaklaşım 😭 yani ben de onu memnun etmek için elimden geleni yapıyorum o da görüyor bunu
+1 yılDaha ne istiyon mq bazen harbi beyni calismiyor hemcinslerimin.
17 Yorumla- +1 yıl
Biriyle her yattığında sana hediye verilse mutlu mu olurdun
- +1 yıl
Biri degil kocasi, ona gore evde hizmetini yapiyor yemegini eksik etmiyor. Bos yapma burada
- +1 yıl
Ha tam paralı yani😀
- +1 yıl
İyi valla kocan olunca normal oluyor demek ki🤌
- +1 yıl
Sen deger gormedigin icin normal yavrum kimse senin icin cabalamamis bu hayattaa
- +1 yıl
Birisiyle pardon kocamla yattığımda bana hediye verilseydi asıl kendimi değersiz hissederdim. Bence değer görmeyen sizsiniz ki bu size normal gelmiş
- +1 yıl
Yav he mk avut kendini. Snein kocan seni sksin baskasina altin alsin oyle ayarlarsin.
+1 yılNe güzel işte kadınlar cidden tuhaf ne yapsak altında bir şey arıyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence surekli olmasi kotu. cunku ilerde yapmamaya basladiginda bosluk olusacak siradanlasma maddi olarak belirecek. her sevistigin seyee hediye verirsenn ohhoo
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte olduktan sonra vermesi evet garip.
Hediye mi dayanır bi de yaaa 😄
01 Yorumla- +1 yıl
Yan odaya kuyumcu dükkanı açmalı bu gidişle 😂
+1 yılBekarlıktan gelen bir alışkanlıktır, komodinin üzerine bırakmadıkça sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılKocanın seni * ve sonrasında mal oldugun için hediye alması hakkında gelip ta kızlarsoruyor da hava atmaya çalışmak paylaşman nasıl bir mal ve ezik oldugunu gösteriyor kocan ölse bi anlamın kalmayacak yazık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin çok güzel düşünüyor ama sen hayvan gibi davranılmaya alışıksın anormal geliyor
14 Yorumla
Soran+1 yılÜzdü ☹️
- +1 yıl
Senin ki almıyor mu :)
Cevap sahibi+1 yıl@İnatçıbirkoç bekarım
- +1 yıl
Hımmm anladım hayvan falan hard konuşunca dedim yoksa :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğer versek bir türlü vermesek bin türlü. Adam işte değer verip hediye veriyor garipsenecek ne var bunda...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilk gece yatakta iyi tatmin etmişin demek seni ödüllendiriyor.. kızz nasıl zevklimiydi kocanın şeyi kalın ve büyükmü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEniştenin linki var mı ya da kardesi kuzeni akrabası kswnk😂
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç güleceğim yoktu gensusksnsgs erkek kardeşi var ama o da nişanlı 😅
Cevap sahibi+1 yılTüh bee kaçırdık desene 😂
+1 yılbenımde müşterilerim ( kadınlar) bana ufak tefek hediyeler alır. demekki adamı memnun ediyorsun cinsel olarak ve duygusal olarak. oda seni mutlu etmeye çalışıyor. kıymetini billl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilişki için para vermiş, değerin bu kadar benim o... umsun demiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGaripsenecek bir şey yok kıymetini bilmelisin degerini bil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldemekki fazlasıyla mutlu ediyosun onu ytkta.. hediye alması hoş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim bildiğim öncesinde yaparsın, afedersin ama işini bitirip parasını verir gibi oluyor
00 YorumlaDemek ki adamı nasıl malamat ediyorsan yatakda adam mutluluktan hediye veriyor herseferinde 😂😂
00 Yorumla
+1 yılValla resmen bacım muamelesi görüyorsun
03 Yorumla- +1 yıl
0r♡spu
Soran+1 yılBacım muamelesi mi? O ne oluyor tam olarak korktum da sormaya ama
- +1 yıl
Yazdım ya sansürlemis
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılSenden önce bekarken de öyle yapıyorsa demek
03 Yorumla
Soran+1 yılYok yok yapmıyordurm yani umarım yapmıyordur 🥲
- +1 yıl
Senden önce dedim zaten artık yapmıyordur diye umuyoruz
Soran+1 yılYok her akşam iş çıkışından sonra eve gelir yani çok sağolun her ihtimâli düşündürttünüs iki dakikada yorum yapanlar dhsnsgakshjsns
+1 yılsana or. p muamelesi yapıyor bence
04 Yorumla
Soran+1 yılevliyiz zaten istese hediye almasına gerek yok eşiyim ya hani birlikte olmamız için pahalı hediyelere gerek yok
- +1 yıl
evet ama bunu şöyle düşün türk filmlerinde erkek kadın ile seviştikten sonra masasına para bırakıyor ya senin ki de o öyle biri demek ki
Soran+1 yılNeyse ki filmde değiliz ehemdgis
- +1 yıl
evet aynen belki seksten memnun olmuştur
Beleşe skmiyor işte derdin ne kızım
00 YorumlaNe güzel işte sana değer veriyor
00 Yorumla
+1 yılKeyfini sür herzaman olmaz
00 YorumlaSeni boş bırakmıyor daha çok bağlan diye bana
00 Yorumlabuldun bunanma bence.
00 Yorumla
+1 yılHer şeyde bkluk arıyor bu kadınlar
00 Yorumla
+1 yılAlsin bos ver fazla mal goz cikartmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen kan çıkartırdım
04 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olduktan sonra hediye aldığı için mi ben acayip garipsesem de teşekkür ettim mutlu olduğumu gösterdim ejdndgdndhk buradaki saf ben miyim
Cevap sahibi+1 yılBana sınır çekmek gibi geldi aramızda duygusal bir şey yok bundan ibaret başka açıklaması yok yani. Sevginin doruklarına çıkıp cosup sonunda cinsellik yaşamıyorsunuz ben sahiden kan çıkartırdım
Soran+1 yılAslında biz pek birbirimizi tanımaya fırsat bulamadık evlenirken bu yüzden sık sık date a vs çıkıyoruz, zaman geçirmeye çalışıyorus birlikte ve bunların %90 nını kendisi ayarlıyor ben söylemeden yani böyle bir durum olsa neden evlensin ki bir de bilmiyorum gerçekten bunları düşünmek için fazla genç ve güzelim diyormuşum evsmshsi
Cevap sahibi+1 yılBir manada yaptığını düşünmüyorum o zaman öyle yap demişlerdir yapıyordur ikiniz de daha fazla düşünseniz iyi olcak
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasil bir yokluktan ciktiysa
04 Yorumla
Soran+1 yılYokluk mu sbsmehsi
Cevap sahibi+1 yılsenden bi kac gomlek daha tipsiz birisi. seni hos tutmaya calisiyor
Soran+1 yılHayır hiç tipsiz değil yüzü ortalamanın biraz üstü ama vücudu güzel
Cevap sahibi+1 yılbilemem senin kocan iste.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdetleri böyledir belki
00 Yorumla
+1 yılPerformans i beğeniyi demekki enişte 😂
00 Yorumlaeşin kaç yaşında
022 Yorumla
Soran+1 yılEşim 34 ben 22 yaşindayım
Soran+1 yılBu durumla ilgisi var mıdır ki
Soran+1 yılNasıl bir ilgisi olabilir yani ben eşimden önce hiç romantik bir ilişki yaşamadım o yüzden biraz tecrübesizim pek çok şey çok yeni benim için
Soran+1 yılEvet regl olduğumda baya karın ağrısı çekiyorum ve ilgi gösteriyor masaj falan yapar. Ben rahatlayana kadar saçımı falan okşar yani genel olarak ilgili işten arta kalan zamanında
Soran+1 yılÇoook amin
Soran+1 yılKayınvalidemle kendi annemden daha yakınız şuana kadar hiç saygısızlığını ya da sağlıksız bir hareketi olmadı
Soran+1 yılGörücü usulü çalışıyor diyebiliriz o halde jdksjek
Soran+1 yılAslında büyüklar daha iyi çiftler yapıyor yani hayatı ve insanları gençlerden daha iyi tanıyor ve kimin kişiliği kime uyar biliyorlar o yüzden ben ilk başta kabul etmiştim görüşmeyi. Görüştüğümüzde de kalbim ısınmıştı
Soran+1 yılİstanbul'da aslında ikimiz de Balıkesirliyiz ama ben orada İstanbul'da üni son sınıf öğrencisiyim onun da işi burada
Soran+1 yılBen 25 yaşına girene kadar düşünmüyoruz
Soran+1 yılBu konuda geç vs bir şey söylemedi ayrıca ben hazır olmadan çocuk sahibi olursak çocuk için de iyi olmaz ilişkimiz için de. Yaş farkı ilişkilerinin de handikaplı yanı bu
+1 yılmetresi ile mi karıştıyor seni :D
011 Yorumla
Soran+1 yılMETRESİ YOK 🥲
- +1 yıl
metreslere hediye alınır :D adamın fantazisine bak :D
Soran+1 yılEşlere hediye alınmaz mı 🥲😅😭
- +1 yıl
seviştikten sonra mı :D hayıt tabi ödül verir gibi :D sen bi yazsana
Soran+1 yılSadece seviştikten sonra hediye vermiyor başka zamanlarda da veriyor arada ama seviştikten sonra da veriyor 😅🥲
- +1 yıl
iyi verdin bana al sana hediyen ahaha
- +1 yıl
değişik fantazileriniz var beybisu
Soran+1 yılEşi ve metresi olarak mı rhensgsnsgd
- +1 yıl
evet :D
Soran+1 yılEn azından eşi de metresi de benim dhsmshsj
- +1 yıl
sen öyle san eheheh
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. alışkanlık demekki🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılİçimi inanılmaz rahatlattın çok sağol gerçekten 🙂🥲
+1 yılNe güzel işte değer veriyo sana
10 YorumlaDaha cicim ayları zaman geçsin bakalim
10 Yorumla
+1 yılTroll soru
10 Yorumla
+1 yılNe yapsa yaranılmaz
00 Yorumla
+1 yılEski alışkanlığıjdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakdir etmek için mi
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama ilk sabah uyandığımda komodinin üzerindeydi genelde zaten oraya bırakıyor ya da not koyuyor hediyenin yeriyle ilgili iş için erken kalkınca
Cevap sahibi+1 yılŞey gibi töbe töbe
Soran+1 yıl😭😭 öyle bir şey değildir yaaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖp de başına koy
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlışkanlık olmuş
00 YorumlaTrol musun ya
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Eşim ilk gecemizin sabahında altın künye hediye etti, yine hediyeler alıyor. Garipsemem normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler