Alışveriş & Hediyeler Influencerin önerdiği her ürünü alma ihtyaci duyar misiniz? Mom90 Takip Et Bilge Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ya o an dinleyince tek eksiğim o ürünmüs gibi hissediyorum 😂Geçiyor sonra Influencerin önerdiği her ürünü alma ihtyaci duyar misiniz? Cevapla Ürün Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Duymam. 1 0 Yorumla
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Hiç umrunda olmaz. Benim aklım yok mu kendim seçemiyor muyum sanki. 2 2 Yorumla Mom90 +1 yıl Kesinlikle öyleZaten çoğu ürünleri de kendileri kullanmiyor sırf reklam parası için yapıyorlar Bana komik geliyor Yorumla asyaaalia +1 yıl Aynen öyle Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 581 cevap paylaştı. Ömrümde hiç bir influencer tanımadım. İsmini cismini bilmem takip etmem. Kullandıkları önerdikleri hiç bir şeyi de kullanmam. 0 4 Yorumla Mom90 +1 yıl Zaten şişirilmiş ürünler çoğu hepside kullanamadıkları ürünleri kullanıyormuş gibi pazarliyor Yorumla 34Constantine +1 yıl Ama insanlar mal gibi almaya devam ediyor. Yorumla Mom90 +1 yıl Mallar çünkü her bka atliyorlar Yorumla 34Constantine +1 yıl 👍 Yorumla
Lonelyness Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Tam tersi önerdiğini kesinlikle almam. Mesela CeraVe alacaktım çok fazla reklamı dönüyor var bi b*kluk dedim ve almıyorum 😂 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Fenomen influencer zart zurt işler bunlar Sizin sayenizde para kazanıyolar 0 3 Yorumla Mom90 +1 yıl Siz derken? Yorumla Mom90 +1 yıl Aloo? Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl Yani seni kast etmedim Onlara inananları kast ettim Yorumla
maviii_prensesss4 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Almam onlar para kazansın diye öneriyor kullandıklarıyla ilgisi alakası yok 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl O ne ola ki 0 1 Yorumla Erronblack41 +1 yıl Evet bir cevap alamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Duymam.
Hiç umrunda olmaz. Benim aklım yok mu kendim seçemiyor muyum sanki.
Kesinlikle öyle
Zaten çoğu ürünleri de kendileri kullanmiyor sırf reklam parası için yapıyorlar
Bana komik geliyor
Aynen öyle
Ömrümde hiç bir influencer tanımadım. İsmini cismini bilmem takip etmem. Kullandıkları önerdikleri hiç bir şeyi de kullanmam.
Zaten şişirilmiş ürünler çoğu hepside kullanamadıkları ürünleri kullanıyormuş gibi pazarliyor
Ama insanlar mal gibi almaya devam ediyor.
Mallar çünkü her bka atliyorlar
👍
Tam tersi önerdiğini kesinlikle almam. Mesela CeraVe alacaktım çok fazla reklamı dönüyor var bi b*kluk dedim ve almıyorum 😂
Fenomen influencer zart zurt işler bunlar Sizin sayenizde para kazanıyolar
Siz derken?
Aloo?
Yani seni kast etmedim Onlara inananları kast ettim
Almam onlar para kazansın diye öneriyor kullandıklarıyla ilgisi alakası yok
reklamlar sadece aptallar içindir.
Yok biz s*lak değiliz teyze
O ne ola ki
Evet bir cevap alamadım
Hayır
Asla