ayakkabı çanta pantolon etek vs
Satıcının /tezgahtarın size yakıştı oldu bu çok güzel önerilerine ne kadar dikkate alırsınız?

ayakkabı çanta pantolon etek vs
mağazadayım. aşırı net bir şekilde üstümdeki olmuyor, hani 10 km öteden biri görse olmuyor der ama bu satıcılar inanılmaz bir manipüle yeteneğine sahipler ahaodskaeow eskiden kanıp eve gelince keşke almasaydım derdim ama 22 yaşına varınca anladım ki bunlar sadece satış oyunu... 🐔
şu an benip kendinize yakıştırdığınız ürüne satıcı çok güzel olmuş sözleri ters etki ya da acaba bu da yakışmadı mı düşüncesine kapılıyormusunuz
ben tasarımcıyım, o yüzden o tuzağa pek düşmüyorum :Dd tabi bazen dediklerini dikkate alıyorum, köklü ve tecrübeli bir görevli ile konuşmak başka oluyor. o da hemen anlayabiliyor yakışıp yakışmadığını. ama çok nadir diyebilirim. :(
tabi genel de şu an boştayım bir mağaza da satış elemanı olarak çalışıyım deyip işi geçici görenler bu hataya çok daha fazla düşerler
evet, tam olarak bahsettiğim durum buydu. umarım pazarlama taktikleri gerçekçi hale bürünür bir gün... 💥
bunun için satış kota baskısı olmadan samimi ve işini seven elemanlarla yola devam etmekten geçiyor
Elindekini satmaya çalışan birine inanmam kendi fikrime önem veririm..
aslında ürünü satmak isterken yaptıkları en büyük hata satıcıların sıkboğaz ve yanlış yerde yanlış sözler
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Adı üstünde satıcı, bana yakışmasa bile satmak adına yakıştı diyebilme potansiyeline sahip olduğu için dikkat etmiyorum
Büyük ihtimal öyle, arada nadirde olsa gerçek düşüncelerini söyleyen çıkar elbet
mutlaka var aynı iş yerinde uzun süre çalışan kendi yeri gibi gören personele ihtiyaç var demektir
Satmak için söylediğinin farkında olsakta psikolojik olarak ister istemez dikkate alıyor insan
Tabi yakisacak ben sectim sksksk boyle demezdim ama icimden derdim teşekkür ederim derdim sadece😂
Hepsi aynı şeyi diyo duymuyom bi zaman sonra
Herkese dediği sözler bu. İlgimi çekmez.
En İyi Kız Görüşleri