Saat, tesbih falan demeyin olmaz farklı bir şey olsun istiyorum baktıkça beni hatırlasın ama ne olabilir ki
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
CüDan cüzdan geçende biri yazdı aynı cevabı verdim. Benimde ihtiyacım varr. Al bir tane kıçının altında bulunsun hep
Bir ara set olarak almıştım da sağolsun abisi beğenmiş ona vermiş daha da almam😁
Ben olsam ona bir daha hediye almam
Doğum günüde yaklaşıyor unutulduğunu düşünsün istemiyorum. Gerçi hediyelerden doğum günlerinden hoşlanmaz ama bir şekilde adresini bulup göndermeye çalışacağım
1. Adresini bilmediğin biri ne kadar samimisin
2. Daha önce almışsın ve abisine vermiş. Sen ve senin aldığın hediye o kadar değersizmiş gözünde
3. Sen bunları nasıl görmezsin ve niye aynı yolda devam ediyor
1. Şehir dışında çalışan biri olduğu için adresini bilmiyorum. Her gittiği şehirde adres sormak aklıma gelmedi. 4 sene 6 aydır tanışıyoruz.
2. Aldığım hediyeyi evde bırakmış yanına alamamış ve abisi de evde görünce beğenip söylemiş kendisi de saygıdan bir şey dememiş. Ki ben olsam bende bir şey diyemem al derim neyse.
3. Bana değer verdiğini hissettiriyor yani küçük bir hediye için sorun çıkartmam teşekkürler
Başka kadın olsa sorun çıkarırdı.
Ben ablamın bana yıllar evel aldığığı kazağı hala saklıyorum. Kılo aldığımdan olmamasına ramen ablam aldı bana diyorum.
Bende öyleyim yani saklıyorum hâlâ ama her insan aynı değil maalesef. Bazıları hediyeye önem veriyor bazıları vermiyor. O da normalde böyle yapmaz ama abisi görünce isteyince yok diyememiş yani ne yapabilirim ki kizamam git geri al diye
Başkası olsa ömür boyu unutmaz.😄😄 sen iyi kabul etmişsin
Bende unutmuyorum da yapacak bir şey var mı sence bu durumda?
Trip at. Hayatını karart. Yaşadığına pişman olsun😄😄 şakq şqka ya ben olsam vermem o ayrı
Sen verirsin veya vermezsin o ayrı tabi ama onu sana hediye eden insan sana bir şey diyemez sonuçta değil mi?
Diyemez ama kırılır diye düşünüyorum. Şahsen birine özel bir hediye alsam bir başkasında gördüğümde kırılırım
Orası öyle yani bende de bir kırgınlık oluşmadı desem yalan olur ama çokta takilmiyorum artık ölümlü dünya böyle şeylere takılmaya değmeyecek bile
Bekar kalma hissinin verdiği bir şey de olabilir😄 genelde bu tip şeyler evlenince patlak verir
Yok ya hiç öyle düşüncem yoktu
Yoktu? Artık var mı? Genelde öyle olur. Maalesef yakın bir zamanda arkadaşım boşandı. İlknsüreç ilerlediğinde ilk sevgililik döneminde çıkan kavga konularını açmıştı. Genelde böyle şeyler ileride birikip çıkıyor
Orası öyle yani bende şahit oldum yakınımdakilerde ama yani herhalde evlilik ile ilgili şeyler konuşmadığımız için sorun etmiyor olabilirim
Konuşmadınız ama beklentin var gibi. Yoksa daha kötü vaktini boşa harcıyorsun
Beklentim var açıkçası ama o şu an pek düşünmüyor o yüzden bir şey diyemiyorum hazır olmasını bekliyorum diyelim
Ohoo. Senin ciddiyetini anlamıştır. Uzun vadede olsa sana karşılık vereceğini belirtmesi lazım. Yoksa boş yere bekliyorsun
Bizim ilişki çok farklı ilerledi aslında. 4.5 sene oldu mesela ama bu süreye gelene kadar zor şeyler yaşadık o yüzden hemen pes etmedim. Çok mücadele verdim ilişkiyi ayakta tutabilmek için ama tek taraflı mücadele miydi yoksa onda da aynı çaba var mıydı bilemiyorum. Evlilik düşündüğümüz zamanda oldu ama birşeyler oldu ayrıldık sonra tekrar bir araya geldik fakat evlilik konusu hiç açılmadı. Yani ciddi düşündüğümü biliyordur diye düşünüyorum üstelik onca şeye rağmen sevdiğimi de biliyor. Ben elimden geleni yaptım gerisi artık onda eğer ciddi niyeti yoksa ve beni oyalıyorsa o onun günahı diye düşünüyorum
Valla çıtlatman lazım ufak ufaktan az bir zamandan bahsetmiyorsun. Daha ne kadar böyle gider.
Öyle tabi daha ne kadar böyle sürecek sonuçta. Neyse ben biraz çıtlatayım da bakayım ne diyecek
Hediye aldın mı? Banada cüzdan alsana 😂😂😂
Doğum gününe daha var o yüzden almadım.
Sana da kız arkadaşın alsın 😂
1 sen benim doğum günümü nereden biliyorsun
2. Kız arkadaşım yok
3. Bana kim cüzdan alacak
Senin doğum gününü zaten bilmiyorum erkek arkadaşımın doğum gününe daha var demiştim.
Kız arkadaşın yok ise sen kendi kendine hediye alabilirsin
Hee pardon yanlış okumuşum bu aralar sık yapıyorum. Alamam şu an borç batağındayım
Sorun değil. İnan bende borç batağına düşmüş durumdayım bir sürü borç var😂
Ama akıllanmıyoruz napıyoruz laptop bakıyoruz😎😎
Ohooo o zaman borç sana müstahak
😎😎 radikal kararlar aldım. Borçlu olmam lazım.
Hayırlısı olsun öyleyse
Mini basket topu
Dalga mı geçiyorsunuz
Hayır
Mini basket topu ne yapacak bakıp beni mi hatırlayacak
Teknolojik bir cihaz ne seviyorsa artık
Kabul etmez biliyorum
Arabası varsa aracı için küçük bir hediye
Arabası yok maalesef başka bir öneri?
Kışlık güzel bir pofidik pijama takımı
Ay evet harika fikir olabilir bu teşekkür ederim. Ya da kışlık triko kazakta olabilir dışarıda çalışan biri olduğu için üşümez
Evet güzel olur mutluluklar dilerim
Çok teşekkürler darısı sizlerin başına inşallah
Teşekkür ederim ben 11 yıldır her sene bu hediye sıkıntısını yaşıyorum zor oluyor gerçekten destek alınmadan olmuyor
Bende zorlanıyorum maalesef hediye konusunda. Halbuki ne sever ne sevmez biliyorum da ama yine de hep bir kuşku oluyor.
Herkes de var mı bu durum 🙂
Bence mutlaka vardır
Ben eşime hediye aldım görevli kadının yardımıyla almaz olaydım 🙂
Ne aldın ki almaz olaydım dedirtti?
Kapalı biri kot pantolon üstü tunik aldım bir de kot pantolon aldım çok dar oldu ikiside ben bunları giyecek kadar terbiyesiz değilim sana kim onerdiyse git ver o giysin dedi 🤦
1 Kutu kondom
Ne alaka
Güzel hediye
İhtiyacımız yok
İktidarsızlık mı var
Cinsel hayatımız yok yeterli bir cevap mı
Üzücü
Yo neden üzücü olsun ki
Seven iki insanın p*rno izleyip taymin olması üzücü
Dediğin şeyi izleyip tatmin olmuyoruz merak etme
Sen olmuyorsun.
Karşı taraf halinden memnun ki 4.5 senedir sesini çıkarmıyor
Başka kadınları izlemesi rahatsız etmiyor mu? Ciddi soruyorum
Rahatsız eder tabi ki ama izlemez öyle şeyler
Çok safsın ya valla. Dikkat et aldatılma
Sağol önerin için
Yaşlar kaç
Ne önemi var yaşların
Var tabii ki. Çocukluk aşkı değil sonuçta
Neyse hediye önerin için teşekkür ederim tekrardan iyi geceler
Konuşmak ister misin?
Hayır
Tamam kulaklık al sevgiline. Qcy melobuds güzel
Teşekkürler
Rica ederim. Aldatılmazsın umarım
Konu niye hep aldatılmaya gidiyor anlamadım? Aldatmaması için aramızda cinsellik mi olması lazım? Cinsel hayatı olanlar da aldatıyor hâlbuki?
:d