Erkek arkadaşa orta yollu bir hediye?

Arkadaşlar selam sorumdan da anlaşılacağı üzere sizden bir hediye fikri almak istiyorum.. Konustugum kişiyle totalde yaklaşık 20 25 gündür konuşuyoruz ancak flört olarak 1 haftadır diyebilirim.. Bana kalırsa buluşmak için de biraz erken ancak benim ailem biraz muhafazakar ve baskıcı.. Erkek arkadaşım olduğunu bilmiyorlar.. Konustugum kişinin bundan haberi var.. Ve bir kaç gün sonra tatile gidecekler evde tek olucam bende o yüzden bu sıra buluşmamızın daha iyi olucagını düşündüm.. Şimdi ona giderken pasta yapmayı düşünüyorum konuşmanın arasında yapıp getiririm demiştim :) Ama yanına bir şey daha almak istiyorum.. Aslında maddi açıdan durumumuz iyi yani pahalı kaliteli bir şey alabilirim ancak konustugum kişinin durumu çok iyi değil maddi açıdan özellikle şu sıralar zor zamanlardan geçiyorlar bana bahsettiği kadarıyla.. Ondan kaynaklı çok pahalı bir hediye alıp onu da sanki bana karşılık vermesi gerekiyormuş gibi hissetmesini istemiyorum o yüzden çok pahalı bir şey olsun istemiyorum.. Sizce ne alabilirim fikir verir misinizz ☺️

Erkek arkadaşa orta yollu bir hediye?