Sevgilimin doğum günü yaklaşıyor ama ben ne yapabilirim ne alabilirim aklıma güzel hiç bir şey gelmiyo bu konularda odunum sanırım biraz erkekler ne tarz şeyler isterler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gerçekten kaliteli bir parfüm. Genelde herkes parfüm alıyor derler ama kimse doğru düzgün parfüm almıyor. Onun bile paraya kıyıp alamayacağı bir parfüm al
08 Yorumla- 1 yıl
Bence de bende misal onun parasına kıyıp alamayacağı bir cüzdwn aldım
- 1 yıl
@Gururluböcek Oda güzel mantıklı. Gerçek deri aldıysan ömür boyu gider.
- 1 yıl
Gerçek deri
- 1 yıl
Şu anki şartlar için uygun ama 700 lirayı bir cüzdana vermez asla ahhaahhaahs
- 1 yıl
@Gururluböcek Sen onun yerine ver o zaman zaten istediği bir şeyi başkası alıyor ya keyifli. Konu para değil. Bazen paran var ama vermek istemiyorsun bir yandan da o eşyayı istiyorsun sonra senin yerine o parayı veren çıkıyor :D
- 1 yıl
İştee tam olarak buuu. Ben hediyelerde bunu yapmayı seviyorum. Ki öyle de oluyor 😂 başkasına cömert kendime cimriyim
- 1 yıl
@Gururluböcek Başkasının gülümsemesiyle gelen mutluluk hissi tarifsizdir. O çok farklı. Çocuk yapın acilen iyi insanların çoğalması lazım :D
- 1 yıl
Ahahhshash tumam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
- 1 yıl
Bir de cidden neye ihtiyacı varsa ona yönelik almak çok daha güzel misaal kahve çay çok seviyodur işe giderken veya okulda içemiyodur ama içmek istiyodur termosu yoktur küçük termos alırsın. Oyun oynuyodur klavyesini beğenmiyodur klavye mouse alırsın vs vs
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Saat parfüm gibi klasik şeyleri istemiyorsan kıyafet, forma veya ihtiyacı olduğu herhangi bir şey alabilirsin
01 Yorumla- 1 yıl
Cüzdan olabilir
- 1 yıl
gündelik saat kullanımı seviyorsa kol saati alabilirsin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Saat olabılır tesbih olabılır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi