valla çocuk mutlu olmuş, napalım erkolara çiçek mi alalım :D
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Ben birlikte olduğum kadından sadece tek bir çiçeği kabul ederim. O da bir düğünde gelinin bekar hanımlara attığı gelin çiçeği, bir tek onu yakalayıp getirirse kabul ederim.
02 Yorumla- 1 yıl
eee ama sende buldunda detaylısını arıyon dskdj bu kadar detaycı olmaya gerek yok çiçek mutlu eder mi etmez mi
- 1 yıl
Çiçek mutlu eder tabiki ama gelin çiçeğinin özel bir anlamı var biliyorsunuz. O yüzden özellikle gelin çiçeğini istiyorum. Ama normalde de çiçek yerine bir tatlı ısmarlasın daha çok mutlu olurum.
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Çiçek almak çok güzel fakat biz eşimle kesinlikle yılda bir kere alırız birbirimize çiçek. Solup çöpe gidiyor. Bunun yerine kitap alırız. Böylece o kitabın faydasını ömrümüzün sonuna kadar görürüz. Öneririm.☺️ Ayrıca solmuş çiçekleri saklamak iyi değil diyorlar, kötü enerji falan.😅
00 Yorumla
- 1 yıl
Çiçek değil olay, birini düşünerek bir şeyler yapmak. Genelde beklenti hep erkekten bir şeyler almak yönünde. Oysa cinsiyeti fark etmez, değer verdiğiniz birine gül de alırsınız seviyorsa çikolata da.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
13Cevap
- u1 yıl
Nasıl mutlu olmuş sdfsddf ben hiç almadım çiçek :/ artık aşk ve sevgi ok adar zor ki.. bir kadının çiçek alması bana dünyayı almış kadar mutlu ederdi tabi ki de.. ama şimdikiler full tipe paraya bakıyorlar gerçekten kalple seven kimse kalmadı maalesef
20 Yorumla - 1 yıl
Erkekler ilk çiceklerini mezardayken alırmış diye bi laf var... Bunu görüp ben de almıştım djdhdj
11 Yorumla- 1 yıl
duygulandım bi an bu sözü duyunca
Cinsiyetsizliği normalleştirelim önce, daha sonrası hallolur 😊 erkekler başka bir dünyadan gelmiyor onlar da toplumun yegane bir parçası
01 Yorumla- 1 yıl
Bu olaya çok triggerlanıyorum kanka. Lan aynı şey kadın üzerinden yapılsa bile yapanı tekme tokat dövmek istiyorum. Artık cinsiyet terimlerine acıyormuş edasıyla bakmayalım. Ben kadınlar üzerinden böyle küçümseyerek dalga geçsem bir erkek olarak, hoş karşılanır mı? Karşılanmamakla beraber kadınlar ağzıma sıçar. Yemediğim linç kalmaz. Yapmayalım gözünüzü sevdiklerim, hem bilinçsiz bir hareket hem de toksikliğin nirvanası. Azıcık akıllı olalım. burada erkekleri de savunmuyorum, ortada bir empati meziyeti var
- 1 yıl
normal değil miydi zaten
ben morali bozuk olduğu bir gün çikolata göndermiştim.
yani ne var ki00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Evet alalım hatta çiçek yetmez tek taş yüzük alalım sonra diz çöküp evlenme teklifi de edelim falan yani bu iş oraya doğru gitmeye başladı doğal biçilmiş roller değişiyor
10 Yorumla - 1 yıl
Çok saçma yaa😂 bana iki çiğköfte dürüm alsa ya da lahmacun çok çok daha daha mutlu olurum🤤
05 Yorumla- 1 yıl
Ben bile saçma buluyorsam erkekler hayli hayli bulur🤔 anladın mı şimdi
- 1 yıl
Sen erkek misin? Asıl🤔 karı kıyafeti giyip soru soruyodun erkek mi oldun şimdi birden😂😂😂 benim ne olduğum belli bence sende bir karar ver🤔 haa erkek değilsen o zaman bu soru sana da ne alaka? Ha üstüne benim yorumum sana ne alaka? Çekil şimdi huzurumdan yallah
- 1 yıl
Tabi mutlu oluruz çiçek sadece kadınlara alınır diye bi kanun yok
00 Yorumla Biz onlara alırız onlarda başkasına verir artık 😂😂
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru diyon
Alışveriş & Hediyeler konusunda 342 cevap paylaştı. Bugüne kadar almadığıniz kabahat 😌
10 Yorumla- 1 yıl
bence gerek yok
forma alın : )00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 972 cevap paylaştı. normalleştirelim tabiki.. 💐
00 Yorumla- 1 yıl
Sevildiğini hissetmiştir.
00 Yorumla Lütfen ama hayır onlar bize alsın djshf
00 Yorumla- m1 yıl
Belli etmedi ama bence icten cok daha mutlu bee 🥰
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çiçek almam çiçek vermem.
00 Yorumla- 1 yıl
Ee mutlu oluyorlarsa alırız 😂
00 Yorumla - 1 yıl
2 ay sonrada o kız ağzına etsin
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet çiçek istiyorum :D
00 YorumlaHer erkek bunu kabul etmeye bilir
01 Yorumla- 1 yıl
bilemiyorum
- 1 yıl
Normallesmeli
00 Yorumla Hak etmiyorlar
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. sevinmem ben
00 Yorumla- 1 yıl
Yapmayın
01 Yorumla- 1 yıl
neden
- 1 yıl
Hayır yok istemem
00 Yorumla - 1 yıl
Olur olur yeriz
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bence saçma
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Çiçek alan erkek mutluluğuna bakın! 💐 Erkeklere çiçek almayı normalleştirelim mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi