Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
bence kitap al
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Okulöncesi öğretmeniyim hayatımda aldığım ennn değişik hediyem velilerin bugüne kadar yapıtğım etkinlikler ile portre mi yapmalarıydı ağlamıştım 🥹❤️ Kupa, kalem, önlük tarzı şeyler alabilirsiniz oö için 🙏💗
hahaha onu hatırlatmayın hocam travma oldu artık 😂 önlük çok ihtiyaç bence ya, isim yazılı olsa mesela çok güzel olur tabi zamanınızı göz önünde bulundurmak lazım. Kısa bir zaman en iyisi fotoğraf çerçeveletmek felsefeciye kesinlikle kalem alınmalı 😂 şimdiden öğretmenler gününüz, günümüz kutlu olsun hocam 🤍💐
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bence kitap al
Okulöncesi öğretmeniyim hayatımda aldığım ennn değişik hediyem velilerin bugüne kadar yapıtğım etkinlikler ile portre mi yapmalarıydı ağlamıştım 🥹❤️ Kupa, kalem, önlük tarzı şeyler alabilirsiniz oö için 🙏💗
Hocam yeni önlük krizi atlattık okul öncesi olarak 😂😂bı emin olamadım ama ilk hediyeniz gerçekten çok güzelmiş 😍🥲 teşekkür ederim yorumunuz için
hahaha onu hatırlatmayın hocam travma oldu artık 😂 önlük çok ihtiyaç bence ya, isim yazılı olsa mesela çok güzel olur tabi zamanınızı göz önünde bulundurmak lazım. Kısa bir zaman en iyisi fotoğraf çerçeveletmek felsefeciye kesinlikle kalem alınmalı 😂 şimdiden öğretmenler gününüz, günümüz kutlu olsun hocam 🤍💐
😂😂ah ne hallere soktular da işte.. teşekkürler hocam sizin de öğretmenler gününüz kutlu olsun 😊🤍🤍
Her bir bölüm için özel simgelerinden oluşan kupa bardaklar var, isim bile yazılabiliyor istersen. Bence bu olabilir
Hepsine de adlarının yazılı olduğu kahve termosu alabilirsin
Hepsine aynı hediyeden al bence. Minik Ev aksesuari gibi
Çok teşekkür ederim GB için 😂😂 ... okumalık kitap hediye et
Matematik öğretmeniyim kendime çok tatlı bir kupa bardak almıştım. Matematikçi arkadaşın için olabilir bu.
Nerden almıştıniz hocam
Trendyoldan almıştım
Çok teşekkür ederim
Rica ederim
Bence Ekonomix olmalı o yüzden İphone 15 pro Max öneriyorum hem bütçenizide çok aşmaz
HAYKIRDIM
Hepsine çiçek gönder kurtul.
Erkek olmasalar tam da onun peşindeyim ama erkek olunca tuhaf mi olur diye emin olamadım
Saat olabilir. Hep hatırlar.
Ya da kalem falan.
Teşekkürler
Rica ederim Kelebek
İkarus heykeli
Boş işler
gul ve felsefi kitap olabilir
Hediye
dolma kalem..
Kitap al
Kitap
Atkı