Erkek arkadaşımın annesi aynı zaman da benim özel ders hocam. Oğlu ile sevgili olduğumuzu biliyor ama bilmiyor gibi bir şey. Bana ücretsiz özel ders veriyor ve kendimi mahçup hissediyorum. Öğretmenler günü de geldiği için güzel bir hediye göndermek istiyorum. Sizce neler yollamalıyım? Önerileriniz nelerdir? Not olarak da ne yazabilirim?
Erkek arkadaşımın annesi matematik öğretmeni. Hediye olarak ne alabilirim?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 470 cevap paylaştı.
Selamlar :) Erkek arkadaşınızın annesine yapacağınız bu jest oldukça değerli :) Erkek arkadaşınızın annesi de size değer veriyor ki ücretsiz ders vermeyi kabul etmiş. Bence sizi biliyor :) Size birkaç hediye önerim olacak. Umarım beğenirsiniz. <3
Erkek Arkadaşımın Annesine 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Ne Almalıyım?
Özel günlerde hatırlanmak, yapılan ufak jestler herkesin hoşuna gider. Sizde böyle özel günlerde özel seçimler yapmalısınız. Hoşlandığı şeyleri biliyor olmanız oldukça önemli. Bilmiyorsanız da endişhe etmeyin. Herkesin beğeneceği hediyelerle geldim.
1. Çiçek
Yapay çiçekler yerine samimiyetin göstergesi olan canlı çiçeklerden tercih edebilirsiniz. Pek çok kadın çiçekleri sever ve uzun soluklu bir hediye olabilir diye düşünüyorum açıkçası.
2. Teraryum
Teraryum ya da teraryum lambalar bence çok şık bir hediye. Hem gösterişili hemde dekoratif açısından göze hitap ediyor.
3. Şal
Erkek arkadaşınızın annesi kapalıysa mutlaka alabileceğiniz hediyelerin arasına şalı eklemelisiniz. İpek bir şal çok şık olacaktır.
4. Hediye Kutusu
Şık bir hediye kutusu alabilirsiniz. Bu tarz bir kutuyu evde kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Güzel bir bardak, çeşitli kahveler ekleyebilirsiniz.
Bahsettiğim kutu bu şekilde olabilir. :)
5. Şık Bir Kalem
Şık bir kalem çok da manidar bir hediye olacaktır. Kullandıkça sizden hatıra kalacaktır.
24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Not Olarak Ne Yazmalıyım?
Geçmişten bugüne aydınlatmış olduğunuz nesiller olarak sizlere minnattarız. İyi ki varsınız. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
Karşılık beklemeden herkese şefkat dolu el uzatan öğretmenlerimiz iyi ki var. Gününüz kutlu olsun.
Işık tuttuğunuz bu yolda daima. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Nice hayatları iyileştirmeniz dileğiyle.
Bu tür notlar yazabilirsiniz. Daha samimi notlarda olabilir.
Bence çok güzel düşünmüşsün. Alacağın hediye senin için pozitif bir etki yaratacaktır. Özellikle sürekli yüz yüze bakmanız etkiyi daha da arttıracaktır. Böyle ufak bir jest bence çok akıllıca bir davranış olur. Ben senin için biraz araştırdım ve bir kaç alternatif hediye örneği buldum. Ben hepsine de aşık oldum. Eminim ki sende beğeneceksin. Şimdiden keyifli alışverişler.
Pi Sayısı Doğal Taş Baskı
Bir matematikçiye verilebilecek en değerli hediyelerden biridir bence. Masasında çok şık duracaktır.
Kişiye Özel Geometri Bilgi Seviyem Kupa Bardak ve Kalemlik.
Yine böyle bir hediye masasında çok şık duracaktır bana göre.
Kişiye Özel Geometri Bilgi Seviyem Defter.
Yine özellikle öğretmenler için çok gerekli olan şık bir not defteri olabilir. Bana göre kullanışlı ve şık bir tasarıma sahip.
Kişiye Özel Matematik Öğretmeni Hediye Sepeti
İçinde çok şık bir anahtarlık, kupa ve kupa altlığı olan böyle şık bir sette olabilir bana göre. Masasında güzel bir görüntü oluşturur.
Kişiye Özel Mesleki Matematik Öğretmeni.
Ya ben bu saate gerçekten aşık oldum. Özellikle matematik öğretmenleri için fazlasıyla değerli bir hediye olacağına eminim. Ben çok beğendim.
Matematik Komik Sözler Dekoratif Sukulent Saksı.
Yine böyle esprili dekoratif masa üstü bir şey olabilir. Baya da hoş görünüyor bana göre.
Matematik Öğretmeni Mouse Pad
Yine bana göre çok şık olabilecek bir hediye. Hemen hemen tüm öğretmenlerin kullandığın bilgisayarlar için yeterince şık bir tasarım bence. Yine düşünebilecek hediyelerinden başın geliyor.
Çiftli Mor Orkide
Son olarak çok şık bir orkide çiçeği alabilirsin. Hiçbir zaman modası geçmeyecek harika bir alternatif bana göre. Eminim ki öğretmenin de çok beğenecektir. Çok güzel bir renk katacaktır ortama.
Evet, benim aklıma gelen şimdilik bunlar. Öğretmenler bizim en kıymetli hazinemiz. Bana göre her türlü güzelliği hak eden insanlar. Ara ara böyle küçük jestler ile kendilerini mutlu etmek güzel bir davranış olacaktır. Ben bu hediyeleri temin edebileceğin sitenin linkini bırakıyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 936 cevap paylaştı.
Merhaba🌹👋 Biri hediye mi dedi? Koştur koştur geldim💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 Sorun çok hoş ve zarif düşünülmüş. Düşüncenden belli ki çok incesin.🌹🌹
Öncelikle söylemeliyim ki hangi hediyeyi alırsan al yanında muhakak bir çicek buketi olsun.
Böylece alacağın hediye hoşuna gitmez ama yinede güleç davranırsa bu cicek ile o işi halletmiş olursun. Ayrıca kadınların duygularına hitap eder bu. Sen kadar zarif bir hediye olur.
.
Hatta hangi ciceği sevdiğini erkek arkadaşından öğrenirsen senin için daha iyi olur.
Sakın ola ki ev eşyası, mutfak eşyası alma. Çünkü aldığın hediye ona ait değil ortak kullanıma açık ve eve ait olur. Özel hissettirmez.
Evett çiceğimiz elimizde sıra geldi öbür elimizdeki hediyeyi seçmeye 🌹❤️
Ona hoş bir şişesi olan parfüm alabilirsin.
“Eminim ki bu parfümün kokusu sizinkiyle birleşince daha hoş kokacak”
Kolye alabilirsin.
“Tüm öğrencilerinizin sizin gibi şahane bir kadını sevdiğine eminim. Bu yüzden bu papatyanın yaprakları hiç kopmasın. Öğrencilerinizin sevgisini boynunuzda taşıyın”
.
Adına özel defter, kalem. Kupa alabilirsin
.
Kol saati alabilirsin.
“Eminim siz ders anlatırken öğrencileriniz zaman dursun istiyordur. Ancak durmayan bir zaman var. Bu saat Şıklığınıza şıklık katacak.
Geometrik şekilleri olan bir kolye
Benden hediye önerileri bu kadar.
Unutma! dediğim gibi hangi hediyeyi alırsan al yanında muhakak çicek olsun. Hediyenin yanında yazağın notun sonuna da muhakak “öğretmenler gününüzü kutlarım” yazmayı unutma.
Bu kadar zarif, ince düşünen bir öğrencisi olduğu için gerçekten şanslı. Hediyeler için erkek arkadaşından da fikirler almayı ihmal etme. Sonuçta annesi. En iyi o tanır.
Bence öğretmenlini öne alarak bi hediye almak istiosan Çiçek ve Özel bi Kalem derim. Ama bir kadın olarak hediye alıcaksan ufak bir takı ve çiçek olabilir. Bikeresinde bizim sınıftan biri bi anahtarlık hediye etmişti öğretmene. Pelüş oyuncaktan bi anahtarlıktı ama Öğretmen o kdr mutlu olmuştu ki bi nevi ruhunu yansıtıyodu. Çok tatlı olduğunu söyleyerek dönüp dönüp anahtarlığa bakiodu. Buda bi fikir olabilir
Bir demet papatya al bence ve hediye olarak ise fular alabilirsin, not olarak ise iyi ki doğdunus, nice mutlu senelere yazabilirsin diye düşünüyorum. Takı seviyorsa inci kolye alabilirsin