Alışveriş & Hediyeler Gözün minyatürüyle yapılan hediyeleri beğeniyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bence çok korkunç🫠 Güncellemeler+1 yıl Erkek taksa anlarım belki ama kıza kendi gözünün yüzüğünü hediye etmek mantıklı gelmiyor Gözün minyatürüyle yapılan hediyeleri beğeniyor musunuz? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Sevgilim olsaydı böyle hediye almasını çok severim.. ben de ona böyle hediye alıp mutlu etmek isterdim tabi ki de 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yüzük yerine başka bir şey olabilirmiş. Manevi, anlamlı hediyeleri severim. Maddi değeri yüksek hediyeler almazdım hiç. 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 850 cevap paylaştı. Bu her zaman bir spritüel yaklaşım ve semboller ile haberleşmenin bir çeşidi. Yapmam böyle bir şey. 0 0 Yorumla
X_FlawlessVictory_X Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl hiç hoş durmuyor. hediye gelse böyle bir şey asla takmam kimseye de bunu hediye almam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet bencede🙇🏻♀️ Yorumla
Agartha__ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aklıma Jessica Alba‘nın göz adlı filmi geldi 🙄 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ay ben korkarım böyle hediyelerden😨 1 0 Yorumla
Bereshit Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl bunun sonu yok, organ figürleri iyi yere gitmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sevgilim olsaydı böyle hediye almasını çok severim.. ben de ona böyle hediye alıp mutlu etmek isterdim tabi ki de
Yüzük yerine başka bir şey olabilirmiş. Manevi, anlamlı hediyeleri severim. Maddi değeri yüksek hediyeler almazdım hiç.
Bu her zaman bir spritüel yaklaşım ve semboller ile haberleşmenin bir çeşidi. Yapmam böyle bir şey.
hiç hoş durmuyor. hediye gelse böyle bir şey asla takmam kimseye de bunu hediye almam
Evet bencede🙇🏻♀️
Aklıma Jessica Alba‘nın göz adlı filmi geldi 🙄
Bence takı takmak bile kendi başına bile çok gereksiz.
Ay ben korkarım böyle hediyelerden😨
Bence de korkunç biraz ve saçma
Hayir cok igrenc geliyor
bunun sonu yok, organ figürleri iyi yere gitmez
Oha lan korkunç görünüyor
Evett değerli hediye gibisi yok
Korkunç cidden
Değişik 😄
Korkunç duruyor
Hayir
çok tatlı
Severim