Alışveriş & Hediyeler Sevgilime Marvel kutusu hazırlıyorum. Hangi duvar halısı daha güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sevgilime doğum günü için Marvel kutusu hazırlamak istiyorum. Marvel hayranı kendisi ama hangi duvar halısını alacağıma karar veremedim. Sizce hangisi daha iyi. Sevgilime Marvel kutusu hazırlıyorum. Hangi duvar halısı daha güzel? Cevapla Doğum Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl batman marvel değil dc comics ürünü ihtiyar marvel hayranıysa deadpool olanı al ama delikanlı adam batman sever 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya ben pek anlamıyorum trendyola yazdım bunlar çıktı bence de batman daha hoş gibi teşekkür ederim yorumun için Yorumla Mitsuhide +1 yıl bütçen varsa yanına figürde alabilirsin uygun fiyata 3d yazıcı ile yapıp satanlar var trendyolda falan Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle düşündüm bulduğum figürler var ne alacağıma karar veremiyorum sadece o sıkıntı Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl En alttaki olabilir.. diğerleri alttakine oranla daha çok çocuksu duruyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Jskshwjejwjeh Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Bunların hepsi mükemmelll odasına uyumlu bir ürün seçersen daha güzel olur tezat durmamalı fikrimce 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimmmm Yorumla Jskshwjejwjeh +1 yıl Ricağlarr ederimmm 💖 Yorumla
JackStany Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Batman marvel karakteri değildir. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet öğrendim ben de değil diye biliyordum ama Marvel yazdım trendyola o çıkınca dedim sanırım o da marvelin Yorumla JackStany +1 yıl En iyisi ikincisi bu arada, batman kara şövalye filminin hayranı olarak belirtirsem. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim yorumun için Yorumla JackStany +1 yıl Reca Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Deadpool 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Edadjkx Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl 1. Tekler 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Edadjkx +1 yıl Rica ederim, karar verebildin bari? Yorumla Soran +1 yıl Ya 1 gibi düşünüyorum ben de sanırım daha karar veremedim Yorumla Edadjkx +1 yıl Anladum evet 1 daha guzel boyle kirmizi kirmizi loş isikta cok guzel olur😊 Yorumla Soran +1 yıl Evet odasındaki ışık da zaten kırmızı güzel olue birlikte Yorumla Edadjkx +1 yıl Evet evet o zaman onu alaysun?👍 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim tekrardan Yorumla Edadjkx +1 yıl Rica ederim hep mutlu ol insallah💕 Yorumla Soran +1 yıl Sen de inşallah 🫀 Yorumla Edadjkx +1 yıl 😊💓 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 2. Bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Batman DC karakteri 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Anlatdinliyorumcanım +1 yıl Hocam anlamadın dediğimi galiba.Batman alma o dc karakteri Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım evet ya pek bilmiyorum trendyola Marvel yazdım direkt bunlar çıktı p yüzden Yorumla Anlatdinliyorumcanım +1 yıl Batman almayın o zaman. Başka marvel karakterlere bakın.Deadpool var orada sadece Yorumla Soran +1 yıl Hangi karakterler marvelin biliyorsan yardımcı olabilir misin öyle aratayım Yorumla Anlatdinliyorumcanım +1 yıl HulkIron manCaptain americaGenelde bunları sever insanlar Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla
zeynepaydas Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl 1. Bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla zeynepaydas +1 yıl Rica ederim ❤️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
batman marvel değil dc comics ürünü ihtiyar marvel hayranıysa deadpool olanı al ama delikanlı adam batman sever
Ya ben pek anlamıyorum trendyola yazdım bunlar çıktı bence de batman daha hoş gibi teşekkür ederim yorumun için
bütçen varsa yanına figürde alabilirsin uygun fiyata 3d yazıcı ile yapıp satanlar var trendyolda falan
Evet öyle düşündüm bulduğum figürler var ne alacağıma karar veremiyorum sadece o sıkıntı
En alttaki olabilir.. diğerleri alttakine oranla daha çok çocuksu duruyor
Teşekkür ederim
Bunların hepsi mükemmelll odasına uyumlu bir ürün seçersen daha güzel olur tezat durmamalı fikrimce
Teşekkür ederimmmm
Ricağlarr ederimmm 💖
Batman marvel karakteri değildir.
Evet öğrendim ben de değil diye biliyordum ama Marvel yazdım trendyola o çıkınca dedim sanırım o da marvelin
En iyisi ikincisi bu arada, batman kara şövalye filminin hayranı olarak belirtirsem.
Teşekkür ederim yorumun için
Reca
Ne dertler var
Deadpool
Teşekkür ederim
1. Tekler
Teşekkür ederim
Rica ederim, karar verebildin bari?
Ya 1 gibi düşünüyorum ben de sanırım daha karar veremedim
Anladum evet 1 daha guzel boyle kirmizi kirmizi loş isikta cok guzel olur😊
Evet odasındaki ışık da zaten kırmızı güzel olue birlikte
Evet evet o zaman onu alaysun?👍
Teşekkür ederim tekrardan
Rica ederim hep mutlu ol insallah💕
Sen de inşallah 🫀
😊💓
2. Bence
Teşekkür ederim
Batman DC karakteri
Teşekkür ederim
Hocam anlamadın dediğimi galiba.
Batman alma o dc karakteri
Anlamadım evet ya pek bilmiyorum trendyola Marvel yazdım direkt bunlar çıktı p yüzden
Batman almayın o zaman. Başka marvel karakterlere bakın.
Deadpool var orada sadece
Hangi karakterler marvelin biliyorsan yardımcı olabilir misin öyle aratayım
Hulk
Iron man
Captain america
Genelde bunları sever insanlar
Tamam teşekkür ederim
1. Bence
Teşekkür ederim
Rica ederim ❤️