2 çocuk olunca evde oyuncak sayısı aldı başını gidiyor😅😅 ikisi de ikeanın ürünü. Hangisi daha güzel ve güvenli sizce?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben oğluma IKEA dan bunun mavisini aldım Fakat aynı şekilde dik pozisyonda olanları da vardı ve daha genişti açıkçası bana göre fazla toparlanıyor koca kamyonu arabayı koymak zor oluyor mesela
4 çekmeceli komidin var bizim odada. Çekmecerri açarak merdiven gibi yapıyorlar en üste çıkıyor biri öteki açık çekmeceleri kapatıyor. Komidinin üzerindeki yere atlıyor ( yere yastık koyuyorlar)
O yüzde çok yüksek bişi almak istemiyorum. Sanırım. 2. yi alırım
Montessorı yatak al o zaman
Yatakları ondan zaten de. Ne alaka anlamadım😅
İkincisi daha kullanışlı görünüyor ama ilki model olarak daha güzel, daha şık. :)
Beni Tp eder msjn canım
İkinci olsun ikinci (:
Cevap
0Cevap
2. Daha güvenilir çünkü oburunde üstüne falan çıkarlar ve ikinci de daha fazla sırar.
@030288e hayır değilim😂
@030288e 😂😊teşekkür ederim
aslında haklısın😂😂 buz dolabının kapağına tırmanan iki kızım var benim😂😂
😂😂o zaman kesinlikle 2.
Çoraplarını çıkarıyorlar dolabın koluna ( anlatabildim mi😅😅) tutunup kendilerini yukarı çekiyorlar ayaklarıyla da yukarı doğru tırmanıyorlat
Ama 2. De de onun üzerine çıkıp atlar bunlar😂😅😅 vazgeçtim ya almıyorum kutu mutu kaybolan dağılan onların oyuncakları😂😂😂
😂😂
Minik bir odamız var oyuncakları orada duruyor. Oyuncak odası gibi bişi odayı bir görseniz nasıl dağınık 😅😅😅 yani bugün topluyorum yarın akşama 2 kat dağılıyor saldım ben de😅😅 1 tane sepet var o sepete Nira ( kızımın biri) girdi Şura ( bu da öteki kızım) girdi Marla girdi (bu da köpeğimiz) ama o sepette hiç oyuncak görmedim ben😂😂😂
@030288e nisanda 3 yaşına girecekler. 2 buçuk diyelim
@030288e evet😅😊😊
Annelik işte b dedım daha çok alır daha büyük 😁
2 daha kullanışlı gibi geldi ama evli bile degilim henüz yalnış anlama😂😂
Yok estağfurullah😊
Kutuların derinliği farklı
Evet😊
bir dakika yanlış kişiye attım bu mesajı
Kafam karıştı birazcık😅 Yani eğer şu an sizinde kafanızın üzerinde oturan bir Nira olsaydı sizinde kafanız karışırdı😅😅
Yaklaşık 4 ay sonra daha da zor olacak işim😅😅
Çünkü... bir oğlum ve bir kızım daha olacakmış🙈🙈 ama ben inanmıyorum doktora😅🙈🙈🙈
Başta dedi ki
Oğlun olacak.
Sonra dedi ki
Kabak gibi kız bu
Sonra dedi ki
Hayırlı olsun bir kız bir oğlan evladın olacak
Karar ver bir diyemedim🙈🙈🙈🙈
Yakında kontrolum var son kararın ne diycem doktoruma 😅😅😂😂😂
Amin teşekkürler😊😊😅
Ya ama biz bugün kızlarımla "Annenin izin günü kutlaması " yaptık😂😂😂
Yani bence (gerçi ben mühendisim doktor değil ama) evlat ve hasta çok farklı şeylerdir😊
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar