İnternet & Teknoloji Hangi duvar kağıdım daha güzel sizce? secilsimsek Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hangi duvar kağıdım daha güzel sizce kararsız kaldım. 🍷 👸 🤍 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi duvar kağıdım daha güzel sizce? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hazazel Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl O degilde, teknosacell ne yahu yeni hat mi çikti 0 2 Yorumla secilsimsek +1 yıl Ahaaha 😂😂😂 nereden anladınki hattı? Telefonu eski telefonu teknosadan almış hat çekelim dediler illa bende olur dedim sonra değiştirmedim kaldı öyle memnunum diyebilirim. Yorumla hazazel +1 yıl Yok daha neler hat cekmek nedir 😂 Yorumla
SupremeMannn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Sondaki power puff mu 😂 0 5 Yorumla secilsimsek +1 yıl O ne Yorumla SupremeMannn +1 yıl Power puff girls in bitişindeki kalp yani beybi Yorumla SupremeMannn +1 yıl Baktin mi google dan 😀 Yorumla secilsimsek +1 yıl Hiç bilmiyordum onun kalbi olduğunu unutmuşum onun kalbini. 😂 Yorumla SupremeMannn +1 yıl Senin kalbin gibi senin kalbine benziyor kucuk tatli ve pembe 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çirkin 0 3 Yorumla secilsimsek +1 yıl Hangisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsi Yorumla secilsimsek +1 yıl Sen ne tarz seversin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O degilde, teknosacell ne yahu yeni hat mi çikti
Ahaaha 😂😂😂 nereden anladınki hattı? Telefonu eski telefonu teknosadan almış hat çekelim dediler illa bende olur dedim sonra değiştirmedim kaldı öyle memnunum diyebilirim.
Yok daha neler hat cekmek nedir 😂
Sondaki power puff mu 😂
O ne
Power puff girls in bitişindeki kalp yani beybi
Baktin mi google dan 😀
Hiç bilmiyordum onun kalbi olduğunu unutmuşum onun kalbini. 😂
Senin kalbin gibi senin kalbine benziyor kucuk tatli ve pembe 😂
a şıqqı
Çirkin
Hangisi
Hepsi
Sen ne tarz seversin