• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Alışveriş & Hediyeler

Öğretmenler gününde her sene pahalı hediyeler alınması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
72
Yapay Zekaya Sor
En güzel hediye çiçek💐
En güzel hediye çiçek💐
Öğretmenler gününde her sene pahalı hediyeler alınması hakkında ne düşünüyorsunuz?
En Güzel Soruları Hediye Soruları Pahalı Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • 1İnciTanesi
    1İnciTanesi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Çoğu öğretmen buna layık değil, eski öğretmenler gibi değiller. Genelde öğretmenlerin yalakası olan sınıf anneleri vardır, onlar organize eder bu işleri, öğretmen gibi midir o kişi, zinhar değildir, emeği yoktur öğrenciler üzerinde lakin velileri de zor durumda bırakır, resmen bir baskı oluştururlar, diğer veliler de alacak güçte olsun/olmasın sırf yavruları mahcup olmasın diye katılırlar gönülsüz gönülsüz hediye olayına, öğretmen öğretmen gibi

0
    1 Yorumla
    • 1İnciTanesi
      1İnciTanesi
      +1 yıl

olsa insan gam yemez lakin öğretmen ayrımcılık yapar yalakalarının çocuklarına, hiçbir şeye de layık değildir, çünkü bencildir, çünkü art niyetlidir. Sahiden de emeği varmış gibi; yıl sonunda da hediye alınır kendisine yalakalarının içgüzarlığından ötürü, şimdi herkes o öğretmeni de iyi sanar, iyi değildir asla, diğer yalaka velilerin uyguladığı baskılardan ötürü anneler gönülsüz gönülsüz hediye olayına he der, kimi velinin de üç çocuğu vardır üstelik, veliler de ne yapsın çocukları mahcup olmasın diye, öğretmen öğretmen gibiyse layıktır lakin bencil bir öğretmene de sırf yalakalarının oluşturduğu baskıdan ötürü hediye alınması gibi bir zorunluluk olamaz, bazen bazı kişiler art niyetli olmasına rağmen iki tane yalakasından ötürü layık olmadığı değeri görüyor, neyse ilahi adalet tecelli eder elbette.

En İyi Cevaplar

• _KalbiSükûn_
    _KalbiSükûn_ Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Öğretmenler günü artık bilhassa sınıf annelerinin gövde gösterisi haline geldi.
    Oğlum ikinci sınıftayken para toplandı ve erkek öğretmene leopar desenli fincan takımı, çay makinesi ve pembe salata tabağı alındı. Evet erkek öğretmene. Evet evet leopar desenli🤢
    Bu sene yine para toplanmak istedi, artık toplu hediyelere katılmıyorum bir leopar faciası daha yaşamamak için.
    Diğer sınıflar öğretmenlerine hamur yoğurma makinesi, iki günlük tatil, elmacıoğlunda kutlama hediye ettikleri için bizimkiler geri kalmamak için 33 kişilik sınıftan adam başı 300er lira para toplamak istediler. Ayrıyeten pasta yaptırılacak, kurabiye, yaprak sarması, kısır vs yapacak adam arıyorlar toplu hediyeleşmeye katılmayanların arasından.
    Gün, öğretmenlerin günü, kadınlar günü ya da altın günü değil. İtiraz eden mimleniyor hemen. Mesela geçen sene pahalı bir markadan 23 nisanda oynamak için ayakkabı aldırma çalışmalarına itiraz ettiğim için veli grubundan şutlandım. Çok da umrumdaydı ya.

Bu tarz günlerin si.. dik yarışına dönmesinden nefret ediyorum. Yine de başıma geliyor.

Öğretmen ve öğrenci arasında, çocuğun gönlünden geçip aldığı küçük bir hediyeleşme olur. Yani bizim zamanımızda öyleydi. Selpak mendil hediye ederdim öğretmene de sanki çeyrek takmışım gibi mutlu olduğunu gösterirdi.

Hey gidi dünler.

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Okurken içim daraldı. Öğretmenlerin kabul etmemesi lazım ya. Durumu olmayana eziyet bu. Zaten devletten alıyo emeğinin karşılığını.

Yorumla
    • _KalbiSükûn_
      _KalbiSükûn_
      +1 yıl

Bak bunu ben söylesem öğretmen düşmanı olurum bizim öğretmenin yalakaları arasında.
      Bu sene kutlamaları iptal etti sağolsun ama para toplandı çoktan.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte yalakaya yalaka olduğunu anlatamazsın maalesef.

Yorumla
    • _KalbiSükûn_
      _KalbiSükûn_
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🌺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Rica ederim 😇

Yorumla
  • Aybuke6 u
    Aybuke6 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 339 cevap paylaştı.

Bir öğretmen olarak asla doğru bulmuyorum. Verilen çiçekler bile ölüyor, çok üzülüyorum yazık günah. Onun yerine gösterilen saygı, sevgi, ilgi ve hatırlanmak bizim için en güzel hediye

0
    0 Yorumla
  • perlamare
    perlamare Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 100%
    +1 yıl

Devlet okullarında böyle saçma sapan bir gelenek varmış maalesef. Ve buna çanak tutan, kraldan çok kralcı veliler ya da sınıf anneleri vs. Benim çocuklarımın ikisi de TED'de okudu ve bizim okulda öğretmenler günü de dahil öğretmenlerin hediye kabul etmesi yasak. Belki isteyen bir çiçek alıp götürebilir. Bu anlamda rahatız da mecburi hediye almak/aldırmak ne yaaaaaaa?

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

14

Cevap

13

Cevap

• Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl

Kendim ve 2 kardeşimden de edindiğim tecrübeler sonucunda şunları söyleyebilirim;

Gerçekten değen öğretmenler var. Her öğretmen de hatırlanmak ister elbette. Ama bazı eğitimcilerimiz artık yoğunluktan mı hayatlarını iş hayatıyla birlikte ilerletememekten ya da başka nedenlerle midir bilmiyorum; (belki de bulunduğu yerdeki öğrenci profili de etkendir) sebepli ya da sebepsiz bir şekilde profesyonellikten çıkarak farklı bir boyutta ya öğrencilere yeterince iyi eğitim veremiyor ya da pek umursamadan ders vermeye çalışıyorlar; işte bu noktada hediye konusunu pek doğru bulmuyorum. Yani gerçekten elini vicdanına koyunca “Ya bu hoca gerçekten çocuklarla ilgilendi, hem kişilik kazandırdı hem geleceğe elinden geldiğince hazırladı” denebilecek hocalarımızın bunu sadece hakettiğini düşünüyorum.

Çünkü sadece öğretmenlikte de değil, bizim de çalıştığımız bazı kamu kurumları içinde de sırf çocuk yapıp izin alıp seneyi izinle geçirmek için öğretmenlik yapan da çok öğretmen var mesela. Şimdi bu durumda peki nasıl hareket etmek gerekir diye de insanın bir düşünmesi gerekir.

Yani sonuç olarak çok özverili öğretmenlerimiz olmadığı sürece bence pek gerekmeyen bir durumu bu konu

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her ne olursa olsun. Altın kolye, tencere tava vs gibi maddi külfeti olan hediyeler alınmamalı. İnsanların aybaşını zor getirdiği bir dönem yaşıyoruz.
      Ömrü boyunca eşinden, çocuklarından bir tek çiçek veya hediye almamış insanların her 24 Kasım'da işi eğitim vermek olan birine hediye alması, almak durumunda bırakılması acımasızca geliyor bana.

Yorumla
    • Green_mile_devi
      Green_mile_devi
      +1 yıl

Zorunluluk haline getirip psikolojik baskı yapan çevreler olabiliyor okulda evet katılıyorum. Hatta ve hatta toplumsal baskı bile uygulamaya çalışan veliler ve hatta eğitimciler de olabiliyor maalesef, pek doğru bulmuyorum bu davranışı

Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 334 cevap paylaştı.

Alan alsın ben öğretmenleri çocukluğumdan beri sevmediğim için hiç bir şekilde hediye almadım ailem aldıysada vermedim çöpe atım. Bir çoğuna öğretmen demeye bin şahit ister konuşuyorsun Sokaktaki bi dayıdan farkı yok bide öğrencilere bir şey katıcaklarmışşşşş ulan kendini geliştirememişsin hayata bi amacın yok adamlar ingilizce'yi bile konuşamıyorlar o kadar gülüç ki xdgfrvd.

2
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yine pozitif vibe saçıyor birileri😄

Yorumla
    • Sweetdreams1950
      Sweetdreams1950
      +1 yıl

Seninde öğretmen olmandan şüpheleniyorum cfhvfhvfm eğer doğruysa haklıyım yinede

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok ben her sene hediye tantanasından bıkmış bir veliyim🤣

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

👏👏👏

Yorumla
  • fenerli_dunya
    fenerli_dunya Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl

Yeğenimin sınıfında ablam sınıf annesi. Kararlaştırmışlar herkes ortaklaşa fincan takımı alacakmış. Kişi başına 30₺ bile düşmüyor dedi 😃 Bu şekil bir jest güzel olabilir. Kimi öğretmenler hediyeye karşı olabilir tabi, sonradan tepki görmeniz de az da olsa olası

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Önceki sene çantayla marka eşarp alındı. Geçen sene tencere ve çiçek. Bu sene ne alacaklar bakalım 🤣

Yorumla
    • fenerli_dunya
      fenerli_dunya
      +1 yıl

Hocanın işi iş valla 😄

Yorumla
  • Samaranınintikamı
    Samaranınintikamı Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Bence sembolik ve manevi değeri yüksek bir hediye olmalı. Zaten milli eğitim bakanlığının bu konu üzerinde bir genelgesi de var pahalı ve sembolik değeri taşımayan hediyeler kabul edilmemesi gerekiyor.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hoş geldin. Ben oğluma şiir yazdırıyorum mesela. Eminim pahalı hediyelerden daha çok beğenecektir öğretmeni. Hem bu sayede şiire yeteneği olduğunu keşfettik😄

Yorumla
    • Samaranınintikamı
      Samaranınintikamı
      +1 yıl

Hoş buldum. Bence en mantıklı karar ve şiir yazmakta kolay değil yetenek şart, hem bu onun için iyi bir anı da olur 🌸

Yorumla
  • lumos_01
    lumos_01 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 62%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 314 cevap paylaştı.

Çok sevdiğim bir kuzenim, abim var mesela öğrencilerden kesinlikle hediye kabul etmiyor illa olacaksa da sadece resim gibi el yapımı bence en güzeli de bu, emeğimin karşılıgını cocuklar değil devleten almam yeterli diyor bence güzel düşünce

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kesinlikle. Çünkü veliler gerçekten sapıtıyorlar.

Yorumla
    • lumos_01
      lumos_01
      +1 yıl

Bazıları maalesef 😅

Yorumla
  • guapomorena
    guapomorena Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Ne sebeple alıyoruz.

O zaten eğitimini en iyi şekilde vermekle mükellef. Günlük yaşamında kullanabileceği sıradan bir hediye alınabilir nezaketen.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu veliler varya bazen gerçekten şuursuz olabiliyorlar. Geçen sene tencere sevdasına düştüler. Ne alaka dedim ya. Ne alaka 🤦‍♀️

Yorumla
  • Emelarzugaye
    Emelarzugaye Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Milli egitimin bu hediye isine kesinlikle yasak getirmesi gerek. gecen sene baget altin kolye aldi sinif parayi versen bi türlü vermesen bi türlü. cocuk diger arkadaslarim katiliyo ben katilamiyorum diye üzuluyo. eeee hediye kuru kuru verilirmi yanina bin liralik bide buket. tam 1 hafta tartistilar buket mi olsun orkide mi diye🤮dogum yaptigimda esim kaliteli bi kutu cikolata alip o vardiyadaki ebe ve hemsirelere ikram edecekti almadilar yasak diye. onu yapan saglik bakanligi ya da hastane yonetimi bilemiyorum artik. milli egitiminde bunu yapmasi gerek.

0
    1 Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      +1 yıl

@Emelarzugaye aynen öyle haklisiniz yaa

Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı.

Pahalı hediyeler almak şart değil, saygı ve sevgi yansıtılsa yeterli, mütevazı hediyeler de olabilir, yeter ki içtenlikle olsun.. 🍀🗝️

1
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Öğretmene hediye boş iş, pahalı olması daha da boş iş. Hiçbir meslek grubu hediyeyi hak etmez, rasyonel bulmuyorum

1
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Onun yerine Sma , otizm Down sendromlu çocuklarımıza öğretmen adına bağış yapıp, ogretmen adına düzenlenen belge yi hediye etmek hediyelerin en anlamlisidir.

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 999 cevap paylaştı.

O yüzden sınıf annelerini tutup boylu boyunca sevmek gerekiyor. Onlar işi gücü öğretmen yalakalığı yapmak olan ezik, tipler.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bizim sınıf annesi karışmıyo. Diğer veliler işgüzarlık yapıyorlar.

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Onlardan sadece birkaç tanesi böyle yapıyordur. Diğerleri de sessiz kalıp o birkaç ucubenin dümen suyuna giderler.
      O yalaka , ucube velileri de tecavüzcü Coskuna havale etmek lazım.. 😈

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Abartma sende😅

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Yok yahu ne abartmasi. Sağlıklı cinsel yaşamları olsa böyle sacmalamazlar onlar da. Bilimsel gözle bunu söylüyorum ben 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok mantıklı yalnız😅

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Biliyorum ki zaten 😉🤣

Yorumla
  • Alacabulaca
    Alacabulaca Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Velilerin her şeyi abartması gibi bunu da abarttıklarını düşünüyorum. Bir çiçeek böcek yeterli, niçin gereğinden lüks şeyler alırlar ki

1
    0 Yorumla
  • ErtugrulKARTAL1903
    ErtugrulKARTAL1903 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 68%
    +1 yıl

Bizim zamanımızda herkes Gül götürürdü. Şimdi ne saçmalıyor insanlar anlamıyorum. Alan var alamayan var.

0
    0 Yorumla
  • Fearlesgirll
    Fearlesgirll Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Çiçek kuruyor soluyor kullanılamıyor hatırası kalıncak şeyler alınabilir bence ya da işini görücek şeyler :) gayet güzel bence hakedene az bile..

0
    0 Yorumla
  • MuhteşemGüneş
    MuhteşemGüneş Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Hiç öyle pahalı hediyeler almadım. Alınabilir ama kişisel bir tercih 30 kişilik sınıflara mecburmuş gibi zora sokmaya gerek yok.

0
    0 Yorumla
  • IvarTheBoneless7
    IvarTheBoneless7 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Öyle mi oluyormuş 🙄 öğretmen olmak vardı.. bende hayat öğretmeniyim bende hediye istiyorum

0
    0 Yorumla
  • ChungCha
    ChungCha Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bence tükenmej kalem veymek yeteyli çünki ekonomi kütü

0
    0 Yorumla
  • cαssíєєє u
    cαssíєєє Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 300 cevap paylaştı.

Gereksiz buluyorum. Veliler arası yarış haline getiriliyor gibi.

0
    0 Yorumla
  • Kanma
    Kanma Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 66%
    +1 yıl

Alan bilmiyorum ben

1
    0 Yorumla
  • thelifetiredme
    thelifetiredme Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Ben gereksiz buluyorum ne gerek var

0
    0 Yorumla
  • Kadjdaks
    Kadjdaks Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Alan alır ben de almıştım

0
    0 Yorumla
  • nomercy7
    nomercy7 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Saçmalık.

1
    0 Yorumla
  • Skrt050
    Skrt050 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 75%
    +1 yıl

saçmalık

1
    0 Yorumla
  • Delicate_flower
    Delicate_flower Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Abartılmaması lazım

0
    0 Yorumla
  • FreePowerFullll
    FreePowerFullll Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 91%
    +1 yıl

Saçma bence

0
    0 Yorumla
  • İsmaill19
    İsmaill19 Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı.

gereksiz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Gerek yok

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Öğretmenler gününde her sene pahalı hediyeler alınması hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Öğretmenler gününde ucuz hediye almak utanılacak bir şey mi? 10 cevap verildi
Öğretmenler gününde muhakkak hediye alınmalı mı? 13 cevap verildi
Öğretmenler gününde öğrencilerden hediye almak normal mi, ailemin tepkisi sizce haklı mı? 9 cevap verildi
Öğretmenlere hediye almak mantıklı mı? 13 cevap verildi
Sizce yeni yılda okullarda hediyeleşme olmalı mı? 31 cevap verildi
Öğretmenler günü hediye saçmalığını abartan veliler hakkında ne düşünüyorsunuz? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨