Crop alamıyorum moralim bozuldu🥲🥲🥲 çok pahalı yaaaa napicam 😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılVar ya teksitciler kumaş miktarından da kısıp 3 kusurşluk malı moda diye millete yutturarak bi de pahalıya satıyor, siz de almaya can atıyorsunuz. Cidden çok akıllılar ya. Kumaş masrafı yok denecek kadar az, maaliyet dipte ama fiyat yüksek ve kapış kapış satıyor. Cidden enayi çok demek ki
077 Yorumla
Soran+1 yılYa almayıp napalim ki çıplak mı dolaşalım napalim zorunluluk yani
- +1 yıl
Düzgün bi tişört- bluz alsan daha uygun fiyata bulursun. Ama pahalı fiyata crop alanlara enayi gözüyle bakıyorum yani.
- +1 yıl
Crop nedir Allah aşkına ya
- +1 yıl
iyide sevmiyor belki basic giyinmeyi arkadaş, herkesin tarzı farklı sonuçta
- +1 yıl
Yakında sütyene da farklı bir isim takip kıyafet adı altında onu giydirecekler sizi diye bekliyorum yani. Gerçi o da vardı demi doğru.
- +1 yıl
@cheekystaff yaa arkadaşım bırak ya 😂 daha düne kadar ne gidiyordu da insanlar sevmeyecek? 2 gün önce crop mu vardı 😂
- +1 yıl
Tekstil maliyetinden kısabildikleri kadar kısıyorlar, sonra reklamını yapıp moda diye millete yutturup kapis kapış satıyorlar. Millet de enayi tabi moda adı altında ne bulsa giyiyorlar. Kaziklaniyosunuz
Soran+1 yılAma normal giyinmek zorundda mıyım abla ben kendime çok yakıştırıyorum ve severek giyiyorum yani
- +1 yıl
Zorunda değilsin tabi canım giy sen 😂
- +1 yıl
yahu paramız var alıyoruz belki. herkes için para çok büyük bir dert değil. bende sırf hoşuma gidiyor diye şortlara şapkalara yüzlerce tl para veriyorum. ne olmuş ki. 3 bin tl ye aldığım şapkam var bildiğin standart spor tarzında şapka..
- +1 yıl
Sürüye ortak olmak lazım :)
- +1 yıl
@cheekystaff tamam paranız varsa alın bişey demiyorum. Ama bu halkı genel olarak enayi yerinde koydukları gerçeğini değiştirmiyor. Moda olan şeylerin çoğu az kumaşla kullanılan kıyafetler. Adamlar işlerini biliyorlar yani
- +1 yıl
Çoğunuz da beğendiği için değil modaya ayak uydurmak için giyiyorsunuz bu arada
- +1 yıl
Kumaşın az olması bir şey değiştirmez kaliteli olması ve tarzını modelini seviyor olman yeterli. amaç sadece bir şey giymekse pazardada kıyafet satılıyor.
- +1 yıl
@cheekystaff hayır amaç sadece bişeyleri giymek değil. İnsan beğendiği her şeyi alıp giyebilir. Sorun olan şey bişeyleri moda diyerek insanları sürü psikolojisine sokmak.
- +1 yıl
Sonra normal tişörte köylü işi diyenler falan türüyor yani komik :)
- +1 yıl
iyide moda yani. moda diye kandırmak değil. bir oversize montlar modaydı. devasa montlar onlardada bol bol malzeme var. fiyatlarıda aşşağı yukarı standart mont parasıydı.
bazı şeyler sosyal çevrene göre statü belirtmek içindir. pahalı telefonlar gereksiz gösterişli takılar, ya da kalitesi statüsü kanıtlanmış markalar gibi. senin ortamında bunlar önemsiz olabilir ama benim ortamımda özellik iş ortamımda bunlar çok önemli şeyler. - +1 yıl
düz basic tsortlerin ev dışında kullanılması durumunda bende yerine göre köylü işi diyorum. misal çoğu restorana alınmazsın, bazı iş yerlerinde drees code a takılırsın. ancak sokak işlerinde tatilde salaş yerlerde olur. öyle tsörtler varki fiyatı ortalama bir ayakkabı fiyatında..
- +1 yıl
@cheekystaff sana bişey soyliyim mi? Kıyafetler, havalı aksesuarlar bir imaj oluşturabilir ama statü belirleyemez. Aksine özellikle çok varlıklı ve statüsü yüksek insanlar böyle gereksiz şeylerle ugrasmazlar :)
- +1 yıl
Çok çok çok çok varlıklı insanlar için evet. hani elon musk devamlı tsortler filan takılıyor ya. adamın Tayyip erdoğanla görüştüğünde giydiği takım elbise ermenegildo zenga markaydı.. hatta haberlere çıktı burada.. özel siparişte dikim yapan bir marka.. takımları 20 30 bin dolar civarında satılıyor :) kısaca hrşeyin bir yeri var. ve evet kıyafet aksesuar vs gibi şeyler yerine göre ciddi bir statü sembolüdür.
- +1 yıl
Dışarıdan bakarsın mesela vaayy dersin bu çok havalı duruyor kesin çok zengindir. Halbuki zar zor para biriktirip havalı görünmek için tüm parasını kıyafete harcamıştır. Kimisine bakarsın ayakkabıları yipanmis belki çamur içindedir dersin ki bu fakir. Halbuki adam yaptığı binanın şantiyesinin kontrolünden dönüyordur. Veya düz, sade kıyafet giyen bi kadına denk gelirsin dersin ki bu normal standartta biri. Halbuki işleri o kadar iyidir ki süslemeye harcayacak boş zamanı yoktur. Bakımlı olmak, güzsl giyinmek iyidir de, suslenmeye de bu kadar çok vakit harcayan insanlar işi gücü pek olmayan, boş vakti çok olan tiplerdir
- +1 yıl
Tamam ama ben özel görüşmeler, kongereler, açık oturup toplantıları vs. gibi yerlerden bahsetmiyorum orada tamam. Ben milletin sokaktaki halinden bahsediyorum
- +1 yıl
cropla çıplak değilmisin
- +1 yıl
kuzum ben inşaat sektöründe çalşııyorum. hiç bir pahalı inşaat yaptıran insan o şantiyeye girmez :) sadece deadline ve giderlere bakar. onun işi değil o şantiyeye girmek :) bu güne kadar çok pahalı inşaatlarda görev aldım bir çok ülkede. firma sahibinin o ülkeye geldiğini bile duymadık hiç değil şantiyeye gelmek :)) o işleri çok iyi olan süslenmeye vakit bulamayan kadın ancak patronun asistanı olur.. şu anki şantiyemdeki proje direktörü bir kadın. kafasını kaşımaya vakti olmuyor. ama bir kere manikürü eskimiş saçları dağınık geldiğini görmedim.. evine özel güzellik uzmanı geliyor çünkü :D hemde özel jeep i ile :) o yüzden geçiniz bu fakir edebiyatını
- +1 yıl
@huzunluyurek yoo hiçte çıplak olunduğunu düşünmüyorum. zira önemli noktaları kapatıyor. ki kıyafetin kapatmak miktarı ile fiyatının modanin hiç bir alakası yok
- +1 yıl
@cheekystaff sana demedimki soran kişiye dedim hem erkekler crop mu giyiyorda benim haberim yok sen neden ortaya atıyorsun kendini
- +1 yıl
@cheekystaff hahaha ben fakir değilim ki fakir edebiyatı yapayım bu 1😂, 2. si dediğim şeyler uydurma değil gerçekti. Öyle tanıdığım insanlar var çünkü oradan biliyorum. Sen uzaktan baktigina göre konusuyorsun.
- +1 yıl
@huzunluyurek crop giyiyorum demedim zaten konuyu çevirmeye gerek yok. bende modayı takip eden kıyafete (göreceli olarak) çok para harcayan biri olarak
Var ya teksitciler kumaş miktarından da kısıp 3 kusurşluk malı moda diye millete yutturarak bi de pahalıya satıyor, siz de almaya can atıyorsunuz. Cidden çok akıllılar ya. Kumaş masrafı yok denecek kadar az, maaliyet dipte ama fiyat yüksek ve kapış kapış satıyor. Cidden enayi çok demek ki
bu yazdığın düşünceye cevap verdim - +1 yıl
büyük ihtimal zenginlik kavramımız ve ortamlarımız birbirinden farklı :) zira değil basic bir tsort le kaliteli olduğunu düşündüğün bir abiye ile bile giremeyeceğin restoranlarda bir çok anım var :)
- +1 yıl
@cheekystaff 😂😂 güldüm buna şu an
- +1 yıl
sıkıntı yok gülebilirsin tabiki :) ama dediğim gibi modayı takip etmek bazen hayatın bir parçası olmak zorunda oluyor :)
- +1 yıl
Ha tabi baba parası yiyen biriysen böyle boş şeylere ayıracak vaktin çok olabilir haklısın :)
- +1 yıl
Belli ki gercekler sana çok koydu ki bunu sindiremeyip gelip görüşüme dadandın. Asagilik kompleksi oldugu o kadar belli ki :)
- +1 yıl
Benim alamayacağım değerde kıyafet sayısı yok denecek kadar azdır sen rahat ol. Ama gel gelelim enayi değilim işte :)
- +1 yıl
Gidemeyeceğim mekan da yok denecek kadar azdır
- +1 yıl
Ha bu arada zenginligiyle hava atanlar da sonradan görme tipler oluyor. Kendinizi bu kadar belli etmeyin :)
- +1 yıl
yoo 12 yaşımdan beri çalışan. üniversiteyi bitirincede ülke ülke işim için çalışmaya başlamış biriyim. halada işimdeyim. şu anda da sırf kalifiye bir eleman olduğum için nükleer inşaatına geçici olarak özel olarak rusyadan gönderildim. yetkinlik kısmımı aktarınca yeniden moskova ya geri döneceğim. siz baba parasımı yiyorsunuz bilemem ama konuşma şeklinizden bazı sıkıntılar olduğu anlaşılıyor :)
- +1 yıl
@cheekystaff yoo benim hiçbir sıkıntım yok sen rahat ol :) kompleks yapıp görüşüme atlayan sensin hatırlatırım :)
- +1 yıl
düşünmek istediğiniz gibi düşüneiblirsiniz :) görüşünüze dadanmak demeyelim. zira bu platformun konseptinde var bu olay. cevaplara yorum yazabiliyorsun :)
- +1 yıl
@cheekystaff tabiki yazabilirsiniz. Ama yazarken de bişeylerin kanınıza dokunduğu bariz anlaşılıyor :)
- +1 yıl
E tabi kimse enayi yerine kondugunu kabullenmek istemez :)
- +1 yıl
@cheekystaff ben crop giymiyorum giyende beni ilgilendirmiyor sadece soruyu soran çıplakmı gezelim demiş bende cropla çıpla değilmisin dedim hem pazarda crop fiyatları gayet uygun
- +1 yıl
enayi yerinde koyulduğumu düşünmüyorum :) zira devede kulak kalıyor ama, siz bastıra bastıra bunu söylediğinize göre sizi biraz sarsıyor bu durum :)
- +1 yıl
@huzunluyurek dediğim gibi cropun bir çıplaklık oluşturduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
@cheekystaff sen enayi değilsin bence.
Bu senin yaşam tarzın. 🙂 - +1 yıl
Alın verin ekonomiye can verin haha 😂
- +1 yıl
Tekstil sektörü daha çok para kazansın canlansın 😂
- +1 yıl
@Suits_s bu yaşam tarzını arkadaşa anlatamazsın ama :) olayı çok farklı yerlere taşıdı :)
ben genelde alışverişimi yurtdışında yapıyorum ki dediğim gibi bu benim ortamım için bir yerde zorunlu bir olay.. ekonomi canlanacaksa da ne ala :) yoksa bilindik sıradan markaların pek ekonomiye faydası olduğunu sanmıyorum :) - +1 yıl
@Suits_s yok ya, tr ye pek para getirdiğim söylenemez , zaten evim barkım rusya da maaşımda ordan yatıyor :) burada evimden arabama herşeyim karşılanıyor. maaşın %30 u burada tl olarak veriliyor ülke dışı görevde olduğum için, oda zaten büyük ihtimal gidene kadar baya birikecek
- +1 yıl
@Suits_s öyle deme yakında erkeklere de moda diye crop giydirir bunlar 😂
- +1 yıl
@Suits_s yoo giyiyorlar, yazın moskova 30 dereceye çıkıyor kısa bir dönemde olsa.. Ayrıca insanlar dışarda çok vakit geçirmiyor öyle dışarda masa sandalye bar bile bulmak zor. doğalgaz sağolsun dışardaki bireysel garajlarda bile ısıtıcı var. incecık kıyafetlerin üstüne kalın montla istediği yere gidip kapıda vestiyere verip takılıyorsun içerde istediğin gibi.
- +1 yıl
tabi evet :) özellikle bikini düşünülüyor erkekler için.
Komik olduğunu filanmı sanıyorsun? :) - +1 yıl
@cheekystaff moda diye size yakında onu da yuttururlar zaten sen merak etme
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Sonra sen de dersin ki param var istediğimi alır giyerim 😂
- +1 yıl
evet param var istediğimi alıp giyerim :) neden esni bu kadar rahatsız ettiki? senin davrandığın gibi davranayım neden gocundun buna bu kadar? :)
- +1 yıl
@cheekystaff hahaha ordan bakınca gocunmus gibi mi duruyorum 😂 sabahtan beri dalga geçiyoruz seninle anlamadın neyine gocunucam 😂
- +1 yıl
@Suits_s sende dalgaya vurmaya başladın :) gerek var mı buna bu mu gerçekten eğlence anlayışınız
- +1 yıl
Paran var işte ne güzel crop erkeklere moda olursa sen onu da giyersin diyorum 😂
- +1 yıl
Hem tişört de neymiş, crop bize atalarımızdan miras. Onu yaşatmamız lazım 😂
- +1 yıl
@Suits_s benden sana tam destek :)
- +1 yıl
peki ozman size dünyanızda mutluluklar diliyorum :)
- +1 yıl
Ben en başta biraz ironi yaptım ama @Nightwalk35 bir konuda haklı. Moda sizin cebinizdeki parayı nasıl alacaklarını düşünürler hep.
Miktarı azaltıp fiyatı artan tek ürün tekstil sektürü sanırım - +1 yıl
@cheekystaff sana da :)
- +1 yıl
@Suits_s eyvallah
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılpazarda çok uygun 35-50 tl arası pazardan giymem diye takıntın yoksa
01 Yorumla
Soran+1 yılYa biliyorum ama modelleri çok sıradan ya onlardan dolu var zaten bende
+1 yılTişörtlerin yarısını kes biraz sırttan daralt altına da lastik tak
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılne pahalanmadıki artık pahalılıktan don giyemicez :)
00 Yorumla
+1 yılNormal tişört daha güzel
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır köylü işi
- +1 yıl
Normal şort ta mini şorttan güzel
Erkek eşyaları kadar pahali değil
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha pahalı be ve yarısı yok yani ne alaka anlamadım
Soran+1 yılEvet ama basit değil güzel giyinmek erkeklerde baya basit
+1 yılÜlkede topyekün ucun olan bir şey kalmadı Kİ
00 Yorumla
+1 yılher şey zamlandı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlaym sana 👅😈
02 Yorumla
Soran+1 yılPahalı yaa ama of
Cevap sahibi+1 yılNe kadarki😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş ver üşütürsün zaten
00 Yorumla
+1 yılUcuz ne var ülkede?
01 Yorumla
Soran+1 yılYa yarısı olmayan kumaş parcasida bu kadar pahalı olmasın ama ya ayıp cidden agliycam
+1 yılBende var. Umarim alirsin sende
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa bendede var dolu zaten ama yeni modeller çıkmış çok güzeller be pahalı ama ya
+1 yılHediye alim sana
06 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin pahalı ama🥲
- +1 yıl
Ürünü at
- +1 yıl
Hediyem olsun
- +1 yıl
Atmadın
Soran+1 yılYa ciddi misin ki dalga geçiyorsun bence ayrıca nasıl olucak ki sana güvenip nasıl adres vereyim ben🥲
- +1 yıl
Ciddiyim ya
+1 yılYarim oldugu icin
01 Yorumla
Soran+1 yıl💀💀💀💀
+1 yılgrl alayim gulum
00 YorumlaZaten alıncak birsey değil
00 YorumlaKaç TL
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalırım ben sana :D dasdsa
02 Yorumla
Soran+1 yılPahalı baya ama