• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Alışveriş & Hediyeler

Croplar neden çok pahalı oldu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Crop alamıyorum moralim bozuldu🥲🥲🥲 çok pahalı yaaaa napicam 😭
Croplar neden çok pahalı oldu?
Pahalı Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Nightwalk35
    Nightwalk35 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 92%
    +1 yıl

Var ya teksitciler kumaş miktarından da kısıp 3 kusurşluk malı moda diye millete yutturarak bi de pahalıya satıyor, siz de almaya can atıyorsunuz. Cidden çok akıllılar ya. Kumaş masrafı yok denecek kadar az, maaliyet dipte ama fiyat yüksek ve kapış kapış satıyor. Cidden enayi çok demek ki

0
    77 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya almayıp napalim ki çıplak mı dolaşalım napalim zorunluluk yani

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Düzgün bi tişört- bluz alsan daha uygun fiyata bulursun. Ama pahalı fiyata crop alanlara enayi gözüyle bakıyorum yani.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Crop nedir Allah aşkına ya

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

iyide sevmiyor belki basic giyinmeyi arkadaş, herkesin tarzı farklı sonuçta

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Yakında sütyene da farklı bir isim takip kıyafet adı altında onu giydirecekler sizi diye bekliyorum yani. Gerçi o da vardı demi doğru.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@cheekystaff yaa arkadaşım bırak ya 😂 daha düne kadar ne gidiyordu da insanlar sevmeyecek? 2 gün önce crop mu vardı 😂

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Tekstil maliyetinden kısabildikleri kadar kısıyorlar, sonra reklamını yapıp moda diye millete yutturup kapis kapış satıyorlar. Millet de enayi tabi moda adı altında ne bulsa giyiyorlar. Kaziklaniyosunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama normal giyinmek zorundda mıyım abla ben kendime çok yakıştırıyorum ve severek giyiyorum yani

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Zorunda değilsin tabi canım giy sen 😂

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

yahu paramız var alıyoruz belki. herkes için para çok büyük bir dert değil. bende sırf hoşuma gidiyor diye şortlara şapkalara yüzlerce tl para veriyorum. ne olmuş ki. 3 bin tl ye aldığım şapkam var bildiğin standart spor tarzında şapka..

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Sürüye ortak olmak lazım :)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@cheekystaff tamam paranız varsa alın bişey demiyorum. Ama bu halkı genel olarak enayi yerinde koydukları gerçeğini değiştirmiyor. Moda olan şeylerin çoğu az kumaşla kullanılan kıyafetler. Adamlar işlerini biliyorlar yani

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Çoğunuz da beğendiği için değil modaya ayak uydurmak için giyiyorsunuz bu arada

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

Kumaşın az olması bir şey değiştirmez kaliteli olması ve tarzını modelini seviyor olman yeterli. amaç sadece bir şey giymekse pazardada kıyafet satılıyor.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@cheekystaff hayır amaç sadece bişeyleri giymek değil. İnsan beğendiği her şeyi alıp giyebilir. Sorun olan şey bişeyleri moda diyerek insanları sürü psikolojisine sokmak.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Sonra normal tişörte köylü işi diyenler falan türüyor yani komik :)

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

iyide moda yani. moda diye kandırmak değil. bir oversize montlar modaydı. devasa montlar onlardada bol bol malzeme var. fiyatlarıda aşşağı yukarı standart mont parasıydı.

bazı şeyler sosyal çevrene göre statü belirtmek içindir. pahalı telefonlar gereksiz gösterişli takılar, ya da kalitesi statüsü kanıtlanmış markalar gibi. senin ortamında bunlar önemsiz olabilir ama benim ortamımda özellik iş ortamımda bunlar çok önemli şeyler.

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

düz basic tsortlerin ev dışında kullanılması durumunda bende yerine göre köylü işi diyorum. misal çoğu restorana alınmazsın, bazı iş yerlerinde drees code a takılırsın. ancak sokak işlerinde tatilde salaş yerlerde olur. öyle tsörtler varki fiyatı ortalama bir ayakkabı fiyatında..

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@cheekystaff sana bişey soyliyim mi? Kıyafetler, havalı aksesuarlar bir imaj oluşturabilir ama statü belirleyemez. Aksine özellikle çok varlıklı ve statüsü yüksek insanlar böyle gereksiz şeylerle ugrasmazlar :)

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

Çok çok çok çok varlıklı insanlar için evet. hani elon musk devamlı tsortler filan takılıyor ya. adamın Tayyip erdoğanla görüştüğünde giydiği takım elbise ermenegildo zenga markaydı.. hatta haberlere çıktı burada.. özel siparişte dikim yapan bir marka.. takımları 20 30 bin dolar civarında satılıyor :) kısaca hrşeyin bir yeri var. ve evet kıyafet aksesuar vs gibi şeyler yerine göre ciddi bir statü sembolüdür.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Dışarıdan bakarsın mesela vaayy dersin bu çok havalı duruyor kesin çok zengindir. Halbuki zar zor para biriktirip havalı görünmek için tüm parasını kıyafete harcamıştır. Kimisine bakarsın ayakkabıları yipanmis belki çamur içindedir dersin ki bu fakir. Halbuki adam yaptığı binanın şantiyesinin kontrolünden dönüyordur. Veya düz, sade kıyafet giyen bi kadına denk gelirsin dersin ki bu normal standartta biri. Halbuki işleri o kadar iyidir ki süslemeye harcayacak boş zamanı yoktur. Bakımlı olmak, güzsl giyinmek iyidir de, suslenmeye de bu kadar çok vakit harcayan insanlar işi gücü pek olmayan, boş vakti çok olan tiplerdir

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Tamam ama ben özel görüşmeler, kongereler, açık oturup toplantıları vs. gibi yerlerden bahsetmiyorum orada tamam. Ben milletin sokaktaki halinden bahsediyorum

Yorumla
    • huzunluyurek
      huzunluyurek
      +1 yıl

cropla çıplak değilmisin

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

kuzum ben inşaat sektöründe çalşııyorum. hiç bir pahalı inşaat yaptıran insan o şantiyeye girmez :) sadece deadline ve giderlere bakar. onun işi değil o şantiyeye girmek :) bu güne kadar çok pahalı inşaatlarda görev aldım bir çok ülkede. firma sahibinin o ülkeye geldiğini bile duymadık hiç değil şantiyeye gelmek :)) o işleri çok iyi olan süslenmeye vakit bulamayan kadın ancak patronun asistanı olur.. şu anki şantiyemdeki proje direktörü bir kadın. kafasını kaşımaya vakti olmuyor. ama bir kere manikürü eskimiş saçları dağınık geldiğini görmedim.. evine özel güzellik uzmanı geliyor çünkü :D hemde özel jeep i ile :) o yüzden geçiniz bu fakir edebiyatını

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

@huzunluyurek yoo hiçte çıplak olunduğunu düşünmüyorum. zira önemli noktaları kapatıyor. ki kıyafetin kapatmak miktarı ile fiyatının modanin hiç bir alakası yok

Yorumla
    • huzunluyurek
      huzunluyurek
      +1 yıl

@cheekystaff sana demedimki soran kişiye dedim hem erkekler crop mu giyiyorda benim haberim yok sen neden ortaya atıyorsun kendini

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@cheekystaff hahaha ben fakir değilim ki fakir edebiyatı yapayım bu 1😂, 2. si dediğim şeyler uydurma değil gerçekti. Öyle tanıdığım insanlar var çünkü oradan biliyorum. Sen uzaktan baktigina göre konusuyorsun.

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

@huzunluyurek crop giyiyorum demedim zaten konuyu çevirmeye gerek yok. bende modayı takip eden kıyafete (göreceli olarak) çok para harcayan biri olarak

Var ya teksitciler kumaş miktarından da kısıp 3 kusurşluk malı moda diye millete yutturarak bi de pahalıya satıyor, siz de almaya can atıyorsunuz. Cidden çok akıllılar ya. Kumaş masrafı yok denecek kadar az, maaliyet dipte ama fiyat yüksek ve kapış kapış satıyor. Cidden enayi çok demek ki

bu yazdığın düşünceye cevap verdim

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

büyük ihtimal zenginlik kavramımız ve ortamlarımız birbirinden farklı :) zira değil basic bir tsort le kaliteli olduğunu düşündüğün bir abiye ile bile giremeyeceğin restoranlarda bir çok anım var :)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@cheekystaff 😂😂 güldüm buna şu an

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

sıkıntı yok gülebilirsin tabiki :) ama dediğim gibi modayı takip etmek bazen hayatın bir parçası olmak zorunda oluyor :)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Ha tabi baba parası yiyen biriysen böyle boş şeylere ayıracak vaktin çok olabilir haklısın :)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Belli ki gercekler sana çok koydu ki bunu sindiremeyip gelip görüşüme dadandın. Asagilik kompleksi oldugu o kadar belli ki :)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Benim alamayacağım değerde kıyafet sayısı yok denecek kadar azdır sen rahat ol. Ama gel gelelim enayi değilim işte :)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Gidemeyeceğim mekan da yok denecek kadar azdır

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Ha bu arada zenginligiyle hava atanlar da sonradan görme tipler oluyor. Kendinizi bu kadar belli etmeyin :)

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

yoo 12 yaşımdan beri çalışan. üniversiteyi bitirincede ülke ülke işim için çalışmaya başlamış biriyim. halada işimdeyim. şu anda da sırf kalifiye bir eleman olduğum için nükleer inşaatına geçici olarak özel olarak rusyadan gönderildim. yetkinlik kısmımı aktarınca yeniden moskova ya geri döneceğim. siz baba parasımı yiyorsunuz bilemem ama konuşma şeklinizden bazı sıkıntılar olduğu anlaşılıyor :)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@cheekystaff yoo benim hiçbir sıkıntım yok sen rahat ol :) kompleks yapıp görüşüme atlayan sensin hatırlatırım :)

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

düşünmek istediğiniz gibi düşüneiblirsiniz :) görüşünüze dadanmak demeyelim. zira bu platformun konseptinde var bu olay. cevaplara yorum yazabiliyorsun :)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@cheekystaff tabiki yazabilirsiniz. Ama yazarken de bişeylerin kanınıza dokunduğu bariz anlaşılıyor :)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

E tabi kimse enayi yerine kondugunu kabullenmek istemez :)

Yorumla
    • huzunluyurek
      huzunluyurek
      +1 yıl

@cheekystaff ben crop giymiyorum giyende beni ilgilendirmiyor sadece soruyu soran çıplakmı gezelim demiş bende cropla çıpla değilmisin dedim hem pazarda crop fiyatları gayet uygun

Yorumla
    • Suits_s
      Suits_s
      +1 yıl

Enayiler sürüsünde olmadığıma şükür 🙂

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

enayi yerinde koyulduğumu düşünmüyorum :) zira devede kulak kalıyor ama, siz bastıra bastıra bunu söylediğinize göre sizi biraz sarsıyor bu durum :)

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

@huzunluyurek dediğim gibi cropun bir çıplaklık oluşturduğunu düşünmüyorum

Yorumla
    • Suits_s
      Suits_s
      +1 yıl

@cheekystaff sen enayi değilsin bence.
      Bu senin yaşam tarzın. 🙂

Yorumla
    • Suits_s
      Suits_s
      +1 yıl

Büyle devam et ki ekonomi canlansın 😄

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Alın verin ekonomiye can verin haha 😂

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Tekstil sektörü daha çok para kazansın canlansın 😂

Yorumla
    • Suits_s
      Suits_s
      +1 yıl

Ben de mi tekstil sektörüne girsem acaba 🤔
      Müşterisi hiç bitmez 😄

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

@Suits_s bu yaşam tarzını arkadaşa anlatamazsın ama :) olayı çok farklı yerlere taşıdı :)
      ben genelde alışverişimi yurtdışında yapıyorum ki dediğim gibi bu benim ortamım için bir yerde zorunlu bir olay.. ekonomi canlanacaksa da ne ala :) yoksa bilindik sıradan markaların pek ekonomiye faydası olduğunu sanmıyorum :)

Yorumla
    • Suits_s
      Suits_s
      +1 yıl

Tabiki sen kızların ne dediklerine bakma
      Sen ülkeye döviz getir yeter bize. 😄

Yorumla
    • Suits_s
      Suits_s
      +1 yıl

Pazardaki ürünlerin bir getirisi pek yok zaten. Modadan anlamıyorlar onlar😄

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

@Suits_s yok ya, tr ye pek para getirdiğim söylenemez , zaten evim barkım rusya da maaşımda ordan yatıyor :) burada evimden arabama herşeyim karşılanıyor. maaşın %30 u burada tl olarak veriliyor ülke dışı görevde olduğum için, oda zaten büyük ihtimal gidene kadar baya birikecek

Yorumla
    • Suits_s
      Suits_s
      +1 yıl

Ohh misss...
      Çok şanslısın. Rusya da crop gitmiyorlar değil mi? Hani havalar çok soğuk diye 😂

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@Suits_s öyle deme yakında erkeklere de moda diye crop giydirir bunlar 😂

Yorumla
    • Suits_s
      Suits_s
      +1 yıl

Erkekler de crop giyerlerse ben hemen tekstil işine girerim.😄 Kumaşı azaltıkça fiyatı da artıyor zaten 😂
      Sektöürün sonu Kral Çıplak hikayesinde son bulur 😂😂

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

@Suits_s yoo giyiyorlar, yazın moskova 30 dereceye çıkıyor kısa bir dönemde olsa.. Ayrıca insanlar dışarda çok vakit geçirmiyor öyle dışarda masa sandalye bar bile bulmak zor. doğalgaz sağolsun dışardaki bireysel garajlarda bile ısıtıcı var. incecık kıyafetlerin üstüne kalın montla istediği yere gidip kapıda vestiyere verip takılıyorsun içerde istediğin gibi.

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

tabi evet :) özellikle bikini düşünülüyor erkekler için.

Komik olduğunu filanmı sanıyorsun? :)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@cheekystaff moda diye size yakında onu da yuttururlar zaten sen merak etme

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Sonra sen de dersin ki param var istediğimi alır giyerim 😂

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

evet param var istediğimi alıp giyerim :) neden esni bu kadar rahatsız ettiki? senin davrandığın gibi davranayım neden gocundun buna bu kadar? :)

Yorumla
    • Suits_s
      Suits_s
      +1 yıl

Bu hayatta modacılar olmazsa bence insanlar çıplak kalırdı 😂

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@cheekystaff hahaha ordan bakınca gocunmus gibi mi duruyorum 😂 sabahtan beri dalga geçiyoruz seninle anlamadın neyine gocunucam 😂

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

@Suits_s sende dalgaya vurmaya başladın :) gerek var mı buna bu mu gerçekten eğlence anlayışınız

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Paran var işte ne güzel crop erkeklere moda olursa sen onu da giyersin diyorum 😂

Yorumla
    • Suits_s
      Suits_s
      +1 yıl

Ben de crop imal ederim 😊 para kazanırım

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Hem tişört de neymiş, crop bize atalarımızdan miras. Onu yaşatmamız lazım 😂

Yorumla
    • Suits_s
      Suits_s
      +1 yıl

Benim ki dalga değil tamamen ticarit 🙂

Yorumla
    • Suits_s
      Suits_s
      +1 yıl

Ben ticareti çok severim, yeterki para kazanayım 😄

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@Suits_s benden sana tam destek :)

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

peki ozman size dünyanızda mutluluklar diliyorum :)

Yorumla
    • Suits_s
      Suits_s
      +1 yıl

Ben en başta biraz ironi yaptım ama @Nightwalk35 bir konuda haklı. Moda sizin cebinizdeki parayı nasıl alacaklarını düşünürler hep.
      Miktarı azaltıp fiyatı artan tek ürün tekstil sektürü sanırım

Yorumla
    • Suits_s
      Suits_s
      +1 yıl

Yine sevdiğin ve istediğin kıyafeti giyebilirsin ama ülçülü ve mantıklı hareket etmek lazım. Hakkını helal et.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@cheekystaff sana da :)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@Suits_s eyvallah

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

23

Cevap

• huzunluyurek
    huzunluyurek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 365 cevap paylaştı.

pazarda çok uygun 35-50 tl arası pazardan giymem diye takıntın yoksa

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya biliyorum ama modelleri çok sıradan ya onlardan dolu var zaten bende

Yorumla
  • anonimbirsey
    anonimbirsey Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Tişörtlerin yarısını kes biraz sırttan daralt altına da lastik tak

1
    0 Yorumla
  • TipSizAdam06
    TipSizAdam06 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 367 cevap paylaştı.

ne pahalanmadıki artık pahalılıktan don giyemicez :)

0
    0 Yorumla
  • MarcusAntonyus
    MarcusAntonyus Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 98%
    +1 yıl

Normal tişört daha güzel

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır köylü işi

Yorumla
    • MarcusAntonyus
      MarcusAntonyus
      +1 yıl

Normal şort ta mini şorttan güzel

Yorumla
  • Ramoness
    Ramoness Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 46%
    +1 yıl

Erkek eşyaları kadar pahali değil

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Daha pahalı be ve yarısı yok yani ne alaka anlamadım

Yorumla
    • Ramoness
      Ramoness
      +1 yıl

Sizin her şey çok ucuz ve bol çeşit

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ama basit değil güzel giyinmek erkeklerde baya basit

Yorumla
  • kırmızıayıcıkk
    kırmızıayıcıkk Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Ülkede topyekün ucun olan bir şey kalmadı Kİ

0
    0 Yorumla
  • burak_yeke
    burak_yeke Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 83%
    +1 yıl

her şey zamlandı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Alaym sana 👅😈

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pahalı yaa ama of

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne kadarki😊

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

boş ver üşütürsün zaten

0
    0 Yorumla
  • RaistlinMajere_
    RaistlinMajere_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Ucuz ne var ülkede?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya yarısı olmayan kumaş parcasida bu kadar pahalı olmasın ama ya ayıp cidden agliycam

Yorumla
  • İlayda4488
    İlayda4488 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    +1 yıl

Bende var. Umarim alirsin sende

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaa bendede var dolu zaten ama yeni modeller çıkmış çok güzeller be pahalı ama ya

Yorumla
  • Hunter_Wolf
    Hunter_Wolf Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 93%
    +1 yıl

Hediye alim sana

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ciddi misin pahalı ama🥲

Yorumla
    • Hunter_Wolf
      Hunter_Wolf
      +1 yıl

Ürünü at

Yorumla
    • Hunter_Wolf
      Hunter_Wolf
      +1 yıl

Hediyem olsun

Yorumla
    • Hunter_Wolf
      Hunter_Wolf
      +1 yıl

Atmadın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya ciddi misin ki dalga geçiyorsun bence ayrıca nasıl olucak ki sana güvenip nasıl adres vereyim ben🥲

Yorumla
    • Hunter_Wolf
      Hunter_Wolf
      +1 yıl

Ciddiyim ya

Yorumla
  • BoşdünyanınBoşişleri
    BoşdünyanınBoşişleri Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 98%
    +1 yıl

Yarim oldugu icin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

💀💀💀💀

Yorumla
  • fatihankara06
    fatihankara06 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 79%
    +1 yıl

grl alayim gulum

0
    0 Yorumla
  • Kemwal007
    Kemwal007 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Zaten alıncak birsey değil

0
    0 Yorumla
  • Ajan_07
    Ajan_07 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Kaç TL

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

alırım ben sana :D dasdsa

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pahalı baya ama

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

farketmez sorun değil

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben alırım sana ayıpsın

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pahalı yalnız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Olsun önemli değil

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

giymeyiiiinnn

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye ya amca magarandan çıksan mi artık

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ölmeyi dene

0
    0 Yorumla
  • Bandikut
    Bandikut Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Kaç para

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pahalı ya

Yorumla
    • Bandikut
      Bandikut
      +1 yıl

Mesela?

Yorumla
  • Bukowski_ist
    Bukowski_ist Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

cropsuz giyin

0
    0 Yorumla
  • schizoidparadoks
    schizoidparadoks Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

Para biriktir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Alalım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben alayım sana

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Croplar neden çok pahalı oldu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Pedler neden pahalı? 10 cevap verildi
Pedler neden aşırı pahalı ya? 6 cevap verildi
Fındık Fiyatları Uçtu: Çiftçi Kazançta mı, Yoksa Zarar mı Ediyor? 24 cevap verildi
Pedler neden bu kadar pahalı? 17 cevap verildi
Bir buğdayın bir hamurun neden fiyatı var ki? 2 cevap verildi
Bebek kıyafeti boyutundaki crop'lar neden bu kadar pahalı? 156 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨