• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Moda & Stil

Bebek kıyafeti boyutundaki crop'lar neden bu kadar pahalı?

Nurrateş
Nurrateş Takip Et
Xper 2 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1017
Yapay Zekaya Sor
Yaz sezonu açılmışken crop alayım dedim fiyatını görmem ile vazgeçmem bir oldu nedir bu bizim kızların çektiği WKSJDJDJK
Bebek kıyafeti boyutundaki crop'lar neden bu kadar pahalı?
Bebek Soruları Nedir Soruları Fiyat Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
27 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Brutal-Betty
    Brutal-Betty Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 93%
    +1 yıl

Bebek kıyafetleri biz büyüklerinkine göre daha pahalı nedeni de yapım aşamasında çok kumaş heba oluyor bir nevi çöpe giden kumaşların parasını çıkarmak gibi bir şey ve yapımı daha zor belki de crop'lar bu yüzden çok pahalı yapım aşamasında kumaşların çoğu çöpe gidiyordur. Tahminim bu yönden🙂

1
    18 Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Yurtdışında çok ucuzlar 15 20 birim Türkiye de her şey pahalılaştığı için doğal olarak kıyafetlerde pahalı oldu

Yorumla
    • Brutal-Betty
      Brutal-Betty
      +1 yıl

Olabilir gerçi ne

Yorumla
    • sizenebundan
      sizenebundan
      +1 yıl

@Nurrateş yurtdisinda da bazı markalar pahali yabanci sitelere bakarsan gorebilirsin 😅

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Hayır kesim işçiliği ile alakalı bir durum kol boyun vs bir bebek kıyafeti gibi değil o yüzden o sarfiyat olmaz

Yorumla
    • Brutal-Betty
      Brutal-Betty
      +1 yıl

@DreamGhosters Benim demek istediğim yapım aşamasında küçük olan şeyler çok kumaş kaybı oluyor öyle duydum

Yorumla
    • Elifhaniimmm
      Elifhaniimmm
      +1 yıl

Avrupa ulkesinde yasiyorum siz burayi zenginler ulkesimi saniyorsunuz? Gecen tisort almaya ciktim €18 pahali geldi biraktim. Ben ogrenciyim markette calisiyorum saatlik €5 aliyorum. Haftada 10 saat calissam aylik €200. O €200 €50si aylik kesilen harcamalar telefon vs. kaliyor bana €150 onun €50si biriktirsem kaliyor €100. Ben o €100le ne yapayim? Cropmu alayim okul ihtiyaclarimimi odeyim arkadaslarimla bir yeremi gideyim? Yetiskin biri ortalama maas €2000 desek kira su elektrik gaz vs €1000 yeme icme €600 kaliyor €400 vergi sigorta desen €200/250 bazen €300 kalan parayla ne yapsinlar? Benim babam emekli annem calisiyor aylik evimize €2500 falan giriyor. Hersey pahalandi. Gecen 2ye aldigim yag 3 oldu. 5 olan balik 8 oldu. Meyve desen 250 gram cilek €5 oldu. Tamam sizin ekonomi kotu anliyorum ama lutfen sanki buralar cok mukemmel biz herseyi aliyoruz gibi dusunmeyin. Her yerde gecim zorlugu var. Allaha sukur istedigimiz yiyecekleri aliyoruz tamam ama 15/20 birim sizin sandiginiz kadar ucuz degil

Yorumla
    • sizenebundan
      sizenebundan
      +1 yıl

Bize gore ucuz cunku burada daha pahali cidden su fakir edebiyatini bi biraksaniz mi artik yeme icme 600 demissin marketi aliyorlar o paraya 😂😂😂 burada da yağ 150-180tl birim olarak baksan bile orasi kârlı burada da kiralar uçuk merak etme orada çoğunluk duruma iyi diyor bazisi boyle cikip bizimde durumumuz kotu diyor iste madem okdr kotu buraya gelin ne bos fakir edebiyatina giriyorsunuz orada 2yken 3 oluyorsa burada 5-10 oluyor gelipte bizde sizin gibiyiz demeyin yani boşa, kör değiliz yakit fiyatlari uçtu gitti vs. orada yakita 1-2 birim zam geliyor burada 10-15(misal diyorum) birim hemen geliyorsunuz yok öyle yok böyle haftada 45 saat ustu calissaniz mesai ucretiyle para katlanirda katlanir burada 12 saat calisip en fazla alinan asgari gelipte yok soyle kotuyuz boyle kotuyuz demeyin bosa yani gecinemiyoruz diyorsaniz daha cok calisip cok iyi gecinebilirsiniz (yani haftalik 45 saatin üstüne cikarak) veya + işler gelistirmeye calisabilirsiniz kazanç sağlıyacak işler veya da tr ye gelip yasama cabasina girip sonrasinda aslinda ne kadar rahat oldugunuzu gorup geri donebilirsiniz gecen bi kadin almanyadan gelmis tr cennet orada 30euroya 1 tane tişört alabiliyoruz burada 10 tane ekonomi cok iyi falan diyordu ona benziyorsunuz aklıma onu getirdiniz yani 😂 bos yapmayin lutfen gelip burada tr ile yasayinda bi akliniz başınıza gelsin madem orasi okdr kotu yani ve biz istedigimiz yiyecekleri de alamiyoruz hayatta kalmaya calisiyoruz sadece aynen aynen 15-20 birim bizim sandigimiz kadar ucuz degildir. Çalışan her türlü kazaniyor istedigi hayati da yasiyor merak etmeyin siz Şu an ogrenciymissiniz ondan boyle diyorsunuz herhalde bi tam calisin ve daha cok kazandircak isler yapinda rahatlayin olmadi buraya gelin sifir parayla ciddi soyluyorum bir kac ay cabalayin sonra akliniz basiniza gelir zaten boyle seylerde soylemezsiniz artik

Yorumla
    • dr_fth34
      dr_fth34
      +1 yıl

Elif diye bir ma. l var. Avrupada haftada 10 aaat calissam diyor. Bu ülkede çocuklar günde 10 saat calisiyor. Bizim ülkemiz güzel. Baban anan irda yokluk içinde. Gel buraya. byrda yasa madem mkk

Yorumla
    • Elifhaniimmm
      Elifhaniimmm
      +1 yıl

@dr_fth34 haftada 10 saatten fazla calisamiyorum ben cunku okul icin her gun 4,5 saat yol gidiyorum. Zaten o 10 saat dedigim en az 10 saat. Bazi haftalar 30 saat calistigim olur. Ben size kotu bisey demiyorum ama sadece buralardada sorunlar var

Yorumla
    • Elifhaniimmm
      Elifhaniimmm
      +1 yıl

@sizenebundan ben sizin ne dediginizi anliyorum. Ama mesela benimde turkiyede ailem var gecen utanmadan benden macbook istediler €1300. Sonrada hayir denince “4 kisilik ailesiniz herkes calisiyor zenginsiniz” dediler. Bizim kazandigimiz parayi tlye cevirdiler mesela. Benim demeye calistigim sey burdada hersey pahalaniyor. Normal ortla gelirli birisi sizin dediginiz gibi 15/20 birim pahalidir onlara. Ama hayir fakir degiliz her istedigimizi alabilioruz. Market desende dogru €600 her ihtiyacimizi aliyoruz et dahil. Ama benim demeye calistigim sey mesela yukaridaki hanim 15/20 birime cok ucuz diyor ama oyle degil iste. O ucuz dediginiz 15/20 birim bizim icin cok degerli. Umarim anlatabilmisimdir ne demeye calistigimi.

Yorumla
    • sizenebundan
      sizenebundan
      +1 yıl

Tamam ben de diyorum ki buraya gel 3-5 ay yasa ama 0 parayla gel gor ve geri git sonra tekrar goruslerini gorelim

Yorumla
    • sizenebundan
      sizenebundan
      +1 yıl

4 kisilik ailede herkes calisiyor ve gecinemiyor musunuz cidden 4 kisi calisiyorsa nasil 2500euro oluyor asgariden dusuge mi çalışıyorsunuz hepiniz o zaman siz az saate calisiyorsunuzdur saati arttirin diyorum emekli olanda + isler yapsın sen uzak bir yerde calisma 4saat surmesin yolun ya da daha sehire yakin yere tasinin isiniz de yakin olsun parada cok kazanin cozum var sen cozum uretmeyip gelip burasi da pahali sizin durumunuzdayiz bize bole demeyin vs dersen tepki alirsin caba gostermeden ztn kazanamazsiniz burada da 12 saat calisip 2-3 saat yol giden var yolu sayiyonda 4 saat yol 6 saat is mi yapiyon bi dusun 12 saat ayakta beden isi + 3 saat yol nasil güzel mi teknolojik urun olarak evet orasi ucuz birim olarak ucuz burada asgari 2800kende fiyatlar 10k lardaydi yani sizin aldiginiz 2500le 1300e alabiliyorsunuz 1 ayin icinde ama bizde 3.5 aylarda aliniyor o da tum parayi biriktirirsen oyle dusun farki anlicaksin uberde calis o zaman uberde calisanlar iyi kazaniyor ama adam 10-12 saat çalışıyor da oyle kazaniyor yeni şeyler ogren ek is yap mesaiye kal cozum uret yan gelip yatip bizde az kazanioz yaaa demenin anlami yok burada esek gibi calistirip hayatta anca kaliyoruz et vs yok saglikli besinler ucuk fiyat abur cubur ztn hic yok ayda yilda bir anca alinir o zaman 300euroluk alis veris yapin bak 300 kardasiniz 300e de orada cogu seyi alirsiniz yani madem para biriksin istion cozum ureticen oyle laf ederek para birikmez maalesef

Yorumla
    • sizenebundan
      sizenebundan
      +1 yıl

Giysiyi sanki her gun her hafta mi alican bir kac alir bi yil giyersin ztn he sen her dk alcam dersen para tabi yetmez burada adam okul tisortunu giyiyor tisort alamamaktan sen gelip neyden bahsedion haftada 1 tane alabilirim her zaman nasi alayim diyorsun her zaman alma ztn sacmalik olur yani alcan alcan atcan mi sen zenginlik istiyorsun o zaman calisicaksin calismadan zenginde olamazsin haberin olsun yetiskin ortalama maas 2k demissin 4 kişi calisioz eve giren 2500 demissin senin sozlerde celisio hadi sen ogrencisin baban emekli diger bir kisi calisiyor 4 demissin bi kisi daha var o zaman ya hu 2 yetiskin calissa ztn ortalama 4k ediyor sizde nasi eve giren 2500 oluyor sen ve emekli olanı saymadim bak daha emekliler kac aliyor bilmiyorum da 4k+ olması gerekmiyor mu ya da siz keyfinize duskun ztn 4 kisiyiz yasicak kadar calisalim fazla calismasakta olur diyip az calisiyorsunuz ortaya bu çıkıyor çünkü teknolojik urun olarak getirmek istemeyebilirsin bu senin tercihin her isteyene goturemezsin ztn

Yorumla
    • sizenebundan
      sizenebundan
      +1 yıl

Ama burada da teknolojik urun pahali deme yani tepkiler yığılır birim olarak bak sen 2 haftada alabiliyorsun biz 3-4 ayda anca en düşügunu falan senin bahsettigin en yüksek mi bilmiyorum, araba desen gene 1 ayda duzgun bisi alinir uberle calis madem cok para istion ama çokta calisican yani cok kazanc istiyorsan yeni seyler ogren ek is yapabilcek seyler ogren uzaktan calisabilcegin isler ogren yazilim ogren tasarim ogren bak bunlarla uzaktan calisabilirsin cozum cok yani sen cozum uretmeden amann az calisiyip cok gelsin dersen olmaz ztn burada sizden cok calisiyoruz ve asgariden dusuk teklifler oluyor sigirtasiz vs orayi kotulemeyin yani bosa madem orasi kotu diyorsun buyur gel yani dönebilirsin kurulu duzen falan deme bak ogrenciymissin hem kurulu duzeninde yok cik gel burada biraz hayatı gorde biraz anla yasamaya çalışmak neymis görmüş olursun. Neyse diyeceklerim bu kadar

Yorumla
    • sizenebundan
      sizenebundan
      +1 yıl

Çok bile yazdim her seyi de açıkladım yeterde artar diye dusunuyorum sana iyi gunler güzel hayatinin kiymetini bil oraya gelmek isteyen çoook kisi var kapi açılsa hic dusunmeden gelecek insanlar çoook

Yorumla
    • Elifhaniimmm
      Elifhaniimmm
      +1 yıl

@sizenebundan 2 ogrenci calisiyoruz. Annem full time calismiyor aylik €1200 falan aliyor. Annem saatlik olarak calisiyor. Ben sana gecinemiyoruz dedimmi? Ben size sadece buraninds cennet olmadigini soyluyorum. Her yerde sikinti var. Gel buraya calis yorumuna gelince. Ben orasinin buradan kotu oldugunu biliyorum bilmiyorum degil. burada halime sukr ediyorum. Sizede kolaylik diliyorum

Yorumla
    • Elifhaniimmm
      Elifhaniimmm
      +1 yıl

@sizenebundan 1- benim isim uzak degil okulum uzak ve 4 yil icin ben neden dogdugum sehirden tasinayim? Ben tasinmak istesem annem babam tasinirmi? Gecinemiyoruz demedim hic. €300 sen burada ne alican ayda? Etmi alicaksin? 1 kutu cilek olmus zaten €5. Sikinti her yerde. €15/€20 burada cok degerli. Bunu anlatmaya calisiyorum sadece. Hadi hayirli geceler ben daha fazla bu tartismaya devam etmicem

Yorumla
    • sizenebundan
      sizenebundan
      +1 yıl

Neyse bisi demiom aman yaa

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Draculhs
    Draculhs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Tekstilde ve dünya genelinde malzemeler, tedarik zincirleri ve aracılar gibi noktalarda fiyatlar yükseldiği için, mağazaya gelen ürünün de fiyatı artıyor. Tabii mağazalar çok fazla kar payı koyuyorlar orası farklı bir konu.

0
    7 Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Yabancı videolara çok denk geldim yurtdışında gayet de ucuz hiçbir yerde bizimki kadar pahalı değildir alt tarafı bir kot pantolon bile 250 olmuş artık giyinmek bile bir lüks

Yorumla
    • Draculhs
      Draculhs
      +1 yıl

İşte diyorum ya burada aracılarla tedarikçiler yükseltiyor fiyatı

Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Yani elektriği, nakliyatı kumaşı kumaşın boyası vergi fiyatlarının artışı ile alakalı olduğunu düşünüyorum bir de kurda ki artışlarda çok etkiliyor kumaş boyasının çoğunlığu yurt dışında üretiliyor diye biliyorum

Yorumla
    • Draculhs
      Draculhs
      +1 yıl

Evet. Maalesef sıkıntı bunlardan kaynaklanıyor. Ucuz dediğin yerlerden almayı düşündün mü?

Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Nerde ucuz varsa oradan alıyorum zaten

Yorumla
    • Draculhs
      Draculhs
      +1 yıl

O zaman sorunu çözmüşsün. Sadece seçeneklerin kısıtlı oluyordur belki gerçi Zevkine göre değişir. Güzel öyleyse :)

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

250 ye kaliteli pantolon varsa güzelmiş.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

75

Cevap

79

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı.

croplar tatlı oluyorlar sfgdfgdf ucuz bir şey yok ki artık normal yaşamak bile lüks sayılıyor

0
    0 Yorumla
  • Gone_Man
    Gone_Man Takip Et
    FenomenBilge Yaş: 35
    +1 yıl

Tamamen arz talep meselesi.
    Moda olan şeylerin ucuz olduğu hiçbir yerde görülmemiştir. Ya parana kıyıp alacaksın ya da kendi tişörtünü kesip yapacaksın.

4
    0 Yorumla
  • Frankie34
    Frankie34 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 90%
    +1 yıl

Kadınlar her türlü alacak diyor adamlar. Fiyatı yukarı da çıkarsalar, soyunmak için yine alıyorlar. Bence sütyen ya da büstiyer giysen daha iyi hiç olmazsa ne olduğu belli. Buna 2 parça kumaş koymuşlar elbise olarak satılıyor. İnsan hakları, özgürlük, cart curt şak şak şak 👏🏻👏🏻

0
    0 Yorumla
  • ayla_xxx
    ayla_xxx Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 51%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 726 cevap paylaştı.

Hafta sonu alışveriş yaparken bende beğendim 3 4 tane dediğin gibi aşırı pahalı olduğu için 1 tane aldım. Sadece crop için değil diğer kalemlerde aynı şekilde. Önceden hoşumuza gideni alırdık artık ihtiyacımızı bile azaltarak alıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin

0
    0 Yorumla
  • Wecanruletheworld
    Wecanruletheworld Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 89%
    +1 yıl

Bu şey gibi sanki; artık arabaların minnacık çipleri, nerdeyse arabadan daha pahalı. Yani boyut küçüldükçe fiyat artışının ters orantılığı... Ayrıca Türkiyede kadın olmak gerçekten pahalı ve lüks. Marul 20 lirayken, bilimum kimyasal içeren saç boyası kim bilir ne kadar? 🙏😅

0
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Ben crop giyecek olsam Bi tişörtümü blüzümü kesip crop yapıp giyerdim. Her şey çok pahalı artık.

0
    1 Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Tişört bile çok pahalı dolapta 2 3 tişörtüm var sadece

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Moda olduğu için pahalı
    modası geçse 2tlye bile alırsın yani
    2000-2010da mesela şunlar modaydı ve çokta pahalıydı o zamanlar hele o gold babetler acayip pahalıydı şimdi 5tl bile vermezsin yani

Bebek kıyafeti boyutundaki crop'lar neden bu kadar pahalı?Bebek kıyafeti boyutundaki crop'lar neden bu kadar pahalı?
    0
    3 Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Eeee şu kroplarada ne saçma kıyafet diyeceğimiz zamanlarda biran önce gelsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@DreamGhosters gelir yakında moda her 5 seneye bir değişiyor nasılsa

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

2 yılda bir değişsin bir zahmet

Yorumla
  • shedasu
    shedasu Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 44%
    +1 yıl

Ben imalatçı olarak söyleyim kumaş fiyatları aksesuar fiyatları çok fazla arttı artık çok zor şartlar altında üretiliyor..:( perakende magazaları %100 kâr koyuyor
    üretici 30₺ maliyet yaparken magaza 60-90₺ satısa sunuyor

1
    1 Yorumla
    • Tatlı_günahlar
      Tatlı_günahlar
      +1 yıl

😎👍

Yorumla
  • BEAUTIFULVICTIM
    BEAUTIFULVICTIM Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl

Normal tişörtü kes daha seksi oluyor, ben hep öyle yapıyorum

2
    0 Yorumla
  • bir_terazi
    bir_terazi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 77%
    +1 yıl

Aslında dikmesi çok basit YouTube da videoları var bence bir dikiş makinesi alsan gerçekten çok hesaplı oluyor

2
    1 Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Aslında denicektim dikiş makinesi yoktu wksjdjdh

Yorumla
  • Tatlı_günahlar
    Tatlı_günahlar Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 94%
    +1 yıl

Sen ona bakarsan karınca kadar altın ne kadar olmuş haberin var mı. Gerçi bu pahalılık bizim topluma mustehak herşeyi hak ediyorlar ben istiyorum ki her şey bin kat artsın herkes rezil olsun yoksa düzelmez bizim toplum 😎👍

0
    1 Yorumla
    • Tatlı_günahlar
      Tatlı_günahlar
      +1 yıl

Ayrıca crop giyen kızlar gerçekten çok seksi oluyor bence parasına değer 😊👍

Yorumla
  • byncokblms77
    byncokblms77 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

En azından crop giyecek fiziğe sahipsin, o fiziğe sahip olmayanlar da var bir de öyle düşün 🤔

1
    0 Yorumla
  • Cαƚɱiɳƚ
    Cαƚɱiɳƚ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Ben genelde kışlık kıyafeti yazın, yazlık kıyafeti kışın alıyorum 😸 Gerçekten fiyat farkı çokk fazla oluyor.

0
    2 Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Bende param ne zaman olursa alıyorum 😂

Yorumla
    • Cαƚɱiɳƚ
      Cαƚɱiɳƚ
      +1 yıl

Ben de öyle yapıyordum ama param olunca fiyatlar artmış oluyor, sinirleniyordum😸 Biriktirip alıyorum böyle 🤷🏻‍♀️

Yorumla
  • İzAtes
    İzAtes Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Aslında son aylarda bu kadar pahalı oldu. Şu an sadece crop değil, 200 TL aşağısında kaliteli bir tişört bile yok gibi.

0
    2 Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Evet ya domatesin kilosu bile 25 falan

Yorumla
    • e_asaf1
      e_asaf1
      +1 yıl

@izAtes sen seviyonmu giymeyi

Yorumla
  • Misslauren
    Misslauren Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Sektörde dolarla alın satım olduğu için bu kadar pahalı iplik üretimi bile dolarla bu yüzden ucuz kumaş kovalayıp kendim dikiyorum 👌

1
    0 Yorumla
  • HolOluluT
    HolOluluT Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

Moda delisi oldugunuz ve mecbur alacağınızı bildikleri için

2
    0 Yorumla
  • BlackDeacker
    BlackDeacker Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Cok fazla talep olduğu icin pahali 😄maaliyet azaldikca degeri artiyor giyimlerin artik sizin bu saçma kiyafetleriniz yuzunden. Adam gibi giyinin

0
    0 Yorumla
  • seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır bence çok pahalı değil dün arkadaşımı alacaktım 15 25 civarıydı Çokta güzel bir mağazadaydı bu fiyatlar

0
    0 Yorumla
  • mervems91
    mervems91 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 532 cevap paylaştı.

Biraz daha atsın da görmeyelim artık üstlerde gına geldi gerçekten yakışan yakışmayan giyiyor.

0
    3 Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Ben katılmıyorum yorumuna zayıf olanda kilolu olanda giyebilir istediğini kendine yakıştırdıysa sorun yok bence

Yorumla
    • mervems91
      mervems91
      +1 yıl

O da benim görüşüm yalan söyleyemem yakışmayan giymesin bu tarz ürünler göze hitap eder bi estetiği vardır. Aynı şekilde mini şortlar/etekler, taytlar ve dekolteler.

Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Tabi saygı duyuyorum

Yorumla
  • umutsuzbirgörl
    umutsuzbirgörl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Arz talep meselesi bir de hammadde fiyatları da pahalı üretildiği pamuk yün her neyse ya da boyası vs vs

0
    0 Yorumla
  • kıvanç125
    kıvanç125 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

foto görmesem bu croplar çorap diye okuyordum. Bunlar neyin kafasını yaşıyor diyordum. Neyse hayatıızda bir cehaletten daha kurtulduk

0
    0 Yorumla
  • 1Ardasorsun
    1Ardasorsun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 78%
    +1 yıl

Arkadaşın olsaydım hediye ederdim sana
    Cropun altınada bi mini etek harika olurdu sana bence

1
    0 Yorumla
  • Lucyci
    Lucyci Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

arz/talep meselesi. herkes kafayı yemiş gibi crop top almaya çalışıyor. inek sağar gibi sağıyorlar cüzdanınızı

0
    0 Yorumla
  • Black_pearl_
    Black_pearl_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 68%
    +1 yıl

Talep çok olduğu için fiyatının uçması gayet normal.

1
    0 Yorumla
  • deadalus
    deadalus Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 50%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 603 cevap paylaştı.

Nedense kadin kıyafetlerine kumaş azaldıkça fiyat artıyor 🤣🤣🤣

1
    2 Yorumla
    • HolOluluT
      HolOluluT
      +1 yıl

Ahaha aynen😂😂 yarım akıllı olduğumuzu bildikleri için

Yorumla
    • deadalus
      deadalus
      +1 yıl

@HolOluluT estağfurullah efenim öyle bisey demedim

Yorumla
  • cesaretyada
    cesaretyada Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Bebek kiyafetleri erişkin kıyafetlerinden daha pahalı zaten ya☺️

0
    0 Yorumla
  • king4775
    king4775 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 52%
    +1 yıl

Ben ucuza aldım arkadaşım doğum günü için bilmiyorum artık

0
    0 Yorumla
  • Nutellacikk
    Nutellacikk Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 62%
    +1 yıl

Modamizbir. com Buraya bak fiyatlar 20'den başlıyor çok ucuz

0
    0 Yorumla
  • Lobellia
    Lobellia Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı.

Bilmiyorum uzun zamandır alışveriş yapmıyorum çünkü param yok.

0
    0 Yorumla
  • bcrerkn
    bcrerkn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 52 , eic 89%
    +1 yıl

Çünkü siz itiraz etmeden satın alıyorsunuz 🐑 bir boykot edin bakalım görelim

0
    0 Yorumla
  • isimsiztıss
    isimsiztıss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 88%
    +1 yıl

allahtan geçen kışa girerken fazladan fazladan almıştım her şey aşırı pahalandı şu an

0
    0 Yorumla
  • TuncerDemirim
    TuncerDemirim Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 78%
    +1 yıl

Talep. Ve kapitalizm gerçeği 😃
    İnsanlar neye değer veriyorsa o pahalanır. Arz ve talep ilişkisi.

0
    0 Yorumla
  • Clairvoyante
    Clairvoyante Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Arz talep. Bir ürün aşırı talep görürse fiyatı artar.

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Evet bugün de dikkatimi çekti burada bile gerçekten çok pahalı

0
    0 Yorumla
  • deeepbreath
    deeepbreath Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Askm cocuk reyonundan al ben öyle yapıyoruöajamsldldööd

0
    0 Yorumla
  • Muallime__
    Muallime__ Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 58%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 737 cevap paylaştı.

Bebek kıyafetleri zaten yetişkinlerin kıyafetleriyle yarışıyor fiyat açısından.

0
    0 Yorumla
  • İsasagir1
    İsasagir1 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Bazı yerlerde kendi cropunu kendin yap diye yerler var

0
    0 Yorumla
  • Blackflights
    Blackflights Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 328 cevap paylaştı.

Bebek kıyafetleri de pahalı zaten ülkede ucuz bir şey kalmadı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Crop alanların bol olsun demeli biz kızlara. Ben bershka da beğendim alamadım :(

2
    0 Yorumla
  • lonlyadige
    lonlyadige Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Meseleye bakarmsın fiyatıymş, ya onedio gibi millete çıplaklığı normal gösterme çabanız var, sorozun adamlarımısnz⁉️ bu paçavrayı normalde hiçbi müslüman giymez, kullanmayıda asla düşünmez

0
    1 Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Çıplaklık normal bir şey anormalleştiren sizlersiniz insan var olduğundan beri çıplak zaten ayrıca Müslüman değilim herkes Müslüman olmak zorunda değil müslüman gibi yaşamak zorunda da değil mağarandan çık artık

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bir terzi olarak söyleyeyim bir tişörtle aynı zamanda çıkabilecek bir urun tabi detaya göre değişir fakat talep meselesi fiyat tal3pten dolayı yüksek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Neden her şey crop boyunda göbeği olan ya da vücudunu açmak istemeyen insanalara neden bişe yok herkes zayıf olmak Zorunda resmen

0
    3 Yorumla
    • Hicranreis
      Hicranreis
      +1 yıl

Gerçekten öyle. Nereye baksam zayıflar için kıyafetler var. Hiç göbeği olanları düşünmüyorlar. Artık bol kıyafetler de kalktı bir zamanlar modaydı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Erkek reyonuna kaldık resmen 😢

Yorumla
    • Hicranreis
      Hicranreis
      +1 yıl

Yazın ne yapıcaz onu düşünüyorum. Hep dar üstler var. Mecbur elbiseyle idare ediyorum ya

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Dayılar yüzünden giyinesin gelmiyor büyüklerin bakması rahatsız etmiyor mu sizi beni çok rahatsız ediyor bu yüzden giyinmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Aynen sorma ya bende baktım çok pahalı ama aldım yine de

0
    12 Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Sen crop mu aldın hani bana ekdjfjfj

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet canım aldım :) beyaz ve pembe iki tane aldım şimdilik ama yine alıcam çok seviyorum ya sana alırım :) hatta beraber gidelim alışverişe oradan da bir şeyler yeyip kuaföre geçeriz

Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Aynı şehirde olsaydık keşke

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Neredesin sen

Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Elazığ

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hmm ya ben Ankara 'dayım

Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Bakalım üniversite için Ankarayada gelebilirim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya gerçekten mi süper o zaman, hangi üni ve hangi bölümü istiyorusun

Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Ya şu an kararsızım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ama vardır illaki aklında bir iki tane onları söyle bakim

Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Paramedik var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hangi üni

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Her şey normal pahalı olan tek şey buymuş gibi dhdidhfkfhchi

0
    1 Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Crop hassas noktamız wkskdjkdkd

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

eskiden beri hep öyle pahalıda olsa aliyoruz cunku

0
    2 Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Evet çünkü çok güzeller

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bebek seninmi :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Askılı beyaz atlet al göbek deliginden yukarısını kes 😅 15tlye sana crop işte 😏

0
    4 Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Atlet gibi ince askılı şeyler bile 50tlydi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Pazarda 20tlye var 😂

Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

Umarım bir gün pazara yolum düşer wkskdjd

Yorumla
    • HolOluluT
      HolOluluT
      +1 yıl

Lc waikiki de atlet 30 tl doğru
      Aynı şekilde trendyoldan da bulunur
      Ama gönül yine istediği crop a kayar tabi🤣😂

Yorumla
  • Papatya0600
    Papatya0600 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Ankara'da sosyete pazarı var başka şehirleri Bilmiyorum ordan geçen sene 10 tl ye almıştım çok da güzel öneririm 2 kere yıkayınca hiçbişeyi kalmıyor 😊

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hanımefendiler yoğun talepte bulunduysa demek ki, fiyatları ondan uçmuştur belki...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Dikiş makinesi alın. Zaten bır sonrakı sene el bezi boyutuna inecekler dikeriz evde bol bol

0
    0 Yorumla
  • tahribat_music
    tahribat_music Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

maalesef her sektörde aşırı derecede bir fiyat artışı var yakında kıçımıza giyecek don bulamayacağız.

1
    0 Yorumla
  • psikopatbaby
    psikopatbaby Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Ya bi de crop giyenler siz nesiniz hic biri benim memelerimden dolayı olmuyo hiiç crop giyemedim

1
    1 Yorumla
    • Nurrateş
      Nurrateş
      +1 yıl

İri göğüslüysen biraz zor olur daha çok küçük veya normal göğüslü kadınlara oluyor wkdjdjjdk

Yorumla
  • SanalCeyda
    SanalCeyda Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Oldukça fazla crop giyerim , bunun kumaşa ve enerjiye gelen zamlarla olduğu düşünülse de bu kadar büyük zamlar normal değil

1
    0 Yorumla
  • respectemir
    respectemir Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Herkes giydigi için tabiki moda yaparsaniz pahalanir

0
    0 Yorumla
  • Eylülkızı21
    Eylülkızı21 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Trend olan her şey pahalıdır bu memlekette çünkü fırsatçılık açlığı var ama yurtdışında herhangi bir yerde 10 liraya bile alınabilir durumda

0
    0 Yorumla
  • F_uckBudyAnt
    F_uckBudyAnt Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Abazanliğin ilerlemesine gerek yok, moda ilerledikçe kadınlar zaten çırılçıplak ve yakında bikini ile de gezmeye baslarlar

0
    0 Yorumla
  • Denizdebirgece
    Denizdebirgece Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Her şey pahalı millet artık ya don atletle çıkıcak ya da hiç dışarı çıkmayacağız üzücü bir durum yeminle ya.. 😂😂

0
    0 Yorumla
  • dragonshare
    dragonshare Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Bir malın değerini arz talep ve miktar belirler.. az üretilip çok talep edilirse yüksek rakamlar çıkar..

0
    0 Yorumla
  • mavisekercik3636
    mavisekercik3636 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 50%
    +1 yıl

Kız gel ben sana bir tane alayım o zaman😊

1
    0 Yorumla
  • ciddi_misin
    ciddi_misin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl

crop giyen kızlar <3 ben

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Bebek kıyafeti boyutundaki crop'lar neden bu kadar pahalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bebek yapmak neden pahalı bir şey? 4 cevap verildi
Bebek kıyafetleri neden bu kadar pahalı? 12 cevap verildi
Bebek mamaları neden çok pahalı? 8 cevap verildi
Bebek eşyaları neden pahalıdır? 41 cevap verildi
Pedler neden pahalı? 10 cevap verildi
Pedler neden bu kadar pahalı? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Utanmak bir kusur olabilir mi, ne derece masum ne derece saflık sizce?
  • Engelli bir çocuğunun olacağını bile bile onu dünyaya getirmek ister miydin?
  • Ait olmadığın masallardan kalkabildin mi?
  • En koyu renkler benimle olsun! Siyah saç her kadına yakışır mı?
  • Dudak içine dövme yaptırmak absürt mü?
  • En son hangi yeni diziyi bitirdiniz, şu aralar ne izliyorsunuz?
  • Evli biriyle görüşür müsünüz?
  • Çok mu dolusunuz?
  • Sizce sağlık nedir?
  • Her şeyi içine atan insanlar gerçekten güçlü müdür?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨