Geçen gün sneaksup mağazasından puma slipstream wns adlı ayakkabısını aldım ayakkabıya 1755 tl para yatırdım indirmdeydi şimdi ayakkabı kardeşime gitti o da barkottun okunmadığını söyledi ve dışardan baktığında sanki çakma gibi durduğunu söyledi ne yapacağım sizce orjinal mi ilk defa orj ayakkabı alıyorum bu arada
Puma , adidasın , nike ın, reebokun çin olan versiyonlarında barkod sitesine bağlamaz ama orjinal olmadığı anlamına da gelmez bu arada puma ve skeechers rahat ayakkabıdır tabanları ful ortopediktir. Ama skeechers en iyisidir rahatlıkta
Bu etiketi bizimkilerin yapması zor biraz, orijinal gibi duruyor 😀
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
bi tek turkiyede var heralde bu cakma satma magazalari falan. Bizim burada hele bi dene direkt polis enseler artik 5 sene mi yiyon ne kadar yiyorsan kfdjgkfdg
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Daha önce orj ayakkabı almadıgın belli zaten sneaks upın tum urunleri orijinal, çakma ürün satamaz internetten alıyorum ben
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ilk defa mağzasından aldım ama ayakkabı çakma gibi duruyor bilindik bi mağaza bende biliyorum ama barkotu bile okunmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ayakkabıda orijinallik istiyorsan paşa paşa gidip kendi mağazasından alacaksın. Barkodu okumadıysa sahte olma ihtimali yüksek
Ya kendi mağzası ucuz mu bu mağazalarda sezon sonu inditim oluyor
Çok basit anlaşılır ya tabanından ya da içindeki etiketi okutarak ama orjinal ayakkabı alıyorsanız orijinal mağazasından alın
Puma , adidasın , nike ın, reebokun çin olan versiyonlarında barkod sitesine bağlamaz ama orjinal olmadığı anlamına da gelmez bu arada puma ve skeechers rahat ayakkabıdır tabanları ful ortopediktir. Ama skeechers en iyisidir rahatlıkta
Bu etiketi bizimkilerin yapması zor biraz, orijinal gibi duruyor 😀
bi tek turkiyede var heralde bu cakma satma magazalari falan. Bizim burada hele bi dene direkt polis enseler artik 5 sene mi yiyon ne kadar yiyorsan kfdjgkfdg
Daha önce orj ayakkabı almadıgın belli zaten sneaks upın tum urunleri orijinal, çakma ürün satamaz internetten alıyorum ben
Evet ilk defa mağzasından aldım ama ayakkabı çakma gibi duruyor bilindik bi mağaza bende biliyorum ama barkotu bile okunmuyor
O onemli değil
Memlekette şu an paran olasada adam gibi ürün bulamıyorsun. Çakmaları kakalıyorlar, orjinal para alıyorlar.
Barkodu okumuyorsa mağazaya git, durumu anlat.
Ayakkabı yanımda değil ki nasıl gideceğim
Kardeşin gitsin herhangi bir şubesine
Nal gibi QR kod var orada, okut ve anla...
Ya arkadaşım okumadı düyorum ya hani
Ben okuttum, orijinal değil
Ya abi nasıl okuttun okumuyor ki
Başka alakasız bir yere yöneltiyorsa çakmadır zaten :)
Puma giyenin kendisine saygısı yoktur
Niye
Kalitesizde ondan hadi nike neyse ama puma cidden sıkıntı adidas hele binbeter
Ya banada bi arkadaş puma çok rahat alacaksan onu al dedi
ua en rahatı belki salomon
Qr okumuyorsa çakmadır
Gidin mağazasına sorun
Gidemem zaten orjinal değilsedr söyleyeceklerini düşünmüyorum
O zaman firmaya yazın puma türkiye ye, nasıl anlarız diyin
Değil
Orjinal mi