Air force 1 mi ayakkabı? Öyle ise biraz daha görsel yükleyin, bende orijinal var karşılaştırma yaparım. İpinden bile belli olur, derisi ve kalitesi kendini belli eder.
0
26 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen o ayakkabı, baya kaliteli gerçekten ama emin olmak istiyorum, görseli nasıl ekleyebilirim
Alt tabanı, içini ve iplerini çekin. İpi air forcelerin böyle örme gibi oluyor. Ön taraftaki tırtıkların altı dikiş oluyor. Yapıştırma ise asla orijinal değildir. Hızlı resime yükleyin çekip, linki güncellemeden ya da buradan atın. Nereden aldınız?
Baktım şimdi, orijinal. Benimkinden farkı yok, iç etiketini okutursanız zaten direkt Nike açılır. Dikişlerinden ve kesiminden, iplerinden belli olduğu. Standart bir af1 bu, ağırlık olarak da diğer ayakkabılara göre daha ağır olur. Air serisi içinde en ağırları diyebilirim bende 3 serisi de var. Anlarsınız ağırlığından bile
Aynen ayakkabı çok kaliteli ve rahat ben bu ayakkabıları sporindirimcom'dan alıyorum tavsiye ederim Instagramda, bir çok çeşit mevcut daha öncede alışveriş yaptım ayakkabıların orijinal olduğu söyleniyor yurtdışından gemiyle geliyormuş ben bunu 450 tlye aldım
Bazen çok kaliteli imitasyon da yapılabiliyor, normalde 1000 küsür olması lazım çok ucuz almışsınız 450₺ ise.. eğer çok kaliteli imitasyon ise zaten çok da bi farkı yoktur orijinal olanından sağlığınızı etkilemez. Ben İnstagram vb yerlerden almayı tercih etmiyorum. İçindeki barkodu okutun, nike açılacak mı bakalım.
Evet onlarda varmış bir yerde okudum, ben de düşünmüyorum olumsuz etkileyeceğini çünkü çok kaliteli duruyor geçenlerde mağazada court vision modelini denedim pek bi fark yok gibi kalite olarak barkodu okuttum şimdi DA8481100 bu kod çıkıyor ama kutudakini okutunca Nike açılıyor
400₺ zaten ayakkabı yok, geçen bambiden düz bi ayakkabıyı 500₺ye aldı arkadaşım. Bu kalitede orijinal olmasa bile uygun yani. Güzel günlerde kullanın. Ben alalı çok oldu, liseye giderken almıştım ben 7 sene oldu, hala duruyor taş gibi anlaşılır kalitesinden.
Bence orijinal, o fiyatlara olması bana değil mi yoksa çok kaliteli ve iyi bi imitasyon mu? Sorununu düşündürdü. 400₺ çünkü 40$ bile değil. Yurtdışında da 40$ a satılmıyor. 2015 senesinde ben Avrupa ülkesinde kendi air forcelerimş 100€ görmüştüm. Türkiye’de de o dönem 350₺ miydi neydi. Bu nedenle orijinal değildir dedim ama görsem kesin orijinal derdim ve nitekim dedim de
Evet çok haklısınız, internette 100€ olarak gözüküyor vergisiz felan düşünsek imkanı yok gibi bu fiyatların ama bugün Nike'ın resmi sitesinde indirim oldu anlık olarak 450 TL ye air Force 1 sattılar yurtdışından geldiği için kargo çıkıyordu birazda, ama resmi sitede bu fiyatı görünce olabilir bu fiyatlara diye düşündüm
Ben de gördüm onu ama 1000 küsürden düşmüş, o başka bir durumla alakalı olabilir. Bana sadece bu fiyat mantıklı gelmedi çünkü yurt dışında da fiyatlar o aralıkta değil. Alan kişi de Türk parası ile değil döviz ile alıyor belki stok nedeni ile uygun veriyordur bilemem ama mantıksız geldi fiyatı. Yoksa ben beğendim ayakkabınızı, orijinalden hiç farkı yok. Anlaşılmıyor yani. Kaliteli güzel
Lv8 Di galiba kaçtan düştüğünü bilmiyorumda bir kaç model düşmüş baya, evet fiyat pek mantıklı değil çok aşırı uygun inşallah orijinaldir orijinal gibi giyerim artık aynısı gibiymiş zaten :), Air max 270 almıştım geçen senelerde bu siteden yine, 370₺ ydi orijinali 1000 ₺ydi ilkinde çaldırdım çok aşırı kaliteliydi sonra bir daha aldım onun da arkası patladı belli bi zaman sonra, mağazada orijinaliyle karşılaştırıldığında bir fark yoktu yine, orijinallerin de arkası patlıyormuş
Evet onlarda varmış arkadaşımın da öyle oldu. Salonda giymek gerekiyor günlük kullanım için çok uygun değil aslında onlar. Bende düz air max var, kışın kullanmak için deri almıştım çamurda dağda bayırda giyiyorum taş gibi olmadı bi şey. Nike güzel ve kaliteli yapıyor. Keza Adidas da öyle, özellikle süperstar asla bir şey olmuyor.
Evet dediğiniz gibi sanırım günlük kullanım için değil ben bir de sürekli arkasına basıyordum hoşuma gidiyordu 😅, inşallah benimki de öyle olur, süperstar ile arasında kararsız kaldım ama bunu tercih ettim siz olsanız hangisini alırdınız
Bende süperstar da var bundan da var. İksii de aynı, marka Farklı bence sadece. Adidas klasik bir şey giydiğim zaman da kullanabildiğim bi ayakkabı bu nedenle süperstarı daha çok kullanıyordum. Sonra eskiyince stan smith aldım. Katlanma izi olmuyor diye süperstarı tercih ederdim ben. Ama tarzlar ve zevkler farklılaşır tabii
Siz çok iyi denk geldiniz gerçekten sorum olursa kesinlikle yazarım tekrardan :), olmazsa bir de siyah süperstar alıyım ordan siyah renk nasıl olur bilmiyorum ama, tavsiye edeceğiniz başka modeller varsa bilmek isterim
Siyah arkadaşımda vardı, çok güzel. Ben de bez desenli siyah var süperstar ben de memnunum. Nike air içinde benim en rahat bulduğum, en beğendiğim air huarache, skechers vs air Foam olmasına rağmen kıyaslanamaz. Kesinlikle çok rahat bir ayakkabı, şu an satılıyor mu bilmiyorum ama almayı düşünüyorum bir çift daha. Bende biraz ayakkabı takıntısı vardı, çoğu modeli almışımdır. En rahat ve bana göre kullanışlı olan nike huarache. Denemenizi tavsiye ederim. Sorunuz olursa ya da danışmak istediğiniz başka bir şey bu gönderi altına yazın ben mutlaka geri dönüş yaparım.
Bu beyaz olunca bir de siyah almam iyi olacak, inşallah dediğiniz modelleri de denerim en kısa sürede, çok teşekkür ederim çok vakit ayırdınız, yardımcı oldunuz herkes uğraşmaz bu kadar, görüşmek üzere kendinize iyi bakın :)