Alışveriş & Hediyeler Orijinal ayakkabı nasıl anlaşılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor merhaba dolaptan orijinal adidas superstar aldım fakat ürün böyle orijinal olup olmadığını nasıl anlarım? Bu ürün sizce orijinal mi? Orijinal ayakkabı nasıl anlaşılır? Cevapla Ayakkabı Soruları Orijinal Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SeyidPak Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Markalar ürünlerini genelde Asya'da üretiyor. Daha ucuz üretim alanı olduğu için. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eski model superstar'lar 700+lerde cimri'de, muhtemelen orijinaldir sizdeki. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya emin olamadım plastik kokuyor normal mi? barkodlar beni adidasın sitesni yönlendiriyor bir de tabanı böyle çıkıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adidasin siteden bakılır aslında araştırsanız.Bence orijinal gibi.Plastik kokması doğal. Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl o barkodu adidas sitesine barkod kısmına göster söyle sana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kısım nerede acaba sayfada bulamadım Yorumla Highline +1 yıl ürün sorgulama kısmında Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl QR kodunu okut bakalım ne çıkacak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Orijinal superstar satan sitelere yönlendiriyorq Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaça aldın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 500 dü 450 ye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O paraya orjinal süperstar var mı mağazada Yorumla Soran +1 yıl “İthal” yurt dışında bu ayakkabılar yüz dolar anca vardır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İthal diye satılan hiçbi mal ithal değil bilgin olsun hepsi İstanbul üretim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Markalar ürünlerini genelde Asya'da üretiyor. Daha ucuz üretim alanı olduğu için.
Eski model superstar'lar 700+lerde cimri'de, muhtemelen orijinaldir sizdeki.
Ya emin olamadım plastik kokuyor normal mi? barkodlar beni adidasın sitesni yönlendiriyor bir de tabanı böyle çıkıyor
Adidasin siteden bakılır aslında araştırsanız.
Bence orijinal gibi.
Plastik kokması doğal.
o barkodu adidas sitesine barkod kısmına göster söyle sana
O kısım nerede acaba sayfada bulamadım
ürün sorgulama kısmında
QR kodunu okut bakalım ne çıkacak
Orijinal superstar satan sitelere yönlendiriyorq
Orjinal değil ithal ürünlere aldanmayın
Bana orjinal gibi geldi
detay resım atarmısın
36 numara mı
Kaç para