Otomobil alırken çoğumuzun ilk tercih elbette bütçemiz içerisinde olması. Peki kriterleriniz nelerdir? Olmazsa olmalarınız nedir? Kazasız sürüşler dilerim, trafik kurallarına uyalım.

Otomobil alırken çoğumuzun ilk tercih elbette bütçemiz içerisinde olması. Peki kriterleriniz nelerdir? Olmazsa olmalarınız nedir? Kazasız sürüşler dilerim, trafik kurallarına uyalım.
Boxer motor olmayacak, inline veya V tip ideal. 5600-7000 arası xrpm şart. 1.6, 2.0, 2.5 şart, manuel, 4-5 ileri, orjinal olmasına önem gösteririm, boyadan sıkıntı yok.
GÜVENLİK / YOL TUTUŞ / YALITIM+KONFOR / İÇ HACİM+DONANIM / YAKIT+GÜÇ+HIZ / KRONİK SORUNLAR+MALİYET
Benim sıralamam tamamen bu şekilde oluşuyor. Bu seçeneklerde en optimal olanı puanlayarak alıyorum ya da çevreme araç aldırıyorum. Kendim de aracımı bu şekilde aldım ve aldırdığım insanlardan da bir şikayet duymadım. Tipi, duruşu vs önemli değil. Değişenmiş, boyaymış takmıyorum. Şase, podye, direkler ve tavan direği sağlam olduğu sürece tavan sacının değişmesinin bile önemi yok benim için. Düşük km+yüksek yıl+donanımsız bir araba yerine tam tersine yönelen insanım. Boşline ve isteklerimi sunmayan araçları tercih etmiyorum. Zaten bütçeye göre en baba 3-4 yıl 30-40k km fark edecek bir şeyde diğer türlü almaya gerek yok.
Kesinlikle güzel bir yorum. Ben de aracımı bu kriterlere göre aldım. Ama aracım tamamen elektrikli ve bahçeli evimde garajın üzeri güneş enerjileri ile elektrik üretiyorum. Bu yüzden bu gider bedavaya gelmiş oluyor.
Aaaa ileride benim hayalim hayırlı olsun bu arada Allah kaza bela vermesin. Hangi modeli aldınız. Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Eic için teşekkür ederim.
Rica ederim. Volvo xc 40 recharge. Xc 90 hybrid var eşime verdim onu.
Kesinlikle kafa dengiyiz seninle. Bende ileride nasip olursa Volvo tercihimi kullanmak istiyorum ama büyük ihtimal V60 CrossCountry ve XC90 şeklinde yapacağım.
V90 CC kullandım bir dönem. Aslında xc serilerinden (xc 90 hariç) fark yok stabilize yolda. Xc 40 güzel araç fakat 120 ve üzerinde içeri biraz ses alıyor. Süspansiyon biraz sert.
Ses yalıtım yapılarak halledilebilir o konu kolay olur volvo için. Benim için şu an ulaşabilmek önemli. :)
Türkiyede olsam ben de zorlanırım. TR de çok pahalı her şey.
Maalesef öyle. Tam topladım diyiyorum olmuyor x2 oluyor. x2 toplasam x4 olması gereken x8 oluyor. Hızına yetişemiyoruz.
Umarım ulaşırsın amacına
Nasip meselesi umarım sizlerin daha iyileri olur.
Cümlemizin, kazasız belasız. Amin🙏✡️
Manuel vites olmasi
Kesinlikle
Cevap
3Cevap
parasıdır sadece
Öncelikle güvenlik
Otomatik vites olması 😂 ve bütçeme uygun olması
Neden otomatik vites?
Güvenlik, konfor, sağlamlık
Rengi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?