Arkadaşlar bu iki araç hakkında detaylı bilgisi olan ya da kullananlar varmı?
ikisininde dizeli
ikisininde dizeli
mercedes A 180
Volvo V 40
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
her 2 sininde kendine göre iddialı olduğu kısımlar vardır dolayısıyla önce arabadan ne beklediğiniz önemli (konfor, güvenlik ya da sportifllik gibi) daha sonrasında da servis imkanlarını değerlendirmenizi öneririm.
yani ikiside zaten konfor güvenlik vs yeterince karslıyor onlar bir gercek. servis imkanlarıda mercedes biras daha yaygındır volvodan
yazdıklarınızı okudum zoaman ve volvonun guevnligi merceddesin de konfor ve sprtifligini kastettinizde. mercedesinde guvenliginin asagı kalacagını sanmıyorum.
ama sizin yoruma göre benim karar kıldıgım iki arabadan bahsettigim sonuc cıkıor saglamlıkta volvo sportif konfor vs de mercedes.
Bn volvo sahibiyim mercedes kdr olmsda guzel tawsiye edrrim yani
mercedes kadar olmasada derken yani mercedes tercih ederdiniz? evet kesinlikle cok güzel cok saglam bir araba volvo
Yani hiz yol alimi felan mercedesi tutmyo
volvo saglam bir arac yakitida normal biraz180 bakarak
Ama bn olsam mercedes alirim
tesekkürler
Cevap
5Cevap
Mercedes'ten şaşmayacaksın alman arabalarının lideri gerçi yenileri artık pek bir gözde olmasada sana tavsiyem a180 olacaktır.
e55 AMG sahibiyim.
benimde tercihim mercedes olacak ama A 180 dizelinde otomatik yok, volvoda ise otomatik var otomatik olsun die düşünüyorum. 180 AMG lerin bir kısmında dize otomatik var sanırm ama fiyat farkı cok fazla bu seferde
alabiliyorsan eğer A200
a 200 de zorlayabilirim. ama ona cok bakmadım donanım farkı felan cok yok sanırım, a 200 lerin dizelinde otomatik varmı?
olması lazım mercedes diesel araclarına otomatik koymaya basladı galiba
Tabi ki merco :D
benim de niyetim mercedesten yana ;)
Bende istiyomda mangır ce ehliyet gerek hala girmedim sınava :D
yaşın kurtarıyorsa bir an önce al ehliyetini çünkü gittikce zorlasacak.. Allahım sanada nasip eder inşaallah ;)
19 um 20 olcam nerdeyse😄 kısmetse yaza süşünüyom ehliyeti bakalım. İnş olur:) teşekkürler
inşaallah alırsın yaza.. imkanın oldugunda degerlendir yoksa hep yeni kurallar yen sartlar felan zorlasacak
Doğru haklısın :)
;) ;)
Volvo V 40
Neden Volvo peki?
mercedes A 180
benim de niyetim mercedesten yana ;)
mercedes A180
mercedes A 180
mercedes
mercedes A 180
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar