bunu bir arkadaş sordu. bende onun yerine soruyorum. sizce:
Volkswagen Passat mı?
Volvo S60 mı?
Volkswagen Passat mı?
Volvo S60 mı?
VW Passat
Volvo S60
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Masraflı, ağır ve su gibi yakıt içen arabalar bunlar.. Volvo'nun bir parçasını bulabilmen zor, VW'nin işçiliği ve parça fiyatı pahalı. Mesela, alt tarafı bir vantilatör kayışı değiştirmek için, ön tampon, on panel, farlar vs. sökülmesi gerekir.
Benzinli ve manuel bir Ford Focus veya Renault Clio'nun basitliği ve zevki varken, gereksiz arabalar bunlar..
volvo s60
volswagen yetkili servis , 2.el olarak daha çok tutalan bir marka bana sorarsan...estetik açısından da passat derim ama volvo s60da makam arabası gibi arabadır ama volswagen ayrı bana göre...en azından piyasada tutulan arabalardan.
volvoyu bılmem ama passat babamda vardı guzel bı araba benım arbalar hakkında pek bı bılgım yok ama passat guzeldır
Cevap
19Cevap
yeni passatlar gerçekten çok güzel S60 biraz kütük model bence tamam eyvallah çelik kasa ama makan aracı gibi duruyor passatın yeni modeli çok estetik bence
ikinci el bakım onarım yedek parça servis önemliyse yani belli bir düzey var ise gelirinizde passat bunların hiç bir önemi yoksa volvo s 60
volvo kesinlikle.. estetik görünüm olarak üzerinde çok çalışılmamasına ramen sert erkeksi bi duruşu var.. net bi araba..en önemlisi sağlam araba..
tabiki volvoo
passat volvoya segment olacak araç değildir.
Volvo kalitesi daha üstün bence ama 2. elde bitiyor volvo
volvo sağlam ve konforlu arac ama servis pek yaygın degil olaki satmaya kaksanız passata göre daha çok değer kaybeder
Volvo tercih edilir en azından bir ruhu var
Passat " ne alacağımı bilemedim gittim bunu aldım" kafasındaki üst düzey memur arabası
son kasalarını sorarsan s60 güzel ama 2012 makkajlı vw passat gelecek ,o daha güzel
Arkadaşında o kadar para varmı birde türk insanı fakir asgari ücret açlık sınırının altında diye inliyorsunuz
Passat bilinen bir araba. s60 yakıtı passata göre yüksek diye biliyorum. Piyasada em çok tutulan araç Passat.
Volvo. Motoruda sağlamdır.
volvo tabiki sorulurmu
Volvo gibi araban varsa asvaltta korkma
Volvo tabi ki.
VW Passat
Volvo S60 <3 favorim
volvo s60
volvo ezer gecer ya
A diyorum
volvo s60
s60
Volvo S60