+1 yılSenin aldığın hediye sevgilin için hiç bir anlam ifade etmiyorsa bu şekilde geçiştirmiş olabilir. Senden ayağı için bir hediye beklemiyordu belkide o yüzden böyle bir şey yapmış olabilir mi? Sevgili senin sevgilin sonuçta, ne kadar tanıyorsunuz bir birinizi bilmiyorum fakat senin bu şekilde 1300 TL ayakkabı aldım o bana böyle şeyler almış gibi bir düşünce içine girdiysen bence sen paraya düşkün birisin ve evlilik düşünülecek bir kadın değilsin 👍
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim ne alabilirim başka ilk doğum günü hediyesi olarak Allah Allah acayipsiniz
- +1 yıl
Sevgilini tanıyamadın mı?
Ben nerden bileyim neyi sever veya sevmez? Belkide aldığın ayakkabı hiç hoşuma gitmedi ve ihtiyacı yoktu sen ayakkabıyı sevdin ve pahalı diye sevmek zorunda mı? Bana laf yetiştirmek yerine sevgilim dediğin adamı tanı öğren 👍
Soran+1 yılAyakkabıdan hoşlanacağını düşündüm çünkü ayakkabı takıntısı var ve çoğu kişiye danısarak aldım beğenmeseydi giymezdi demek istediğim o değil
- +1 yıl
Nedir tam olarak demek istediğin şey?
Soran+1 yılBak özensiz ve basit buldum bu kadar netten almış kopyala yapıştır yapar gibi ben doğum gününe iki ay kala mağaza mağaza dolaştım akıllı saat alacaktım kaba buldum onun zevklerine uyacak bişeyler almak istedim ayakkabı olsun parfüm olsun giyim vs araştırdım giydiği ayakkabı nosuna boxerına kadar söylemesi ayıp baktım nelerden hoşlanır eder öyle alayım dedim sevmediğim tarz kolye görünce beynimden vuruldum resmen
- +1 yıl
Önce 1300 TL ayakkabı aldım o ucuz şeyler almış dedin şimdi özensiz şeyler diyorsun birde tutmuş sevgilim diyorsun. Bu ne biçim bir çelişki? Sana değer vermiyor o zaman ne diye sevgilim diyorsun?
En İyi Cevaplar
+1 yılBu konularda beklenti içine girerek davranırsanız beklediğiniz hiçbir zaman alamazsaniz.1300₺ ayakkabı almışsınız fazlasını bekleyerek. bu yüzden onun aldığı hediye sizi tatmin etmemiş.. kimseye karşı beklentiniz olmazsa sorun olmaz mutlu olursunuz. ayrica hediyeleri zevk olarak iyi değilmiş umarım telafi eder. gecmis olsun. yeni yaşınızda sağlık getirsin🍀
00 Yorumla
+1 yılValla 1300 tl ye ayakkabı aldım demişsin de dışarıda iki yemek yesen o parayı ödersin zaten eğer hesapları o ödüyorsa sen ona borçlu çıkarsın…
Ki düşünmüş işte özenmiş hediye almış fiyatına takılacağını düşünmemiş demek ki. Bence abartıyorsun01 Yorumla
Soran+1 yılYa sanırım üslup yanlış oldu fiyat değil mesele komik ve özensiz buldum bir bütün bişey alsa okey öyle deme ayakkabı çok ta güzel rahat babam ayakkabı aldı 500 küsür
Bende böyle minnoş şeyleri seviyorum. Eski erkek arkadaşım pahalı hediyeler alıp hiç minnoş şeyler almazdı, ruhunda romantizm yoktu ki. O yüzden asla samimi gelmiyordu. Sevgi harcanan para ile gösterilmez ki.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bence de cimri
02 Yorumla
Soran+1 yılCimriliği geçtim insan biraz özenir ya
- +1 yıl
Bence de geçiştirmiş gibi
Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı. Asıl sorun ne biliyor musun?
Hediyenin ucuz veya pahalı olması veya özenli veya özensiz seçilmiş bir hediye olması değil.
Asıl sorun sevgilinin seni iyi tanımıyor olması senin nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadığınız bilmiyor olmasından kaynaklanıyor.
Seni gerçek manada iyi tanıyor olsaydı seni nasıl bir hediye mutlu eder veyahut nasıl bir hediye mutsuz eder biliyor olması gerekirdi.20 Yorumla
u +1 yılNe güzel düşünmüş almış adam daha ne istiyorsun. Bu sefer hiç düşünmese unutsa o zaman onu dert edecektin. Benim için sevdiğim insan ne alirsa alsın hoşuma gider asla bir şikayetim olmazdı şahsen benim bu durumdan falan. Sevdiğim insan ne alırsa alsın onu asla beğenmemezlik falan yapmam düşünmüş almış sonu ayıp olur.
31 Yorumlaİşin maddiyatıma baktığınız sürece mutlu olmayacağınızı unutmayın. Ya gerçekten samimi söylüyorum bilekliğimi sabitlemem icin verdiği ince bir ipi üç yıl boyunca saklayan bir insandım doğum günümde çok masraf yaptı ama hiçbirine gerçekten gerek yok düşünüp güzel bir söz söylemesi bile yetiyor böyle olursak her daim kazanacağımızı biliyorum.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılHediyenin ucuzu pahalısı mı olur sizde cidden yuh size
Sizi düşünüp alması önemli fiyatı değil
Ayrıca bu ekonomide her şey pahalı çıkıpta aldığınız spor ayakkabıyla övünmek yanlış bence29 Yorumla
Soran+1 yılYa böyle parça parça küçük şeyler alacağına bütün düzgün birsey alsa daha iyi olmaz mıydı komik geldi bna sadece basit misal ekonomi diyosun benim maddi durumum ona göre daha aşagıda o da benimki gibi bir ayakkabı alabilirdi
- +1 yıl
Neden sadece maddi düşünüyorsunuz onu anlamadım
Aldığı hediyeler bence çok hoş ben olsam beğenirdim
Düşünüp alması bana göre önemli olan - +1 yıl
Sizin ilişkiniz sırf maddiyat üzerine mi kurulu
Soran+1 yılHayır verilen değer üzerine 👌🏻nelerden hoşlanıp hoşlanmadığımı bilmesi lazım böyle tarz kolyeler takmıyorum naif sıradan hatta kolye takmıyorum işlevsel birsey alsa fiyatamı takılırım sence çorap almış üstüne ikinizin fotosu trajik komedi soranlara demeye utanırım
Soran+1 yılÇevredeki insanları bilirsin az çok benim ne zamandır hediye düşündüğümü ne kadar titizlendiğimi bilirler bunları göstersem dillerinden kurtulamam
- +1 yıl
Çorap biraz cringe kalmış o doğru ama ben kolye ve peluş tavşan da bir sıkıntı görmedim bence tatlı
O kadar sevgilisi olmanıza rağmen sizi tanıyamaması garip ayrıca - +1 yıl
Aman sizde milletin dediğine ne bakıyorsunuz
Sevgilinizle açık açık konuşun o zaman ne diyeyim
Ama sizi paragöz maddiyatçı biri sanabilir
Soran+1 yılİşte o an görünce yüz ifadem düştü çaktırmamaya çalıştım o kdr ama işte
- +1 yıl
Anlamıştır belkide bilemiyorum artık
+1 yılHatun boş ver hediyeyi boş ver aldığı şeyleri kalbin ona dair ne söylüyor kalbinde ona dair sevgi var mı ısınma var mı yoksa soğuma mı var Ona bak sen hediye küçük olur büyük olur Erken gelir geç alınır bunlar gereksiz şeyler Sen kalbine bak
00 Yorumla
+1 yılBence cimri ve zevksiz gibi geldi ne yalan söyleyeyim simdi maddi durumu iyi diyorsun mesela ama tamam diyelim çocuk ruhlu bir karaktersin sen ona uygun daha iyi bir şeyler alınabilirdi ya da seni tanımıyor mu da böyle şeyler aldı neyse önemli olan senin görüşün sen peki aldiklarindan memnun musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır değilim tabiki o kolye ne ya ince zincirli naif en nefret ettiğim hiç sevmem o çorap zaten işin en komik kısmı
+1 yılHediyenin basit ve ucuz olması değilde kullanışlı olması gerekli, altın alacaksanda kuyumcudan alırsın pazardan değil çoraba niye fotoğraf bastırır ki bir insan
05 Yorumla
Soran+1 yılİşte istediğim cevap o kolyenin naif ve ince zincirli olması beni bitirdi nefret ederim
- +1 yıl
Arkadaşın sorunları var galiba
- +1 yıl
Bi sorsaydın
Soran+1 yılYa ne diyeyim ki eşek değil ya anlar
- +1 yıl
Anlasa yapar mıydı demek ki eşşek
+1 yılAy çok tatlılar. Cimrilikle ne alakası var o anki gücü ona yetmiş olabilir bide o açıdan düşün. Hem pahalı hediyeler almaya ne gerek var ki. Düşünmesi alması unutmaması bile çok güzel
02 Yorumla
Soran+1 yılDurumu yerinde sadece aynı şekilde beklerdim hediyeyi basit geldi bana
- +1 yıl
Bence basit değil çok güzeller
Bana onu almasa da olur inanki samimi söylüyorum. Bana sadık olsun beni sevsin beni anlasın yeter.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne yazık ki her kadın böyle düşünmüyor.
Soran+1 yıl@samimiinsan ben verdiğim değeri görmek istedim sadece suç mu? Kolaya kaçmış ne dersen de ben üç dört ay kafa patlattım ne alsam ne alsam diye mağaza mağaza gezdim akıllı saat alacaktım kaba buldum fiyatı hiç umrum olmadı sadece özensiz değersiz geldi bana neyse ya bosversene
Sevdiğim adam yanımda olsun doğum günüymüş hediyeymiş bilmem ne beklentisi içinde olmam onun varlığı yeter mutlu olmama 😌🫶🏻 çok severim hep severim çünkü balık burcuyum ben 😂
13 YorumlaKız arkadaşımla aramda bu şekilde pahalı/ucuz hediye ilişkisi olmasını istemezdim
23 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏
Soran+1 yıl@Özgürruhlu-x aslında mevzu para ucuz Pahalı da değil yanlış üslup doğru sözün celladı oldu seçtiği hediyeler komik basit
- +1 yıl
Ben size yapmadım yorum onun yorumu bakış açısı doğru olduğu için alkış emoji kullandim sizin bakış açınız saygı duyarım size buda benim bakış açım. sunu da eklim birde hiç hediye alamayan nice genç kızlar var önemli olan basitliği değildir düşünerek almasıdır kiymeti burdadir fiyatında değil bazı erkekler nasıl bir hediye alması gerektiğini bilmezler bunuda aklinda tut olur mu pahalı hediye alması seni değerli yapmaz aranizdaki aşk sevgi varsa değerli olur bilmem anlatabildimmi
1300 tl lik spor ayakkabi da ayakkabi piyasasina bakarsan cimrilik :) dün 8999 tl ye aldim ben 😒
01 Yorumla
Soran+1 yılBosversene iyi ki almamışım gidip on binlik akıllı saat alacaktım taksitle onun hoşuna gitmez diye yapısı almadım burdaki mesele para değil ben ince düşünürüm ne sever sevmez diye tabikide 1300 bişey değil ama o ayakkabıyı beğenir diye düşündüm 3000 likte aldım elime çalışanlar o diğeri daha güzel dedikleri için aldım işte
Ayrıl o zaman çocuğa da iyilik etmiş olursun 🤦🏼♀️ insanın düşünmesi yeter bi kere mala mülke bu kadar değer vermeyin ya yazık gerçekten yazık bunlar mezara girmiyor seninle
00 Yorumla
+1 yılBana göre hediye küçük olmalı. Maddi gösterişlere girmemeli insan.
Sen sevgiyi maddiyatla tartabileceğini düşünüyorsan sana çok bile olmuş bu hediyeler.00 YorumlaDurumu iyiyse de gönlünden o kadar kopmuştur evlenince daha çok yapar merak etme şimdilik aranızda resmi bir şey olmadiği için ölü yatırım yapmak istemiyordur Erkek beyni böyle çalişir
00 Yorumla
+1 yılSeni düşünüp sana birşeyler alan sevgilinin hediyelerini buraya atıp küçümsemek bence kötü bir bakış açısı. Bir cimrilik göremiyorum sonuçta 1300 TL de çok bir para değil bu devirde
00 YorumlaBelki daha özenli olabilirdi ama düşünerek yapmış elindeki imkan o an o kadarmis veya pek amlamadigi için böyle yapmıştır bence çok ucuza kaçmamış hayat zaten pahalı benim doğum günümde sevgilimle lahmacun yemeye gidiyoruz hediye niyetine hediye gereksiz kullanmayacağım şeyler olabilir çünkü
00 Yorumla
+1 yıl1300 tl ye spor ayakkabı bulduysan helal olsun. 😅
Ben hediyenin fiyatına bakmıyorum. Bana çok ince düşünmüş geldi. Bakış açınızı değiştirin.
00 YorumlaÇok çocuksu şeyler almış, ya senin zevkin öyle ya da hiç düşünmeden parça parça almış. Beni tanıyamamış diye üzülürdüm, maddiyatına değil.
10 YorumlaHediyeler illaki karşılıklı olacaksa, pahalı-ucuz olayı varsa bu ticaret olur artık. Mırın kırın etme.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDürüst olmak gerekirse senin harcadığın paraya eş değer bir şey alması daha yerinde olurmuş. Ben burada ne alacağını bilememiş birazda ucuz kapatıyim kafasına girmiş birini görüyorum. Yine de günahını almak istemem.
00 Yorumla
+1 yılHediye işini becerememiş olabilir de sadece bundan cimri olup olmadığı çıkartılamaz. Hesap öderken tutumu söylemlerinden vs anlaşılabilir.
00 Yorumla
+1 yılHediyenin parasına değil maneviyatına bakılmalı. Kötü bir hediye almamış gayet güzel ve tatlı duruyor.
00 YorumlaŞu saçma tavşan ve çorap neyin nesi.. kolyede muhtemel altın bile değil boş bir hediye
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet 👍 👏
ne olsun istiyorsun araba evmi alsın. neden şu ilşikilede paraya bu kadar değer veriyorsunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yılYooo asla? Sadece benim gibi nelerden hoşlandığını araştırarak almasını isterdim
Aldığı kolye gayet güzel ve pahalı biseye benziyor senin bekletin yüksek sanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılPahalı olduğunu nasıl anladın peki?
Soran+1 yılHayır ben naif zinciri ip incecik kolyeden nefret ederim ve kolye takmıyorum
Soran+1 yılYorumlarda altın diyenler var nerden anlarım öyle olduğunu
Bunu düşünüyorsan gerçekten sevmiyorsundur. Seven insan o hediyelere sarılır yatar. Anlatabiliyor muyum?
00 Yorumla
+1 yılYani Dilan Polat ın uçak hediyesiyle kıyasladıysan, bunlar sana basit gelmiş olabilir. Ama bence önemli olan düşünmüş olması.
00 Yorumla
+1 yılYani düşünce tarzın yanlış bence. Hediyyenin ne olduğunun bir önemi yok. Düşünmesi yeterli. Ayrıca kolyen çok güzel, zarif. Oyuncak çok tatlı.
00 Yorumla
+1 yılSaçma sapan seyler almis. Alakasiz, ozensiz. Aldiklari 300tl bile etmez.
05 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍👍👍👍
- +1 yıl
Yorumlar fazla iyimser geldi bana. Hatta polyannacilik diyebilirim. Boyle seyler alacagina işine yarayan bir sey almasini tercih ederim. Sen ne guzel hediye almissin bak. Tam benim kafadasin. Sacma sapan seyler almamissin. Bence bir sey deme ama birkac kez o sana hediye alsin. Sen alma
Soran+1 yılZaten özel günden özel güne alınacak belli oldu da yorumlar cidden iyimser saçma hediyeler gerçekten saçma sapan
- +1 yıl
Bazen şaşıyorum insanlarin düşünce tarzlarina. Diycek bir sey yok. Ben bile hayal kirikligina ugradim hediyeleri gorunce. Seni dusunemiyorum
Soran+1 yılİşteee annem de gördü ne kadar cimri falan dedi bende yalandan oyuncağa şu fiyat ona bu fiyat diyip geçiştirdim hediyeden anlamıyorlar falan diye ama cidden özensiz hediye şevkim kırıldı
+1 yılYazık ya hediye almış adam düşünmüş siz fiyatına göre sevgiye değer biciyorsunuz yazık
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa öyle deme çok basit şeyler
+1 yılBacım bu zamana kadar bir erkek bana çöp bile almadı yani bunu bulamayan var
10 YorumlaNe kadar yanlış düşünce kadınların hepsi maddiyata önem veriyor galiba
10 Yorumla
+1 yılBana sevgilim şu tavşanı alsa her gece o tavşanla yatarım aw
10 Yorumla
+1 yılÇocuksu şeyler almış , biraz zevksiz ya da bu konularda beceriksiz galiba
10 YorumlaYanlış düşünüyorsun, senin bir aakkabıya ayordığın zamandan daha çok zaman ayırmıştır bunlar için…
00 YorumlaDüşünmesi yeterli. bence sen hediyenin maliyetine bakıyorsun demek değerine değil...
00 Yorumla
+1 yılbaştan diyecektin 1300 liraya tekamül etsin alacagin diye
00 Yorumlaeee almasaydın maddi durumu seninki kadar iyi değil demek ki
00 Yorumla
+1 yılbence manevi tatlış hediyeler almıs spor ayakkabıdan daha iyi sen basite kaçmıssın
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Parasını bilmem de hiç düşünülmeden alınmış gibi hediyeler..
00 Yorumla
+1 yılCiddi misin KSBSJSHSHSSJSJS OLM SSJHSSHSJS 5 yasindaki cocuga alinir bunlar mk
00 YorumlaBasit gibi görünebilir ama unutmasından, hiç almamasından iyidir bence
00 Yorumla
+1 yılHediyeler hediyedir karşılık bekliyorsan sende ona önceden belirticeksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninki yine almış benim sevgilim bana hiçbir şey almıyor çikolatalardan başka. Ama benim için onun kalbi yeter. Hiç takılmam böyle şeylere.
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk onun doğum günüydü ilk ben almıştım o yüzden almıştır 😂
Cevap sahibi+1 yılBen de aldım ona kaç kere o bana bişi almadı. Abur cuburdan başks bişide getirmes🥺ama işte yinede şükürler olsun kalbi yeter diyorum.
+1 yılÇok tatlı bence. neden illaki pahalı şeyler bekliyorsunuz ki
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun güle güle kullanın inşallah hepsi güzel olmuş
00 Yorumla
+1 yılHediye durumunda neden bir karşılık beklersiniz ki şey muhabbeti çok saçma ben 1300 liralık ayakkabı aldım o basitçe aldı. e tamamda hediye dediğimiz olay maddi değerle ölçülmemeli ki öyle olsa zaten hediye denmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani basit ve ne bileyim tuhaf geldi , konu para değil seçtiği hediye
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben biraz yanlış girdim konuyu konu para değil seçtiği hediyeler 🙂😵💫😵💫😵💫
Cevap sahibi+1 yılPeluşun tüyleri bile yumuşak değil , değişik ya ne bileyim , hediye alması düşünmesi güzel tamam ama özenli bir hediye değil fikrimce
Ablam sen sevilmeyi istemiyorsun ki cuzdan istiyorsun kendine sponsor arıyorsun zaten şunları fiyatlarıyla bu siteye atacak hale geldiysen zerre sevmiyorsundur bırak başka birini bul
03 Yorumla
Soran+1 yılYanlış düşünüyorsun ben verdiğim değeri aynı şekilde istiyorum aylarca ona hediye düşündüm işlevsel hediye almak istedim en azından aynı şekilde hediye alsaydı cuk otururdu ben sanki çok mu Pahalı hediye aldım 1000 küsürlük ayakkabı aynı şekilde beklerdim
Soran+1 yılİstediğini düşün 😃 yerimde ol görürüz seni de
Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sen ve senin gibiler bunu bile haketmiyorsunuz umarım senden ayrılır
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen sevmiyorsun para yemek istiyorsun boşuna oyalama
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAkıl edememiştir. hem çok şirin şeyler almış bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların geneli tam da görseldeki şeylerden hoslanmiyor muydu?
00 YorumlaDiğerlerine bakma canım bildiğin ucuza kaçmış. Sen de bir daha ona pahalı hediyeler alma
01 Yorumla
Soran+1 yılBasit geldi işte bana canım sıkıldı
+1 yılErkek arkadaşım bana bunları alsa nikahı basrdim herlde
03 Yorumla
Soran+1 yılYok artık ciddi misin
- +1 yıl
Değerini bil çocuğun
- +1 yıl
Ayrıca aldığı şeyler cok romantik tatlı ince düşünmüş kolye alıp da geçebilirdi
+1 yılAyyy cok güzelmiş cidden neden cimrilerde olsun ki sizi düşünmüş her şey maddiyat mıdır ? Tavşan Çok tatlı
00 Yorumla
+1 yılNiye sevmedn hediyeyi
02 Yorumla
Soran+1 yılYa özensiz basit buldum bari peluş tavşan yerine büyük ayıcık alsaydı ve ondan ziyade kolye takmıyorum kullanabileceğim bişey alsaydı
- +1 yıl
Dogru diyorsun senin ne sevip sevmedini bilmeli bu bana da sinir bizucu gelirdi cnkü bende mesela takmiyorum ya 2 erkek vardir birisi sen söylesen dahi umursamaz digerine söylemene bile gerek kalmaz fark eder kendisi 2. Cok yol dünyada maalesef. Ya böyle sey bi erkek seni senden cok iyi taniyan ama sen anlatmadan harika bisi
+1 yılTavşan çorap ve kolye hmmm kolye altın mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılYok be altın kolye alan tavşan çorap niye alsın😃 bir arkadaş ta gümüş mü demişti sayıları olurmuş falan diye ne sayısı hiçbir şey yok üstünde
- +1 yıl
Aynen gümüşte 925 yazar altında da 585miydi neydi
- +1 yıl
İyi bak kız belki sayılar vardır. Kolye ucunda genelde de klipsin olduğu küçük parçada yazar farkedememiş olabilirsin
- +1 yıl
Bak kolyenin o klipsinin bağlı olduğu bi parça var genelde o altın ya da gümüş kolyelerde olur. Seninkinde de var oraya iyice bak
Soran+1 yılAltın olarak mı görüyor burdan cidden hiç rakam yok incecik zincir zaten dandik duruyo nasıl anlarım
- +1 yıl
Rakam yoksa altın değildir çelik falandır belki ama görememiş de olabilirsin bi kuyumcuya götürüp sorsana hemen söylüyorlar
- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat