ihtiyacı yok hayatım babamın desteğe :) laf sokarak bir şey geçmedi eline lakin en azından ben sahip olduğum en pahalı şeyi bile burada sorup bakın şu fiyata aldım demek lüks yaşıyorken üstelikte :)
Sen zaten hemen hemen ya her soruda ya da her yorumda baba parasıyla aldığın şeylerin reklamını yapıyorsun resmen. Benim hava atmak gibi bir niyetim olsaydı eğer gizliden sormaz, açıktan sorardım bu soruyu. Bu sorunun süper soru seçilmesi bile beni rahatsız etti yani o kadar hava atma derdinde değilim. Senin eğitimsiz ve büyük boşlukta olup bu sitede reklam yapmaya çalıştığını her denk geldiğim soruda ve yorumda gördüm. Herkesle vıcik vıcık bi insansin. Ayrica benim babam lüks bir hayat sunmuş olsa bile senin yaptığını yapmaya utanırım sanalda. He bir de her yorumda g*tumde g*tüm diyen tam bir mahalle kızı 😂neyse sorumdan uzaklas muhatabım bile değilsin. Bu sitede herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor.
sen burdaki beğenmeyen dingillere bakma 100 tl ayakkabı alsaydın diyor birde adam :D 100 tlye ayakkabı varsa ben taksim meydanında şeyimi acıcam sigaram bile olmuş 52 tl sahte ayakkabıdan bir b*k olmaz ayağa zarar verir güle güle kullan
0
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
kıskançlıktan başka bir şey değil paraları yok fakirlerin iban yollayın 10 dolar yolliyim size fakirler zxczxc
🤣 geçen gümrükte channel ve Gucci gibi markalar yakalamışlardı. 3000 ile 5000 arası yazmışlardı. Kimse almaz diye satın almadım. Ulan demekki 10 bine okuturduk en az. Para var ama fırsat kollayıp 2000 lik adidası 540 TL'ye kapatan adamım ben. 🤣 Orijinal mağazadan Aldığım ayakkabıyı fiyata inanmayıp inceliyor Fas fakirler🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Valla güzel ayakkabı yakışmış bide pijamanın altına hoş olmuş
😂teşekkürler kızlar saldırdı bu kızlar niye böyle yaa😂o başlığı da 6 bin diye ben atmadım admin değiştirmiş
Bayanların en büyük düşmanı gene bayanlardır 😀😀bazen yazdığın kelimeler değişiliyor gerçekten zaten Adidas olmuş 2 3 bin
Aynen var ya
Çekememezlik oluyor bu ayakkabı daha sağlam Adidas’a göre Adidas çabuk yıpranıyor eskiyor
Bende bu tarz kaba ayakkabıları severim ama bunu beğenemedim, hayırlı olsun
iyi güle güle kullan ama paranı giyimde de kullan mesela o altında ki leoparlı şey ne ya
Ev giyimim canım öylesine üstüme geçirdiğim birsey baba parasi yiyen ev kızı.. Sen de sabahtan akşama sitede yatıp kalkacağına babana destek çık 😂
ihtiyacı yok hayatım babamın desteğe :) laf sokarak bir şey geçmedi eline lakin en azından ben sahip olduğum en pahalı şeyi bile burada sorup bakın şu fiyata aldım demek lüks yaşıyorken üstelikte :)
*demem sormam da
Sen zaten hemen hemen ya her soruda ya da her yorumda baba parasıyla aldığın şeylerin reklamını yapıyorsun resmen. Benim hava atmak gibi bir niyetim olsaydı eğer gizliden sormaz, açıktan sorardım bu soruyu. Bu sorunun süper soru seçilmesi bile beni rahatsız etti yani o kadar hava atma derdinde değilim. Senin eğitimsiz ve büyük boşlukta olup bu sitede reklam yapmaya çalıştığını her denk geldiğim soruda ve yorumda gördüm. Herkesle vıcik vıcık bi insansin. Ayrica benim babam lüks bir hayat sunmuş olsa bile senin yaptığını yapmaya utanırım sanalda. He bir de her yorumda g*tumde g*tüm diyen tam bir mahalle kızı 😂neyse sorumdan uzaklas muhatabım bile değilsin. Bu sitede herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor.
nasıl bir kin biriktirdiysen artık içine 😂 tamam en mükemmel sensin 6 binlik ayakkabı alabilen kadın
Yok sana kin birikterecek kadar bile önemsemiyorum😂soruma gelmişken diyeyim dedim bir de bilmiş bilmiş kıyafetime yorum yapmış neyse hadi ikile
Bence çok güzel yakışmış karşımda olsan ayaklarına kapanirdim
🤣🤣mersi
🙂🙂🙂
sen burdaki beğenmeyen dingillere bakma 100 tl ayakkabı alsaydın diyor birde adam :D 100 tlye ayakkabı varsa ben taksim meydanında şeyimi acıcam sigaram bile olmuş 52 tl sahte ayakkabıdan bir b*k olmaz ayağa zarar verir güle güle kullan
kıskançlıktan başka bir şey değil paraları yok fakirlerin iban yollayın 10 dolar yolliyim size fakirler zxczxc
Genelde fakir derler ama zengin daha fakirdir. Milyonum var. , Yine de IBAN atayımmı🤣
@Coollife01 olmayanlara atabilirsin dayı burdaki fakirlerin ihtiyacı var :)
🤣 geçen gümrükte channel ve Gucci gibi markalar yakalamışlardı. 3000 ile 5000 arası yazmışlardı. Kimse almaz diye satın almadım. Ulan demekki 10 bine okuturduk en az. Para var ama fırsat kollayıp 2000 lik adidası 540 TL'ye kapatan adamım ben. 🤣 Orijinal mağazadan Aldığım ayakkabıyı fiyata inanmayıp inceliyor Fas fakirler🤣
Sen sevdiysen, rahatsa konu kapanmıştır bence 😊
Teşekkürler
Ne demek ben teşekkür ederim güle güle kullan ayağında eskisin
🥰❤💘
😊😊💐
Kaplanlı eşortmanı gördüğüm için yorum yapmayacam :))))
o para bu ayakkabıya verilmez bir de bilindik sitelerden alışveriş yapmakta yarar var
Kızım ne var ayakkabıda bence çok güzel bir ayakkabı hiç olmazsa suratından güzel
Herkesin zevki farklıdır, sen sevdiysen sorun yok. Benim gözüme fazla kabarık geldi, verdiğin parayı hakettiğini söyleyemem...
Begenmedim gule gule giy
6bin lira vermek iyi lüks
Ayakların daha güzel bence o ayaklara ne giysen yakışır
Ayakkabıdan çok tuğlaya benziyor
Nb ben beğeniyorum
Çok iyi.. Berksahamı markası
NB
Aynısı pazarda 100 lira
Pazarda olsa alacaktım ama yok
Bence 6,000 TL etmez.
Ettirmislee
Bladerinden mi aldın tuhaf bir ayakkabı
Nb
Hiç benlik değil, kaba
Bu tarz kaba ayakkabılar sevmem
hiç beğenmedim ruja veririm daha iyi
Bu erkek ayakkabısını sen mi giycen...😄
Çok ucuz be fakir işi😂😂😁
Bence degecek bi ayakkabı değil
Çok kaba ve 6 bin değildir
Nb bakabilirsin
Çok kaba kadına yakışmaz ayrıca
Yoo yakıştı çok karizmatik
O zaman neden soruyorsun
Ben 2.5 k verdim bundan daha güzeldi😂
Takunyaya mi verdin o fiyatı keko
Adidas terrex e verdim kezboş😂
Zenginlik başka tabi sjs
Çok güzelmis güle güle kullan
Teşekkürler
6 lira vermem
San takunya giyersin anca zaten
Sinirlenmiş gibisin
Yoo bu yaşta bu ayakkabılardan anlamamış olman komik
Şu an ağlıyorum
6 lira paran bile yok ondan veremiyorsun iban yolla 10 dolar yollucam sana maksat fakir fukarayı sevindirelim ben fakirleri mutlu etmeyi seviyorum
Fake resim
Valla benim ya
Sevmedim tırt :D
Sen anlamazsın ihtiyar
Helal olsun senin kurduğun alakaya :D Heyt be yürü kim tutar seni :D :D
Kaba ayakkabı
Bu ne
İdare eder
Guzel
Bir sorum olacak
Çok hoş ve güzel
Aferin ne diyim