Bir ayakkabıya 6k verdikten sonra ondan ne bekliyoruz tam olarak? :D Bu ayakkabı bu kadar parayı hak edecek ne yapıyor? Kimler alıyor, değer mi?

Bir ayakkabıya 6k verdikten sonra ondan ne bekliyoruz tam olarak? :D Bu ayakkabı bu kadar parayı hak edecek ne yapıyor? Kimler alıyor, değer mi?

Ben şahsen bir ayakkabıya bu kadar para saymam. Çok gereksiz pahalı bence. Bundan daha hesaplı satan yerler var. Niue bir ayakkabıya üstelik hiçbir özelliği bulunmayan bir ayakkabıya bu kadar para ödeyeyim ki. Bence değmez vereceğin paraya bu ayakkabı. Hadi çok güzel ve gösterişli bir şey olur tamam o zaman al falan derim ama. Şahsen hiçbir özelliği bulunmayan ayakkabıyada bu kadar para vermem ben. Bu parayı hakedecek bir özelliği olmalı diye düşünüyorum.
Cidden buna verecek kadar param olsa ve topuklu havalı bir şey olsa düşünürüm. Ama benim için spor ayakkabısı spor yaparken eskiyene kadar giyilip sonra atılacak bir şeydir. Günlük hayatta sevmiyorum.
Büyük ihtimalle kendi kendisine markete gidip gelebiliyordur, mesela birşeye mi ihtiyacın var senin gitmene gerek yok ayakkabı sana ihtiyaç duyduğun şeyi anında ayağına kadar getiriyorm 6 bin TL sonuçta sadece kapının önünde giymek için kapının önünde durmuyordur 😀
Cevap
39Cevap
6k yine ortalama. Pahalı demek için diğerlerine bakmak lazım. Ben vermem. 4 tane alırım o fiyata 🖤
Ben vermezdim 6000
Ayakkabı ve Çanta ince çizgim. Yemeğe, Makyaja, aksesuara, Giyime pek fazla parca harcamam. Ama söz konusu çanta ve ayakkabı ise beğenmişsem hiç düşünmem alırım. Sorudaki ayakkabıya gelecek olursak, O ayakkabıyı çok fazla sevemediğim için ben bile ona o parayı vermem.
Asıl soru ‘Bu ayakkabı bu parayı hak eder mi?’ değil, Türk lirası bu kadar değer kaybetmeyi hak eder mi olmalı. 150$ civarı sanırsam bu ayakkabı çünkü..
Kral 6K bana ver gideceğin yere sırtımda götürüyüm ayakkabısız. 6K çok yav ayakkabıya hayır bide çirkin mkk.
Bu ayakkabıya bu parayı verdikten sonra başka bir ayakkabı daha alırım üstüne giyerim kirlenmesin bir şey olmasın diye 😃
Ben 1 k veriyorum diye arkadaşlar bana kızıyo 😅😅 bunu onlara göstereyim bari 😅😅😅 ben bu model sevmiyorum çok.
Bu modele verilmez ama verilecek ayakkabılar var. Normalde o kadar da verilemezdi ama her şeye zam gelince verilir oldu.
bu ayakkabı isminden dolayı 6 bin lira yoksa 1500 lira bile etmez
çok kalitelileri var 6 bin vereceksen nike orjinal hemde bu orjinal ülkesinde üretilmiyor ayakkabıdan anlarım orjinal ama ülke farkı var farklı ülkede üretiliyor
Bu soruyu sorduğuna göre ultra zengin değilsin zengin görünme çabasında olan budala tüketicilerden birisi olabirsin.
Aranan cevap
Pahalı bence. Dolar olarak da pahalı. Online satılan bu tarz ürünlerin, orijinal olmama ihtimaline karşı dikkat edin.
Şimdiye dek en çok 1780 TL verdim bir ayakkabıya , 6000 çok gibi geldi ama ben beğenince bir anda alıyorum
Çok çok güzelse bileemem ama buna asla 6 bin değmez
6000k verdikten sonra işe ben gitmem ya. kendi gitsin ben yatayım.
Ayakkabı Fiyatını Hakediyor Fakirler Konuşmasın aga
O ayakkabıya o parayı versem onu yürütmeye kıyamam ben 😂 alır. Elimde gezdiririm 😂🤣
Bazıları fazlasını hak eder
Fakir dolu burası ya
Bir ayakkabı 6000 TL etmez sırf marka diye bu kadar pahalıdır
Gideceğim yere eğer ışınlanacak kadar hızlı gitmemi sağlayacaksa verilir tabi 😂
Hiçbir ayakkabının 6000 TL ettiğini düşünmüyorum.
Ayakkabı hak edebılme ihtimalı vardır ama benim ayağım böyle ayakkabıyı haketmıyor onu bılıyorum 😀
Bugun ayni seyi bende dusundum gizli bir yerinde beni ucuracak ekipmanlara mi sahip anlamadim ki
Ama bu çok ünlü bir ayakkabıdır. Bunun geçmişi var. Fiyatının çok olması türkiye nazarındadır.
Yemin ederim buna 6000 değil 60 tl vermem ve giymem Allah kuran ekmek çarpsın 😃
6 bin değil ki 5.979,90 TL
@Dördüncümurat4 aklımdan geçen yorum 😁
@kimleraldı 🤣🤣
2000 Tl hak eder rahat ama 6000'e git çadır al yazin tatile gidersin mugla ya
Beş kuruş vermem bu tarz ayakkabiya
Ve otobüste biri basar 🤠
Hak etmez
Hiç güzel değil 100₺ vermem buna.
6000 vermem ama 5.979.90 veririm 🙂
Güzel ama o kadar paraya değmez
max 4k veririm ustune cikmam ayakkabida
Uçan ayakkabiysa olabilir ya da ışın falan
Hayır vermem ama bu gerçekten güzel
Bir ayakkabı için o kadar para verilmez 🙄
Bundan daha çirkin çok az şey gördüm
Ben spor giyinirim. ama buna bu parayı vermem
ak etmiyor sahibi bence kafasından sallayıp fiyat uydurmuş tasarımı çok da güzel değil bence 😊
323 dolar cokta pahali degil
Verilir de düz taban sevmiyorum
asgari ücretten fazla etmez..
sincanda 150 tl almayanı dövüolar arkadaslar
Asgari ücretten daha yüksek 😀
bunu giyince flash oluyon o yüzden pahalı
Oha almam lazımm sıfır şaka
23 bine bile ayakkabı var
Ahoyyy! Bu ne biçim fiyat l😱
Asla almam.
Etmez şişirme fiyatlar.
Ben istesem eşim alır bana ;)