Ütü gibi ayakkabı ya bence alay konusu olur :D Birde fiyatı 5600 TL falan yuh yani.

Verilmez
Verilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Zevk meselesidir. Verenler olabilir ancak onun yerine 1000 tl veya 2000 tl ye sağlam yıllarca giyebileceği bir ayakkabı alarak kalanınıda ciddi anlamda fakir olan ve araştırarak etrafında çocuklara verse ve kalanı ile ihtiyaç sahiplerini kendisi bulup inanarak verse inanın bana her iki dünyada da daha hayırlı olur...
Aga ben ki eşimle deli dolu şeyler yapmak isterim veya yaparım bir daha eşim olacak kişi için ama bu kadar da değil yani şahsen ben bile yapmam ben yaparım diyecek olanla zaten evlenmem 🤣
Ben sevemedim ama çok beğenen varsa o fiyata alabilir. Sahi geçen 220 bin liraya pasta gördüm youtube'da ondan sonra pek şaşıramıyorum bazı fiyatlara. Hoş pasta da hak ediyor o parayı
Cevap
60Cevap
Kapitalizm'i beslemekten başka bir şey değil.
Bu ayakkabılar Vietnam gibi yoksul ülkelerde 10 - 50 Dolar arası bir paraya mal ediliyor, sonra da 650 Dolar'a bizim gibi ya da zengin ülkelerde satılıyor...
Bu işten en büyük zararı bu ayakkabıları çok ucuza üreten, karın tokluğuna ölümüne çalışan yoksul ülke insanlarına oluyor.
Bizim gibi ülkelerde de insanlar bu tip ürünler için kredi çekip borçlanıyorlar.
Sonuç olarak ortaya ;
günde 16 saat çalışıp sadece karnını doyurabilen, ve bu şekilde yaşayıp ölen, bazen de sürekli çalışmaktan dolayı ve bir geleceğinin olmadığını gördüğü için bunalıma girip intihar eden yüzbinlerce uzak doğulu insan,
ve sürekli borçu yaşayan, bu ürünleri almak için bir kaç kişiyi sürekli zengin eden mutsuz halklar çıkıyor...
Maddi gücü yeterli olan ve beğenen tabi ki alabilir, ben sadece bu tip şeyleri almaya devam etmenin nelere sebep olduğunu anlatmak istedim bildiğim kadarıyla.
Sizler beğenmezsiniz, vermezsiniz diye “Verilmez” diye bir şey yok. Beğenenler ve parası da olanlar verir, neden vermesin?
Ayrıca bu topuk ve taban şu an trend, özellikle botlardaki duruşunu çok beğeniyorum.
Sırf popüler bir şey almak için maddi imkanlar zorlanarak alınacak bir ayakkabı değil ama. Max 3-5 seferlik bir ayakkabı çünkü ✩
Verilir çünkü türk parası değersiz dolar heabıyla gayet uygun
Ben o ayakkabıya 6.000 TL vermekten de verenlerden de dayanılmaz biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett!
Anlamsız bir şekilde ayakkabıyı beğendim, gizliden gizliye içimde bir Tumblr girl yaşıyorsa demek. 😂 Ama asla bu parayı vermem tabii ki. 🤓
Beyin hücrelerinde ciddi problemler yaşayan arkadaşlar verir o parayı bu ayakkabıya. Pardon Bi ayakkabıya...
Şaka falan mısınız aynısı pazarda taş patlasa 70-80 tl ve ben buna 70-80 tl bile vermem bi de kalmış 6000 tl vereyim😅
Sayfayı kaydırayım derken elim verilire bastı ya verilmez tabiki. Sıyırmışlar verir. Parayı napcağını bilmeyip tuvalet kağıdı falan yapanlar.
Uygun kombinle eşsiz bir tamamlayıcı olabilir. Bu nedenle 6.000 TL Verilir. Şahsen ilgimi çeken bir şey olsaydı verirdim.
saçma sapan bir şey. özelliği neymiş de 6000 tl. ona para verenin aklı yok
Yanlışlıkla verilire bastım sayfayı kaydırırken ASLA verilmez
Ne ayakkabısı kalıp resmen hangi zevksiz çıkarmış bunu ayakkabı diye
Cokk kotuuu bunun yerine gider alexander mcqueenleri alirim her kombinin altina guzel olur
29 tane alırım. Erkek ona değil bacağa. kafa taraf olur. LeZ eddikkisen
Dilersem bir toplu iğneye 3 bin dolar veririm, keyfimin kahyası mısın lan sen çirkin görl..
Ayakkabı gerçekten çok çirkin. Bırakın 6000TL vermeyi. 60 TL bile vermem. O kadar çirkin bence.
Kafayı mı yediniz. 2 aylık asgari ücretten pahalı. İnsanlar aç wmk insanlr a. ç
Zengine yakışmış derler, fakire hangi çöpten aldın derler möge abla
Üretim maliyeti en fazla 60 lira olan ayakkabıya ben o kadar para vermezdim.
rengi çok tatlı aslında ama şekli şemalı bir acayip
estetik durmuyor ya
Verilmez. Sokakta o kadar aç hayvanları doyurmak varken neden o parayı verelim ki
Zengin inşa 100 binde verir 1 milyon da 10 milyon da fakir insan sadece veremez bu dünya da.
Çok çirkin tipi güzel bir şey olsa alınır 6 bin bir şey değil ayakkabı için
Ahahahay , 1293lü yılların ayakkabısı gibi kaç numara kendileri.😂
Paramı saça saça bitiremiyorsam veririm. Napcam sonuçta o kadar parayı da
Tabiki vermem. Bunun neyine okadar para vericem ki?
hayatımda gördüğün en çirkin ayakkabı sırf reklam olsun diye almıştır zenginin biri
Vermem tabiki de. Hiç bana hitap eden bir ayakkabı değil.
Swag işte tamamen gösteriş amaçlı ürün ayakkabının normalde ederi 600 TL bile yoktur kesinlikle
Bedavaya verseler alıp giymem ben bunu. Eski dönemlerde bile böylesini giymiyorlardı...
Ayakkabıyı beğendim ama 6000 asla verilmez yuh yani.
Gözlerim ağladı resmen bu nasıl iğrenç Bi ayakkabı 🙄😬😬
Benim için en lüx nike adidas falan bu arada ayakkabı b*k gibi
Kesinlikle verilmez bedavaya verseler bile giymem ki ben bunu.
Allah kimseyi bu ayakkabıyı almayı düşündürecek duruma düşürmesin
Amiiiinnn :))
Niye üstüne binip seni götüren bir ayakkabımı. Hiç de güzel değil.
Influencer falan isen Cosplay yaparken giyersin ama bu kadar para da verilmez max 1000 tl
5600 mü? Bi fakire 100₺ ver desek mırın kırın yapar bu ayakkabıyı alan
Ondan sonra bedavaya versen ( benimle hem fikir insanlara ) evinin çöp kutusunda bile rahatsızlık vereceği için almaz
Gerek rengi gerek topuğunun bu kadar kötü ve estetiklikten uzak olmasından dolayı değil 6.000 TL vermeyi 6 TL bile vermem.
Akıl var mantık var 6.000 bir ayakkabı vala güzel olsa neysede buna vermem ve ya
O parayı ona veren ya canımsın ya da fakirlik görmemiş. Kafayı yemiş insandir
bir ayakkabıya asla o kadar param vermem ztn ayakkabı da güzel değil
Akıllı görmem veren varsa sağlığından şüphe duyarım
ayyy yanlışlıkla verilir dedim, verilmez be şkşsakdlşaksd
Bu ne ya gözlerim kanadı resmen çok çirkin bedava verseler yine almam
🤮🤮🤮 1 lira bile atmam.
Bu ayakkabıyı bedava verseler almam açıkçası.
Bedava versen giyilmez
Bebek ayakkabisi gibi
Mağazayı mı alacaksınız verenler :)
zevkler renkler tartisilmaz verilir aga
Çok kaba, 50 lira bile çok 😐
verilmez bence hiç bir ayakkabıya 6 bin verilmez
Benim maaşım o kadar.
Ben asla vermem. Çok kaba duruyorlar.
Param olsa bile vermem
Parası olan versin ben vermem haha
İğrenç ya, görüntü kirliliği resmen.
60 TL bile vermem bu ne mk