Guess gibi markalardan atasundan mı gözlük almak yoksa markasız herhangi bir yerden mi gözlük almak
bu arada doktora gittim dereceli gözlük alacağım uzağı görmüyorum
Guess gibi markalardan atasundan mı gözlük almak yoksa markasız herhangi bir yerden mi gözlük almak
bu arada doktora gittim dereceli gözlük alacağım uzağı görmüyorum
Herhangi bir optikten alabilirsin zaten ilk defa kullanıyorsan 6 ay sonra kontrol isteyebilir. Çerçeveden çabuk sıkılırsın. İlle de marka olacak diye bir şey yok bence ben her kontrolümde yeni çerçeve alıyorum. 10 yaşımdan beri kullanıyorım 13 yıl yani
Cevap
2Cevap
Atasına gidersen en dandik canları alırsın. Onların camlarının kalitesini kendileri belirliyor git normal mağazadan al
Neden dandik oluyor nroaml mağazadakilwr daha dandik değil mi
Hayır orada tüm firmalar camları var arkadaşım
Guess’in sadece ismi var. Bomboş ürünleri. Git doğru düzgün Atasun’dan al.
Camın iyi olması önemli çerçeve rahat olan bişey olsa da olur çok pahalı saçma sapan bişey olmasına gerek yok filtreli cam al
Atasundaki camlar nasıl adam bize belirtmedi biz ayarlıyoruz dedi geçti 1500 fiyatı var dedi her şeyi var dedi doğru mudur
Bilmiyorum ben bi tanıdığımdan aldım cam markaları var işte değişiyor markaya göre
Işığı geçirmiyor falan dedi mağazaya baktım başka gözlükçüye markasız ucuz söylüyor fiyatı ben anlamadım hangisine inanacağımı en iyi marka ne camda
Markasız bir yerdenn
Neden