Alışveriş & Hediyeler Ölene kadar saklayacağınız hediyeleriniz var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Bazı hediyelerin yeri başkadır..Ölene kadar saklayacağınız hediyeleriniz var mı? Ölene kadar saklayacağınız hediyeleriniz var mı? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hayır yok maalesef. hediye alanım olmadı 1 0 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Var. Ahşap bir mini sandık 😂 üzerinde ismim yazılı. Çok severim ahşap, otantik eşyaları zaten 😂 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 561 cevap paylaştı. Yok 🤔 ya değer verdiğim biri hediye vermemiş ya da ben hediyeye değer vermemişim demek 🤔😂 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben kaybederim genelde ya. Öyle çok değerli bir hediye düşündüm de bulamadım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kelepçe zannettim aklım nerelerdeyse🖤 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haahaha 😂 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl vardı ama fark etmeden kaybettim onu 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet var. Annemin aldığı kolye onlardan biri. 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 582 cevap paylaştı. Tüm hediyelerimi ölene kadar saklayacağım 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 322 cevap paylaştı. Evet var. 2 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 540 cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 300 cevap paylaştı. Yok şimdilik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır yok maalesef. hediye alanım olmadı
Var. Ahşap bir mini sandık 😂 üzerinde ismim yazılı. Çok severim ahşap, otantik eşyaları zaten 😂
Yok 🤔
ya değer verdiğim biri hediye vermemiş ya da ben hediyeye değer vermemişim demek 🤔😂
Ben kaybederim genelde ya. Öyle çok değerli bir hediye düşündüm de bulamadım
Kelepçe zannettim aklım nerelerdeyse🖤
Haahaha 😂
Düşündüm de yok...
vardı ama fark etmeden kaybettim onu
Evet var. Annemin aldığı kolye onlardan biri.
Bende var hatıra kutusu
Sevgilim sonuçta buda Allahtan hediye
Tüm hediyelerimi ölene kadar saklayacağım
Güzel mavi taşlı bir kolyem var 🦋
Bilgisayarım 😄 kendime özel
Evet var.
evet var
Var evet 😄
Hayır yok
Evet var
Yok.
Yok şimdilik