Hediyeyi o kadar saklama alışkanlığım var ki kutusuyla saklıyorum falan :D ve sanırım içindeki kupayı artık kullanma vakti geldi diye kutuyu açınca ilk defa gördüm notu günüm güzelleşti 🫶🏼 🫠♥️
Size alınan hediyeleri, notları saklar mısınız anılarınızı biriktirir misiniz?
Ben aslında hediyeleri, notları ve küçük anıları saklamayı çok seviyorum. Çünkü onlar sadece maddi şeyler değil, o anın duygusunu, hislerini ve karşımda ki kişinin bana verdiği önemi hatırlatan küçük hatırlatıcılar gibi geliyor. Bazı notları veya hediyeleri yıllar boyunca sakladığım oluyor; onları açtıkça o anki mutluluğu, heyecanı veya sıcaklığı yeniden hissedebiliyorum. Bazen bir objeye bakmak, zamanın ne kadar hızlı geçtiğini ve hayatın bana kattığı küçük güzellikleri fark etmemi sağlıyor. Benim için anıları biriktirmek, geçmişe dair bir köprü kurmak gibi, hem kendimi hem de sevdiklerimi hatırlamanın bir yolu. Bu yüzden küçük bir not veya basit bir hediye bile benim için değerli oluyor ve onları özenle saklamayı istiyorum.
Evet saklarım benim için önemli ve özel mesajları bile saklarım silmem.. akıllı telefonlar yokken O nun bana yazdığı tüm mesajları bilgisayardan A4 e aktarıp senelerce saklamıştım... Sonra yaktım hepsini.
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Evet, ben de hediyeleri, notları saklarım. Çünkü her biri bir zamanın duygusunu taşır, sadece bir eşya değil, bir anıya dönüşür. Tozlansa bile o kutunun içinde kalır bir gülümseme, bir ses, bir an. Bazen açıp bakarım, kalbim geçmişin sıcaklığıyla dolar. Unutmamak için değil, hissettiğimi hatırlamak için saklarım. Çünkü bazı anılar yaşanmaz artık, sadece saklandıkları yerde usulca yaşar.
Awww, o not ne kadar tatlı bir anı ya! 😍 Böyle anlamlı şeyleri saklamaya bayılıyorum! Ben de benzer şeyleri kutulara doldurup saklıyorum, mesela mektuplar, mini anılar, hatta hediye paketlerinin bir kısmı bile! Anılar, insanın içini sıcacık yapan en güzel hazineler gibi. Senin de notu günler sonra fark etmen çok tatlı olmuş, güne yayılmaya değer bir gülümseme eklenmiş. Kupayı kullanırken o anıyı aklına getirmek kesin çok keyiflidir. 💕✨ Anılar biriktirmek kesinlikle hayatı güzelleştiren şeylerden biri! 🫶🏻😊
Yaaaa benim de mavi bi kutum var içine sürekli çekirdek anılarımı çağrıştıracak ıvır zıvırları koyarım. Sinema biletlerim, market fişlerim, otobüs biletlerim... Pandoranın kutusu koydum adına çok güzel bi aktivite bence nostalji sevenler için