Aslında, birçok kültürde erkeklere çiçek hediye etmek yaygın bir uygulamadır. Ancak, bazı toplumlarda veya belirli kişiler arasında bu gelenek farklı olabilir veya daha az yaygın olabilir.
Bunun birkaç nedeni olabilir:
1. Toplumsal normlar ve beklentiler: Bazı toplumlarda veya kültürlerde, çiçekler genellikle kadınlara hediye edilen bir öğe olarak kabul edilir. Bu toplumdaki toplumsal normların bir sonucu olarak, erkeklere çiçek hediye etme geleneği daha az yaygın olabilir.
2. Bireysel tercihler: Bazı erkekler bir çiçeği hediye olarak almayı tercih etmeyebilir veya çiçeklere ilgi duymayabilir. Bunun nedeni bireysel tercihler, ilgi alanları veya kişisel zevkler olabilir.
3. Cinsiyet stereotipleri: Toplumda belirli cinsiyetlere yönelik stereotipler yaygın olabilir. Bazıları, çiçeklerin kadınsı veya romantik bir hediye olarak algılandığını düşünebilir ve erkeklere bu tür hediyeler almakla ilgili olumsuz bir algıya sahip olabilir.
Ancak, son dönemlerde bu geleneklerde değişimler olmaktadır. Günümüzde, birçok kişi cinsiyet ayrımı yapmadan sevdiklerine çiçek hediye etmektedir. Önemli olan kişiler arasındaki bağ ve düşüncenin iletilmesidir.
Sonuç olarak, erkeklere çiçek hediye etme geleneği kültüre, topluma ve bireysel tercihlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Önemli olan, sevdiklerinize duygularınızı ifade etmek için kendinizi rahat hissetmeniz ve ilgili kişiye en uygun ve anlamlı hediye türünü seçmenizdir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaat almayı duydum da çiçek almayı duymadım. Erkekler, çiçek, böcek sevmez şimdi düşündüm de bir erkek ne yapacak çiçeği? Ama bir kadın tarafından alınacaksa gül kokusu alınabilir, her kokladığında aşkı ve aşık olduğu kadını hatırlatabilir. (Hediye edildiğinde) Hakikaten bir erkek, bir kadına çiçek aldığı zaman kadınlar ne yapıyor benim bildiğim suya konulur.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır bı maddi değeri ya da hediye için değil normal bir zaman diliminde alınır niye alınmasın ya da özel bir anda doğum günü falan bence ince bir düşünce. Sizde alırsınız suya koyarsınız 😊
Cevap sahibi+1 yılBöyle romantik ve özel bir hediye alanım olmadı şu ana kadar ki misal özel gün olarak doğum günümü çok fazla geniş arkadaş çevrem olmadığı için de ailem dışında kimse bilmez. Umarım bir gün böyle düşünceli arkadaşlara sahip olabilirim.
Soran+1 yılUmarim 😊
Emin olun küçücük bir hediye , bir söz bile bizi aşırı mutlu ediyor. Genelde hediye alan taraf olduğumuz için bize de alınınca çok mutlu oluyoruz. Şahsen ben öyle oluyorum 🥳
00 Yorumla
+1 yılBen almistim qhdiwkdkd sacina takmistim hatta cok ikonik bi andi. Sigma erkek modundaysa biri karizmam cizilir diye dusuncekse cicek almak kizlarin aklina gelmiyo haliyle
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok tatlısınız 😂😊
- +1 yıl
Ha alfa demisim ha sigma zaten o teori fiyaskoydu ben lafin gelisi diyorum 😄
- +1 yıl
Teşekkürler su an sapim wjdkwmdkd
- +1 yıl
Olabilir gerçek anlamıyla kullanmadım zaten
- +1 yıl
Sosyal medyada saka olarak kullanılıyo ya sigma male falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Hayatımda bir defa almaya niyet ettim
Güzel bir kolye de seçtim
Sevgili idik
Ne yaptım gelmedi.
O gün buluşmaya öğren dim
O gün onunla evlenmek istediğimi yakında askere gideceğimi beni beklemesini isteyecek tim
Gerçekleri telefonlara cevab ver medi
En son beni uğruna terkettiği adamla evlendi çocuğu olacak yakında o yüzden güvenim yok.
Artık iş ailelerin tanışmasına geçmeden
Büyük hediyeler, çiçek falan filan almam
O kızı unuttum
Ama ihanet içimde halen00 Yorumlaben valla pembe bir kutu hediye etmiştim kocaman bir kalp. içinde çiçekler notlar şiirler onun için çizdiğim özel resim. onla eve gitmişti. otobüs tramvay falan. biraz çekindim böyle bir şey utandırır diye ama hoşuna gitmişti
13 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel 😊 umarım ilişkiniz güzel bir şekilde devam eder
Soran+1 yılHadi ya 😶 neyse hayırlısı bu sekildeymiş demek
Biz, neye ihtiyacımız varsa o şeyi hediye olarak alıyoruz. "Çiçeğe ihtiyacım var" derse koca adam onu da alırım. 😊
20 YorumlaErkek erkeğim diyorsa çiçek dekan istemez renkli şeylerde sevmez ya siyah ya beyaz top gibi olmaz ben senin erkeğinin der ağırlığını ortaya koyar sert olur ama eşine yumuşak, erkek dediğin böyle olur
220 Yorumla- +1 yıl
Tam beni tarif etmişsin. Bu arada dudakların dolgu yüzün baya estetikli gibi duruyo.
- +1 yıl
Sen kendini ne sanıyosun ki.
- +1 yıl
ee yazmışsın ya hani cevabından biraz tepeden bakan biri gibi geldin.
- +1 yıl
Yüzün güzel geldiği için onu da yanında öyle söylemek istedim.
- +1 yıl
Estetik mi gerçekten.
- +1 yıl
Önceki halini de görmek isterdim.
- +1 yıl
Çene de Javline mı var yoksa gıdı liposakşını mı yoksa her ikisi de mi.
- +1 yıl
Samimi cevaplar verdiğin için seni sevdim çünkü çoğu kız yüzü estetik olmasına rağmen yüzümde hiç estetik yok diyo sen delikanlı kızmışsın.
- +1 yıl
Cevapların için teşekkürler, iyi geceler.
- +1 yıl
Erkekten anlıyorsun👌
+1 yılAslında alınmaz diye bir şey yok bir erkeği çiçek de alabilirsiniz ama genelde erkekler şişe bakma konusunda kadınlar oğlanla başarılı olmadığı için yani o yüzden çok fazla tercih edilmez genelde teknolojik ürünler kıyafetler falan alınır
04 Yorumla
Soran+1 yılHediye anlamında değil hediye ayrı. Normal zamanda alınan ya da özel gun olur falan ince bir davranış olarak alınır bence
- +1 yıl
Tabii ki alınır yani bazı şeyler insanlardan yargı olmuş şahsen çiçeğe bakmayı seven erkeklerde var olmaz diye bir şey yok tabii ki alınabilir ama genelde bakmayı bilmiyorsa bir insan yani o insanın çiçek alıp da çiçeği de öldürmenin gereği yok
Soran+1 yılTabiki öyle ayni şeyler kadınlar için de geçerli çöpe atılacaksa ya da bakilmicaksa alınmamalı ama çiçek derken bir gül ya da vb şey de olur illa evde bakılmasi gereken bir çiçek şart değil tabiki
- +1 yıl
Ben şahsen çiçek bakmayı bilmiyorum doğruyu söylemek gerekirse ama yapay çiçekleri de doğru bulmuyorum yani sonuçta �ki gün sonra çöpe atacağım bir çiçeği de almak istemem biraz kalıcı bir şey olmalı mesela bir kitap gibi
Çiçek çok nazik bir harekettir bence her iki tarafa da verilebilir
10 Yorumla
+1 yılAynen öyle benimde itirazım var bu konuda bizede alın 😒
10 Yorumla
+1 yılBenn sevgilimim doğum gününde en sevdiği minecraft çiçeğinden yapcam küçük tahta blokları boyayıp yapıştırarak. çünkü gerçeğini koparmaya bende o da karşı.
00 Yorumla
Erkek sevmez ki çiçeği erkek kadınını çiçek yerine koyar onu sever. sana ilk çiçeğin benden olsun.
00 Yorumla
+1 yılBu sene değil ama geçen yıl ki doğum günüm de abimin sevgilisi bana çiçek almıştı doğum günü hediyesi için. 💐
00 Yorumla
+1 yılÇok ince düşüncelisin kız seni alan yaşadı😅 bizim toplumumuzda bazı şeyler kalıplaşmış herhalde ondan
00 YorumlaBen de bundan muzdaripim maalesef. Çiçekleri çok severim ama kimse almıyor. Sebebi kanıksanmış toplumsal cinsiyet rolleri.
00 Yorumla
+1 yılAlmasınlarda zaten ilkokulda klasik fasülye yetiştirme ödevinde bile çuvalladım anlamam o işlerden 😂
00 YorumlaÇiçek almıştım... dalga geçti hayvan. Travma yaşadım resmen
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten hayvanmış
- +1 yıl
Demek ki sen karşıdakini tanıyamamışsın ya da hayvan seviyorsun
- +1 yıl
🤣 gerçekler acıdır
İlerde sevdiğim insana not olarak yazıyorum bana çiçek alırken kendine de alsın
01 Yorumla
Soran+1 yılO da iyimis 😂 ama arada kadınların da bence bu inceliği göstermesi gerek
Sevdiğin adam umarım değerini kıymetini bilip gözünden yaş akıtmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu üzerim vala acımam
He ya biz niye erkeklere almıyoruz hep biz hakketmiyoruz
10 Yorumla
+1 yılÇiçek yerine hep kullanabileceği bir şey almak daha mantıklı bence.
10 Yorumla
+1 yılErkeğe çiçek vermeyi saçma buluyorum. Kadınlara özgü bir jest gibi sanki çiçek vermek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar saf ve temizsin asdfg
Aklı 7/24 cinsel düşüncelerle dolu bir canlıya çiçek almak istemen beni bir miktar güldürdü asdf12 Yorumla
Soran+1 yılBen onun içinde dusundugunden mesul değilim ki istediğini düşünsün bana yansıtmasın yeter o zaman hakeder çiçeği zaten. Ve mesela sadece bir ilişki içinde olduğumuz insanlara değilde babalara falan yani çiçek alınsın hep onlar da hakediyor
Cevap sahibi+1 yılSana eninde sonunda yansıtacak yoksa ne diye sevgili kategorisine alıp nazını niyazını çekiyor sanıyorsun. Böyle olmayan erkek çok az yaşın ilerleyince emin olacaksın…
Apla yenmeyen bir şeyi hediye diye itelemeyin lütfen.
00 Yorumla
+1 yılBir yane çiçek bende bulsam keşke ona istediği kadar çiçek alırdım
01 Yorumla- +1 yıl
Bir tane çiçek bende bulsam keşke ona istediği kadar çiçek alırdım
Kafayı mı yediniz la siz, erkek çiçeği napsin aw, maskülenlik ölmüş çoktan
00 Yorumla
+1 yılBen şahsen çiçek filan beklemiyorum. Çiçek bence kadınlara yakışıyo ama isteyen de alabilir tabi.
00 Yorumla
+1 yılErkeklere daha onlara yönelik hediyeler daha hoş.. çiçek daha kadınsı
00 YorumlaÇiçek kadın demektir bi nevi erkek yemek ister çiçek değil ondan size çiçek bize yemek
00 Yorumla
+1 yılTalep etmiyorlar. İsteselerdi, bundan hoşlandıklarını belirtselerdi alınırdı.
00 YorumlaKullanışlı bir şey olmadığı için gerek duymuyoruz. Böyle bir şey isteseydik zaten dile getirirdik ancak bana biri çiçek alırsa çiçekten dolayı olmasa da davranışının inceliğinden dolayı mutlu olurum tabiki.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence kimse istememeli zaten öyle bir davranışın inceliği kibarlıgi kalmaz diye düşünüyorum
+1 yılDurun daha ilk cicegini almayan kızlar var 🥹 sonra sıra erkeklere gelsin
00 Yorumla
+1 yılAlinca da istemiyorum diyorlar🤷🏻♀️ baskasina veriliyor sonra parama yazik değil mi
00 Yorumla
+1 yılHani bana çiçek? Lavanta, gül, leylak, lilyum, şakayık severim. 🤠
00 YorumlaBana bir kız arkadaşım çiçek almıştı halen saklarım çok hoşuma gitmişti ince jesti ve verirkende şöyle demişti neden sadece erkeklere ölünce çiçek verilirki demişti meğer ilişkimiz bitti için çiçek vermiş 😅
14 YorumlaBuket değilde bir adet doğal beyaz gül aldığını düşün. Çok asil erkek olsam çok hoşuma gider di
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBana cicek alacak kadar sacmalayan birini bir sure idare ederim ama hevesimi alinca illaki dehlerim. İşim olmaz.
05 Yorumla- +1 yıl
dag ayısı seni
- +1 yıl
bide dehlerim diyo
Cevap sahibi+1 yılDehlenmiş kızın zoruna gitti😂
- +1 yıl
genelde dehledim ama🫡🤓
Cevap sahibi+1 yılOlsun genelde dehlediklerini toplayinca özelde dehlendigini karşılamamış olacak ki bu kadar kudurdun. Neyse donuk bakışlı kız uzatmaya gerek. yok🖐️🖐️
+1 yılBenim eski sevgilim bana almıştı keşke çiçekle kalsa
00 Yorumla
+1 yılBence cicek almak hic normal bir davranis degil. Kadinlara da alinmamali, ille alinacaksa saksi cicegi alinsin en azindan dekorasyon olur evde, ofiste
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAsla cicegin en ufak yapragini bile haketmiyorsunuz
00 YorumlaBu nasıl düşünce yapısı guzelmis ama çoğu erkeklere çiçek yakışmaz bence ya ki bence onların böyle hevesi yoktur ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılVala bilemeyiz bence ama sadece ilişki içinde bulunduğumuz insana değil de babalara alınsın mesela anneler günü vs ya da gündelik hayatta kadınlara aliniyor ya hep onlarda hakediyor bence ki hevesleri olmasa bile sevinirler bence 😊
+1 yılCickleri kadinlari temsil ettigini topluma alistirdiklari icin olabilir ama haklısın alinabilir tabiki
10 YorumlaEllerinde taşımak istemezler başka kız görür de kısmetleri kapanmasın diye ya da götürüp başka bir kadina verirler o kadar kalpsizler
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin çiçeği sevgilisinin ta kendisidir. O yüzden biz erkeklere bir çiçekten çok bir öpücük yeter :)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsevgilime dogum gununde almistim cokta mutlu oldu odasına bırakmisti kurumasina ragmen hâlâ orada duruyor
10 Yorumla
+1 yılBana 10 sene önce falan kız arkadaşım 1 adet kırmızı gül getirmişti kendimi tuhaf hissetmiştim 😂😂
00 Yorumla
+1 yılGenelde hediye alan tarafız neden hediye almadığımızı merak ediyorum bende
01 Yorumla
Soran+1 yılHediye için değil hediye ayrı. Bu çiçek normal zaman da ince bir davranış o yüzden
Karşımdaki erko hak etse alicam bir defa leylak koparmistim cok gzuel kokuyordu verdim o sahsiyete napicam bdn bunu diyor tum hevesimi kırdı
00 Yorumla
+1 yılKızlar siz böyle yaptıkça rolleri değiştiricez diyim ben size
14 Yorumla- +1 yıl
Allah akıl fikir versin 👍
- +1 yıl
Kızlar ilişkileri zorlaştırmak için her şeyi yapıyorlar sanıyorlar ki böyle yaparak ilişkiyi daha kaliteli hale Getiriyorlar ama aslında Bilmiyorlar ki bu duruma Düştüğümüzde hele özellikle Biz erkekler kavga etmeyi bıraktığımızda ilişkiyi Kafamızda bitirmişiz demektir ama gelde anlat
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılVarsa içek yapıştır içek
10 Yorumla
+1 yılBiri bana çiçek alsa ne yapacağımı bilemem 😄😂 oturur yerim herhalde bunu niye verdi bana diyip
00 Yorumla
+1 yılErkeğe neden çicek alınsınki Erkekler kadınları çicek gibi görürler tüm romantizmin içine ş*çtın
05 Yorumla- +1 yıl
dogru siz kütüksünüz
- +1 yıl
Kütük değiliz... Siz çiceğin ne anlama geldiğini anlamıyoz. Siz çiceğin ne anlamda alındığını anlamıyorsunuz siz zannediyorsunuz ilişki gibi olsun diye çicek alıyoruz diyorsun...
- +1 yıl
siz derken cogul konusmasanız, ayrıca bir erkege bence cicek alınmaz. haklısın tamam
- +1 yıl
Kadınlar oksijen kaynağımdır..
+1 yılbilmiyorum valla çiçek alıcam da onu gifip annesine filan verir sıkıntı çıkar
00 Yorumla
+1 yılbence erkeklere de çiçek alınmalı
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de
+1 yılAlsamda elinde taşimaya utanır sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılNasi utanır ya gururla taşıması gerek asıl
- +1 yıl
Sanmam utanır
+1 yılBen alıyorum 😅
10 Yorumla
+1 yılBence cok guzel halen