Mağazada taksitleri ödeyemediğim için icra gelmiş, ne yapmalıyım?

Selamın aleyküm arkadaşlar ben Bi mağazadan Bi ürün aldım benim son 1300 lira Bi borcum kaldı mağazaya 2 ay boyunca ödeme sağlayamadim bazı işler ters gitti beni aradiklarinda ayın beşinde komple kapatacağımi söyledim bazı sıkıntılar yaşadığımı dile getirdim mağaza bunun mümkün olmadığını yoksa haciz islemlerinin başlatılacagini söyledi bende şu an elimde avucumda yok nasıl yapayım ayın besine kadar müsade edin toplu kapatacam hepsini dedim aradan 1 hafta geçti evime Bi kağıt gönderdiler haciz kağıdı icra kağıdında verdiğimiz bu ek süre içinde taksit borçlarını ödemediginiz takdirde takip ce ilgili mevcut ve tespiti edilecek yeni adresinize hacze gelinecek yokluğunuzda kapıniz polis ve çilingir maarifetiyle açılacak mallarınız haczedilecektir haczedilen mallariniz icra yoluyla satilacaktir yazıyor arkadaşlar size soruyorum böyle bisey mümkün mü 2 aylık taksidi odeyemedim diye 1300 lira toplam borç nasıl oluyor da 6 bin küsür oluyor ve telefonda o kadar süre bekletemoyoriz sonrasında bu 7,8 bine kadar çıkar nasıl diyebiliyorlar aranızda bu konularda bilgisi olan var mı çıldırmak uzereyim
Mağazada taksitleri ödeyemediğim için icra gelmiş, ne yapmalıyım?