Aynen bende mahçup olurdum ya. Bende sevmiyorum öyle gereksiz pahalı hediyeleri falan. Benim için maddi bir hediye almasına bile gerek yok sadece kutlasa bile benim için çok değerli olur..
Aynen bende sevmem genelde öyle pahalı hediyeleri falan ya. En güzeli sade ve pahalı olmayan bir hediye bence. Yani ne gerek var öyle gereksiz pahalı hediyeler almasına falan sevmem ben ya..
Yani evet bende çok fazla mahcup olurum o yüzden ben sevmiyorum bana pahalı hediyeler alınmasını falan. Benim için küçük bir hediye bile yeterli. Öyle yüksek hediyelerde gözü olan biri değilim..
Evet bende mahcup olurum ya. Ben sevmiyorum öyle gereksiz pahalı olan hediyeleri falan. Sade ve ucuz bir hediye bile alsa benim için yeter. Ama pahalı hediye falan arayan biri değilim ben genelde...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben mahçup olurdum pahalı olmasına bile gerek yok yani biri bana hediye alırsa utanıyorum
Aynen bende mahçup olurdum ya. Bende sevmiyorum öyle gereksiz pahalı hediyeleri falan. Benim için maddi bir hediye almasına bile gerek yok sadece kutlasa bile benim için çok değerli olur..
Hediye alan birisi değilim ki gadası 😜
Mutlu ama gerek yok önemli olan ufakta olsa almasi yeterdir
Aynen bende sevmem genelde öyle pahalı hediyeleri falan ya. En güzeli sade ve pahalı olmayan bir hediye bence. Yani ne gerek var öyle gereksiz pahalı hediyeler almasına falan sevmem ben ya..
Ben de son derece pahali hediyeler verebildiğim için, mahcup olunacak bir şey olduğunu dusunmuyorum.
Beni tanıyan, pahalı şeylerde gözüm olmadığını bilir. İlla hediye alınması da şart değil.
İkisi aynı anda olur ama zaten tanımadığım biri pahalı hediye alsa da kabul edemem
mutlu olurum açıkcası kim mahçup olurum diyorsa yalancıdır 😀
alan kişinin maddi durumunu biliyorsam ve zorlanmış ise üzülürüm
Mahçup hissediyorum ama mutlu da oluyorum😅
Yani evet bende çok fazla mahcup olurum o yüzden ben sevmiyorum bana pahalı hediyeler alınmasını falan. Benim için küçük bir hediye bile yeterli. Öyle yüksek hediyelerde gözü olan biri değilim..
ben aşırı mahcup oluyorum
normal fiyatta alinmasi daha iyi bence
Evet bende mahcup olurum ya. Ben sevmiyorum öyle gereksiz pahalı olan hediyeleri falan. Sade ve ucuz bir hediye bile alsa benim için yeter. Ama pahalı hediye falan arayan biri değilim ben genelde...
ben de oyleyim maalesef
Pahalı hediye sevmem mahçup da olmam ama
mahçup olurum mutlu da olurum ikisi karışık
Kimin aldığına bağlı 😊
Pahalı hediyelere bayılırım
Mutlu olurum beni ona değer gördüğü için
Mutluu
Hiç almadim
maahcup olurum