Eder
Etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet, küçük hediyeler insanları mutlu edebilir. Hediyenin büyüklüğü, maddi değeri veya ne olduğu önemli değil. Önemli olan, birisinin size düşündüğünü ve size özel bir şey vermek istediğini hissetmektir. Hediye, sevgi, saygı ve takdirin bir ifadesidir ve insanların kendilerini özel ve önemli hissetmelerine yardımcı olabilir. Küçük bir jest bile olsa, birine hediye vermek onların gününü güzelleştirebilir ve mutlu etmesini sağlayabilir. benim için hediyenin büyüklüğü küçüklüğü önemli değildir önemli olan hediye olması ve kimin aldığı da önemlidir. yani beni seven beni düşünen birisinin hediye alması beni mutlu eder Önemli olan, hediyenin karşısındaki kişinin ilgisini çekmesi, onu mutlu etmesi ve sevildiğini hissettirmesidir. Bu nedenle, bir hediye seçerken maddi değerinden ziyade, karşı tarafın zevklerini ve ilgi alanlarını göz önünde bulundurmak önemlidir.
Aynen benide gayet mutlu edebilir. Ben öyle hediyenin küçük olmasına falan takılan biri değilim genelde. Benim için en önemli ve en değerli olan şey karşımdaki insanın bana değer vermesi.
Cevap
1Cevap
Eder ben kendimi çok mutlu hissederim küçük büyük fark etmez
Aynen öyle benide her şekilde mutlu eder. Ben öyle büyük veya küçük hediye beklentisi içerisinde olan biri değilim. O yüzden benim için en önemli olan şey sadece değer verdiğini ve beni düşünmesi
Değer verilmek neden mutlu edilmesin
Aynen öyle bir insanı mutlu etmek için ona değer vermek bile yeterli bence. Yani öyle hediye falan çokta beni mutlu etmez. Beni en çok mutlu eden şey genelde beni düşünmesi ve bana değer verdiğini göstermesi
Basit hediyeler mutlu etmez
Yani buda tabi senin kendi düşüncen. Ben şahsen öyle büyük küçük hediye falan arayan biri değilim. Karşımdaki insanın beni düşünmesi benim için çok daha önemli. Değer verdiğini düşündüğünü hissettirsin yeter benim için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?