Alışveriş & Hediyeler Alışveriş yaparken hiç para artırabiliyor musunuz? ShippingGloss Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Artırabiliyorum Artıramıyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Alışveriş yaparken hiç para artırabiliyor musunuz? Cevapla Alışveriş Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hayır yapamıyorum maalesef. 1 0 Yorumla
cursedplatoon Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl 4 sene önce 20 kitaba 500 TL verirken artardı. Bugün 30 kitap 1500 TL… Daha da zamlanıyor 1 0 Yorumla
Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Artmıyor hatta yetersiz kalıyor fiyatlar malum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İki tane elbiseye 20 bin tl verdim geçen gün. Diyeceklerim bu kadar. 1 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kendimi aşmadan yaptığım sürece arttiriyorum 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl çok ilginç bir şekilde arttırıyorum 😂 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. Alışveriş yapmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır yapamıyorum maalesef.
4 sene önce 20 kitaba 500 TL verirken artardı. Bugün 30 kitap 1500 TL… Daha da zamlanıyor
Artmıyor hatta yetersiz kalıyor fiyatlar malum
İki tane elbiseye 20 bin tl verdim geçen gün. Diyeceklerim bu kadar.
Kendimi aşmadan yaptığım sürece arttiriyorum
çok ilginç bir şekilde arttırıyorum 😂
Bu zamanda ne mümkün
Alışveriş yapmıyorum