Kimi ihtiyacı olmasa bile kendini deli gibi kaptırıp gereksiz para harcar, kimi ise sadece ihtiyacı olan ne varsa alır ve bir daha ihtiyacı olana kadar alışveriş yapma gereğinde bulunmaz.
Siz hangi taraftasınız?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Kimi ihtiyacı olmasa bile kendini deli gibi kaptırıp gereksiz para harcar, kimi ise sadece ihtiyacı olan ne varsa alır ve bir daha ihtiyacı olana kadar alışveriş yapma gereğinde bulunmaz.
Siz hangi taraftasınız?
Benim alışveriş ile aram idare eder. Aslında alışveriş yapmayı seven biriyim ama gereksiz alışveriş yapmayı pek sevmiyorum diyebilirim. Yani gereksiz ve ihtiyacım olmayan alışverişlerden uzak duruyorum. Öyle çok sık alışveriş yapan biri değilim. Anca bir ihtiyacım falan olursa o şekil alışveriş yaparım ya da alışverişe çıkarım. Normalde tutumlu biriyim. Yani öyle gitsemde çok gezmeyi çok vakit geçirmeyi pek sevmem alıpta çıkma derdindeyim ben. Yani öyle uzun uzun gezmek aslında pek hoşuma gitmiyor diyebilirim.
Sadece alışveriş olarak bakmıyorum bence ihtiyaç olarak görürsem alırım
Hocam biz Türkiye’de yaşıyoruz alışveriş diye bildiğimiz şey ekmek almak sadece ne yazık ki
Cevap
4Cevap
sanki yaşamak için alışveriş yapmıyorum da alışveriş için yaşıyorum gibiyim öyle diyim
benim aramn olduğu tek şey, yeme içme ve gezme. sinema da cabası
Gerektikce 🤠
çok para harcadım da gerek yokmus be :S
İhtiyacım olanı alırım.
Gerekli olanı alirim
İhtiyacım olanı alırım
Fuzuli bir şey almam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar