Oluyorum
Olmuyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet ben olurdum bu yüzden de zaten kimseden pahalı hediye almak istemezdim ayni gerek duymazdım böyle bir şeye ve aldıkları zaman da çok çok pahalı ise kabul etmezdim sanırım. çünkü bir kişiye hediye almak için illa çok pahalı olmasına gerek yok ben daha çok hediyenin anlamına hatta düşünmesine bakıyorum
Ucuz hediyeye bile mahcup oluyorum. Çünkü pek hediye alınan biri değilim hatta son iki yıldır bi tane bile hediye almadım. Karınca kadar bile hediye alsalar beni çok mutlu ederdi. Çünkü hediye almak farklı bi duygu. Birinin seni sevdiğini, değer verdiğini hissediyorsun. Sevildiğini anlıyorsun...
Cevap
3Cevap
Yani eşit karsılık veririm o yüzden mahcup hissetmem
Yani evry karşılıklı olur ise elbette mahcup olunmaz ama eğer sadece karşı taraf aldı ise pahalı ve gereksiz bir hediyeyi o zaman bence biraz mahçup olur diye düşünüyorum insan ya ne bileyim...
yalandan uydurmak isterdim burada ay mahçup olurum vs gibi ama maalesef çok yapmacık olur..
mahçup olmam bu benim hoşuma gider
Olabilirdim bende karşılığında pahalı bir hediye alırım
Adı üstünde hediye bu ister alır ister almaz durumu iyiyse sıkıntı yok mahçup olmam karşılığında bende alırım ama o bu düşünceyle alıyorsa almasın
Yani evet sonuçta adı üstünde hediye. Alınmış bir kere geri çevirmek olmaz. Ama çok pahalı bir hediye olunca falan insan niyeyse kendini biraz mahçup görüyor ya bilmiyorum bende böyle oluyor
O senin iyi niyetinden
Ucuz hediyeden bile mahçup olurum
Aynen bende aynı şekilde. İnsan bir tuhaf oluyor ya ne bileyim sanırım biraz utangaçlık var bende o yüzden biraz mahçup oluyorum diye düşünüyorum. Onun dışında mahçup olmam karşılıklı olursa.
Pek hediye almadım ondan bilmiyom
Pahalı hediye almadm hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?