Alışveriş & Hediyeler Aldığım çikolata bozuk çıktı, ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl sıkayet etsem para alır mıyım Aldığım çikolata bozuk çıktı, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 302 cevap paylaştı. Çöpe atmalısın ama çikolatanın bozulduğınu nereden anladın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl tarıhı gecmıs bılerek aldım sıkayet ederım dıte hahaha Yorumla enthusiasticpq +1 yıl Ruh hastası hsjsksks Yorumla AydınlıkMYHEART +1 yıl Sensin ruh hastasi. Benim bebeme öyle diyemezsin. Para koparcaz biz pavyonda yiycez fjjfjdjd Yorumla Soran +1 yıl @AydınlıkMYHEART evet Yorumla
Gündoğumuxxxl Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Çöpe at bi zahmet 😃🤣 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yo ne atcam Yorumla Gündoğumuxxxl +1 yıl Oturup kemirmeye devam mı etcen Yorumla Soran +1 yıl yok para alcam Yorumla Gündoğumuxxxl +1 yıl 🙄😃🤣 Yorumla
Ayazbelınay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl So kullanma tarihi geçmiştir götür iade et 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 362 cevap paylaştı. gönder ben yerim:) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nasıl yani bozuk 0 4 Yorumla Soran +1 yıl tarıhı gecmıs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alırken hiç mi bakmadın Yorumla Soran +1 yıl baktım bılerek aldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen dulmusun neden bozuk mal alıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çöpe atmalısın ama çikolatanın bozulduğınu nereden anladın
tarıhı gecmıs bılerek aldım sıkayet ederım dıte hahaha
Ruh hastası hsjsksks
Sensin ruh hastasi. Benim bebeme öyle diyemezsin. Para koparcaz biz pavyonda yiycez fjjfjdjd
@AydınlıkMYHEART evet
Çöpe at bi zahmet 😃🤣
yo ne atcam
Oturup kemirmeye devam mı etcen
yok para alcam
🙄😃🤣
Ye gitsin para verdin
So kullanma tarihi geçmiştir götür iade et
ispat edersen
174 ü ara şikayet et
iade et
gönder ben yerim:)