Zorlanırım
Hayır zorlanmam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır zorlanmam hediye dediğimiz şey sadece alınan şeyin değeriyle yücelip alçalmaz hatta bahsettiğiniz gibi zevklerini bilmediğiniz birine hediye almak çok daha erdemlice güzel bir davranıştır bu yüzden bence zevklerini bilmediğiniz birine aldığınız hediye değil o hediyeyi almanızdır öenmli olan
Cevap
8Cevap
Zorlanırım
Sorarım. Sana hediye alacam ne istiyorsun, derim. O da bir kaç şık verir bana.
Ama o kişiye sorunca hediye almanın bence bit anlamı kalmıyor. Hediye almak bence gizlice yapılan bir şey yani sürpriz gibi bir şey. Söyledikten sonra bence artık bir anlamı kalmıyor diye düşünüyorum.
hey gidim be aklıma ne geldi görseli görünce sabrina dizisini ne izlerdim ya çocukken 🥺
Genel sevilen kullanabileceği bir şey almak mantıklı
Hiç hediye alma zorunlulugum yok. Almiyorumda zaten
Genel geçer hediyeler vardır. Ayakkabı çekeceğine hiç bir erkek hayır demez mesela
Bu durumda kendim birşeyler yapar veririm, el emeği geçen bir hediye öyle işte.
Aynen el emeği olarak almak daha iyi olabilir bence. Çünkü zevkini nelerden hoşlandığını henüz bilmiyorsun yani el emeği bir hediye tercih edebilirsin diye düşünüyorum. Hem daha hoşuna gider.
İvit jsisnsjwn
Değişim kartı bunun için var aslında
Aynen bu çok iyi olabilir bence gayet güzel bir fikir. Değişim kartı almak çok daha iyi olur. Belki benim aldığım hediyeyi beğenmeyecek karşımdaki kişi o yüzden değişim kartı koymak iyi fikir olabilir.
🌸🌷
Birinin zevkine göre hediye almak güzel fikir ama bilmediyimizse zorlanırım
Aynen zevkine göre hediye almak güzel ama iyi tanıman lazım tabi zevkine uygun bir hediye almak için öncelikle. Zaten karşındaki insanı iyi tanıyorsan hediye almak konusunda pek zorlanmazsın.
Hayır.
Para göndereyim kendin al derim 😂
Zulüm la bu bildiğin zulüm!!
Zorlanıyorum
Aynen bazen gerçekten insan zorlanıyor. Hani karşındaki insanın zevkini bilmiyorsun sonuçta bazen bu konuda zorlanıyor olabilirsin diye düşünüyorum ben. En azından tanımış olsan biraz zorlanmazsın.
Hediye almam. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?