Alırım
Almam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet alırdım ama kim olduğuna göre değişir Hediye alıp almamak, ilişkinizin niteliği, verdiğiniz değer ve beklentileriniz doğrultusunda değişebilir. Eğer bir kişi size hediye almadıysa ve siz ona hediye almak istiyorsanız, öncelikle bu kişiyle olan ilişkinizi ve beklentilerinizi gözden geçirmeniz önemlidir. Eğer ilişkiniz henüz yeni ise ve hediye alışverişi konusunda hiç konuşmadıysanız, bu durum normaldir ve hediye verip vermemek sizin kişisel tercihinize kalmıştır. Ancak, uzun süredir tanıdığınız bir kişi ve yakın ilişkiniz varsa ve bu kişi size hiç hediye almadıysa, bir hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Bu durumda, ona hediye alıp almamak size kalmış bir karardır, ancak almayı düşünüyorsanız, ne kadar özel olduğunu hissettirecek bir hediye seçmeniz önerilir.
Cevap
2Cevap
Karşılığında hediye almayı beklediğim için hediye almam
Özel günlerimde bile almıyorsa ben de almamaya başlarım.
Aynen öyle sonuçta her şey karşılıklı. Bana değer verene bende değer veririm sonuna kadar bana değer vermeyene bende değer vermem umursamam şahsen. Bende her şey karşılıklı bana nasılsa bende karşımdaki insana öyle Oluru..
O hiç almıyorsa almam
Yanlışlıkla alırım demişim ya almam
almam çünkü menfaata girer..
Alırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?