Alışveriş & Hediyeler konusunda 706 cevap paylaştı.
Şöyle bir bakılınca bu kısasa kısas ya da çıkar ilişkisi gibi duruyor ancak insanın gerçekten hevesi bir isteği kalmıyor sen o kadar uğraşıyorsun emek ediyorsun düşünüyorsun hediye alıyorsun büyük veya küçük ama karşı taraftan hiçbir şekilde bir şey göremeyince ister istemez insan kırılıyor inciniyor Bu yüzden de Ben alacağımı zannetmiyorum ancak şunu kesinlikle eklemek istiyorum hediye sadece kutulara sarıp sarmalanmış bir şey değil bana göre yani mesela çok lezzetli yemekler yapıyordur ve benim için uğraşıp lezzetli bir sürü yemek yapıyordur mesela bu da benim için bir hediyedir.
Evet hediye alırım hediye almak karşılıklı değildir ben hediye alacağım insana karşılık beklemeden onu mutlu edip sevindirmek için hediye alırım karşılık beklemek hiç doğru değil zaten karşılık bekleyecek olan hiç hediye almasın daha iyi.
Eger yakın biriyse ben alıyorsam ondan da beklerim maddi olarak degil beni düşündüğünü önemsediğini görmek isterim almadığı zaman da kırılıp bende ona almam artık diyorum içimden ama vakti gelince dayanamayıp yine aliyorum..
İçinden geliyorsa ekonomik duruma göre alınabilir. Ben alacak bir şey bulduğumda ve maddi olarak para ayırabildiğimde karşımdaki insanı sevindirmek için alırım. Sevgiler. ❤️🌸
Hediye içten gelinerek alınması gereken bir şey eğer o insanı seviyorsam değer veriyorsam. Beni üzüp kırmıyorsa bana hediye almasa da alırım. Yüzü gülsün yeter.
Almam. Hediye almak inceliktir, o kişiyi düşündüğünüzü göstermenin bir yoludur. Haliyle karşılığını beklediğimiz şey aldığımız hediyenin maddi değeri değil, "düşünülmek" oluyor.
Genelde okuldayken arkadaşlarımın doğumgünlerinde ufakta olsa bir katkım oluyordu ama benim doğum günüm yaz tatiline denk geldiği için ben hiç hediye almadım yani hediye almayan birinede hediye alınır